Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
769 replies to this topic

#741 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20651 posts

Posted 18 April 2025 - 05:18 PM

Jina, kolk to izgleda količinsko? Poln voziček? A imate ameriški hladilnik?
  • 0

#742 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90396 posts

Posted 18 April 2025 - 05:31 PM

Nimamo, že navaden je redko čisto poln. :D No, saj je precej velik, imamo pa veliko shranjevalnega prostora v kuhinji, pa shrambo.

Skoraj poln voziček je to, ja.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#743 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19192 posts

Posted 18 April 2025 - 06:08 PM

Mase ta teden je blo 36 hofer in 150 lidl.
Klasicno je okrog 180 na teden.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#744 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17915 posts

Posted 18 April 2025 - 07:32 PM

Za kak dolgo pa imate tak nakup, Jina.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#745 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90396 posts

Posted 18 April 2025 - 08:42 PM

Pri nas so recimo 3 taki nakupi mesecno, vmes pa po potrebi se kaksen manjsi.
  • 0

― V. Van Gogh

#746 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46800 posts

Posted 19 April 2025 - 06:57 AM

Attached File  IMG_8972.jpeg   219.56KB   0 downloads
Tole je pa nas. Malenkost visji kot ponavadi, ker smo vabljeni na velikonocni Brunch in sem vzela par stvari za tja in se cokolado in kuhinjske krpe za gostitelja.
  • 0

#747 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90396 posts

Posted 30 April 2025 - 01:05 PM

Primerjava cen nekaterih izdelkov z IT trgovinami:
https://www.instagra...HA5eXdwazc4MzB0
  • 0

― V. Van Gogh

#748 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18584 posts

Posted 30 April 2025 - 02:48 PM

Mislim, da sem Sensodyne celo za manj kot 3€ kupila zdaj. Oni imajo samo 4% davek na dolocene stvari (testenine, paradiznik, mlecnine, olivno olje...). Vseeno je nesorazmerno cenejse.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#749 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90396 posts

Posted 30 July 2026 - 09:04 PM

Ta Hofer je cisti drek ratal. Sadje in zelenjava ze leta nikjer slabsa, zdaj pa ko ufuravajo svoje znamke, je pa se vecji podn. Niti Argete npr. nimajo vec. Ni trgovine, kjer bi dobili manj stvari, ki jih redno kupujemo. Pa smo pred leti skoraj izkljucno tukaj.
  • 0

― V. Van Gogh

#750 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20651 posts

Posted 31 July 2026 - 05:18 AM

Ja, se strinjam. Medtem ko ima Lidl vedno boljšo ponudbo.
  • 0

#751 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19192 posts

Posted 31 July 2026 - 07:30 AM

Lidl je top. Mi gremo v hofer sam po salamo se. Se to bi lahko v sparu vzela. Drugac pa 80 procentov lidl, 20 spar.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#752 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34125 posts

Posted 31 July 2026 - 07:39 AM

Mi pa več v Spinu, v Hofer grem res redko še. Lidla pa nimamo in ko v kaksnega grem, se vedno izgubljam med policami, ko kaj iščem. Včeraj nisem našla grškega jogurta, samo jogurte na grški nacin imajo.
  • 0

#753 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18584 posts

Posted 31 July 2026 - 07:42 AM

Jaaa, Hofer je cisti podn ratal. Tudi mi ze zdavnaj nakupujemo pretezno v Sparu. V Lidlu velikokrat nimajo kvalitetnih opcij pa skoraj nicesar od brezlaktozne ponudbe. Grskega res nimajo, to je velik minus. Nas specificna situacija sili v Spar.
Sem pa zadnjic v Rogaski kupila zaltave koruzne kosmice in gnila jajca v Jagru (se zdaj se mi obraca, ce se spomnim). Zanikrno do amena.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#754 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20651 posts

Posted 31 July 2026 - 07:44 AM

Kaj pa so kvalitetne opcije recimo, da je razlika med Sparom in Lidlom?

Mi tudi 80% Lidl, 20% Spar. 

• 0

#755 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18584 posts

Posted 31 July 2026 - 07:48 AM

Zelo tezko tam najdes kaksne 100% sokove. Ce imamo zabavo, moramo v vec trgovin ze zaradi tega, haha. Kosmicev tudi nimajo veliko, grskega jogurta ni, skyra ni, parmezan ne vem, ce je kak omembe vreden, sir, testenine so bolj samo njihove... Razvajeni smo. Ce kupujemo kaj od salam, je tudi bolj tist njihov Dulano al kaj je ze. Skoraj kot hrvaski Pik.
  • 0

Tumblr

#756 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19192 posts

Posted 31 July 2026 - 08:02 AM

Kaksnega skyra ni. Seveda je skyr.
Samo ni vec pakiran v 500 g ampak v 300 g. To je minus. Sir imamo mi samo en oz dva, gaudo v rezinah in mozzarelo ribano. Philadelphio majo, edini namaz ki ga konzumiramo. Dobre proteinske pudinge. Cottage cheese, light mozzarelo. Cottage mene ne briga ce je polnomasten.
Drugace pa jaz v sparu kupujem samo omakice (alla chilli sauce) pa razlicne testenine/wok nudle ker je vecja ponudba. Vse ostalo kupimo v lidlu ker je spar bozjastno drag. Pa vedno gremo 2x, v torek manjse da dobimo kupon za petek in v petek v vecjo spezo.
No sej, jaz tak ne hodim, jaz samo listek pisem. V spar pa grem jaz tiste 2x na mesec.
Tudi ponudba mesa je ogromna v lidlu.

Skyr: https://www.google.c...BUoIEAIYASACKAE
  • 0

#757 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18584 posts

Posted 31 July 2026 - 08:06 AM

Ok, pol je :) Nisem bila ze kar dolgo. Saj Spar tudi nima vec grskega ze dolgo (Fage in njihove cene niso resne). Trenutno je samo 1kg skyra. Je pa res poceni (2,2€?).
  • 0

Tumblr

#758 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19192 posts

Posted 31 July 2026 - 08:07 AM

Mislim da je v lidlu cenejsi. 300 g je 59 centov.
Je pa od MU skyr meni boljsi po okusu. Ampak itak dam vedno notri proteine tako da se kisoba zgubi in me ne moti.

Enkrat je povsod izginil in sem vzela fage grski jogurt, kar 2 kili brez da bi ceno gledala in me je skoraj kap na blagajni.
  • 0

#759 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18584 posts

Posted 31 July 2026 - 08:15 AM

Dober pa je. V Italiji je to ful cenejse.
Zdaj sem se spomnila, da se od Lidlovega mletega mesa nabere na debelo mascobe na vrhu. Pustega pa pri nas prakticno nikoli ni, ker vse poberejo.
  • 0

Tumblr

#760 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19192 posts

Posted 31 July 2026 - 08:30 AM

Jaz vedno vzamem puranje :D ali piscancje.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users