Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#741 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 January 2008 - 04:23 PM

Zjutraj kliče en tip s Telemacha da bi prišu on do konca poštimat internet in me seveda zbudi. Rečem da ok, naj pride, se komaj dobro izkopljem iz postle in on že zvoni! Jst pa še v pižami biggrin.gif In potem sm se hitro oblekla, ampak nisem mela časa si zapenjat modrc, zato sm ga hitro stlačla pod povštr in sm se samo oblekla, in potem sm opazla, da se vidi da sm brze modrca in sm si hitro dala že en pulover gor biggrin.gif In pol je bil on tle sto let in jst sm samo čakala kdaj se bo pobral kr sm se že kuhala tam v unem puloverju biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#742 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 17 January 2008 - 05:43 PM

QUOTE(Hevea @ 17. 1. 2008 - 16:23) View Post

Zjutraj kliče en tip s Telemacha da bi prišu on do konca poštimat internet in me seveda zbudi. Rečem da ok, naj pride, se komaj dobro izkopljem iz postle in on že zvoni! Jst pa še v pižami biggrin.gif In potem sm se hitro oblekla, ampak nisem mela časa si zapenjat modrc, zato sm ga hitro stlačla pod povštr in sm se samo oblekla, in potem sm opazla, da se vidi da sm brze modrca in sm si hitro dala že en pulover gor biggrin.gif In pol je bil on tle sto let in jst sm samo čakala kdaj se bo pobral kr sm se že kuhala tam v unem puloverju biggrin.gif

haha lol1.gif Hevea carka si thumbup.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#743 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 18 February 2008 - 08:30 PM

danes grem jaz lepo na bankomat z namenom dvignit 20€. seveda vzamem samo kartico in pozabim denar slap.gif . grem lepo do bližnje trgovine in ko želim plačat, ugotovim svojo norost ohmy.gif , se poženem v šprint nazaj do bankomata. folk me je verjetno taak čudno gledo, ker je ta bankomat pred šparom. glih vidim enega zadovoljnega moškega, kako z nasmehom na obrazu zapušča bankomat, se jaz v jezi poženem do njega, ga primem za rokav in rečem: " mojih 20€ je štrlelo iz bankomata!"-brez vsake vljudnosti, sem bla čist v afektu. on samo reče:"aja, to je tvoje." in mi da denar biggrin.gif jaz se zahvalim (sem že bila pomirjena) in grem nazaj v trgovino. laugh.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#744 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 18 February 2008 - 09:23 PM

To se je meni tudi že zgodilo, ampak jaz nisem uspela skapirat sama, ker se je že pred tem eno zelo prijazen gospod zadrl za mano, da se pozabla denar.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#745 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 February 2008 - 09:51 PM

Norost prejšnega tedna- zadela sem 70 eur v 3 poskusu klicanja na tv piko, tam, ko uganjuješ katera žival/mesto/jack pot je! Kok sm bla vesela, res fuul, pa sm pol čist pozabla, doklr me ni dans klicala iz tv pike da jim dam št. računa pa davčno! smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#746 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 February 2008 - 10:06 PM

Ni moja norost dneva, se je pa zgodilo mami.

Mami je medicinska sestra v eni ambulanti in ona je tko lepo urejala papirje, tačas pa je bila pri zdravnici ena gospa. Ta gospa je torbico pustila pri moji mami nekje na eni mizici.
No in gospa pride ven od zdravnice in v trenutku zgroženo pogleda mami in

se začne dret: "Kako si drznete.... Kako si drznete!!!!"

Moja mami je bla čist fertik in začudeno vpraša: "Prosim?"

Ona pa nadaljuje: "Kako si drznete stikati po moji torbici!!!"

Mami čist šokirana: "Kako????"

Gospa pa naprej: "Vzeli ste moja očala!!!!! Moja očala ste mi vzeli. Vidite da imate MOJAAA očala!!!"

Mami je samo pobledela in rekla umirjeno: "Gospa, to so moja očala!"

Tačas je prišla zdravnica v ta prostor, k je slišala dretje...

Gospa na ves glas: "Ne, toooo soooo moooojaaaa očaaaalaaaa!"

Vmes je že vzela torbico in mami pokazala, da "ni več njenih očal v torbici", nakar pade škatlica z očalmi iz torbice... Gospa je bila takoooo osramočena... Sploh ni vedla kaj naj reče... Sploh se ni bila sposobna opravičit. Kr hlastala je za zrakom.

Mami pa potem, umirjeno in ful užaljeno: "Gospa, zdaj pa ste me resnično užalili in take direktne obtožbe ne bi nikoli pričakovala od kogarkoli.... "
Potem je mela 5 min užaljeni govor, da je tista gospa šla osramočena in čist poklapana ven.

Zdravnica pa ji je tudi še ene par besed namenila.

Fora je bila v tem, da sta imele popolnoma ista očala v isti škatlici!!!
Sam mami je bla ful šokirana, da ni prej preverila in da jo je takoj obtožila...

• 0

#747 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 February 2008 - 10:30 PM

Ojej... biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#748 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 19 February 2008 - 09:08 PM

Nerodna reč.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#749 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 February 2008 - 03:21 PM

ob nenadnem navdihu po pospravljanju sem razbila svojo najljubšo kremo, one micene črepinjce so ble povsod, tko da sem se konkretno porezala po dveh najbolj uporabljanih prstih. mogla bi se vsest pa počakat, da me mine hmm.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#750 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 February 2008 - 05:13 PM

In kakšen je nauk tega?

Pospravljanje je lahko nevarno, saj lahko pripelje do telesnih poškodb, ter do poškodb in uničenja osebne lastnine. sleep.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#751 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 21 February 2008 - 06:05 PM

to je bla zihr kazen, ker sm se tko izogibala pisanju diplome smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#752 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 23 February 2008 - 01:42 PM

Zadnje čase mam same prismuknjene...

Danes zjutraj gledam kak se fant čisti očala s krpico, pa mu oboje vzamem iz rok, njegova očala, dam v moj etui in pobašem v torbico. Pa je revež bil tiho, ker je mislil, da sem mu jih shranla, da mu bom jih dala ven v avtu.

In pol mi po 5min vožnje reče, daj mi očala, pa jaz rečem nimam jih...

Me zapelje domov, pa čez 1uro kliče:Š. ti si meni očala odnesla...jaz seveda nič vedla, ker se popolnoma nič ne spomnim, in grem gledat v torbico in glej ga zlomka ohmy.gif Noter so...

JAz sem se seveda režala, njega pa skoraj kap, ker bo mogel cel teden biti brez laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#753 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 24 February 2008 - 11:10 AM

Prejle tko rihtam posodo in neki začne piskat, gledam in poslušam k ena budala kva bi to blo, grem v dnevno, piska piska piska piska, ja pa dobr kva je to?! in iščem naprej no in v dnevni ma nečakinja v enm kotu celo skladišče igrač in vseh možnih stvari k se jih zmisliš in itak -tam notr kej najdt... no in sm iskala ene 15 minut tm med unimi igračami štooooooparco!!!!!!!!!!! da znoriš! tamala je neki prtiskala enkrat zgleda in je lepo naštimala da dons piska... matr sm bla živčna, počutla sm se pa tut k ena budala k niti nism ne vedla kva je to ne kje piska ne nič! ah! bo že! jih bom napela tamali k pride-bo ona vidla s teto češnje zobat ja!!!! biggrin.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#754 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 24 February 2008 - 02:35 PM

Hahaha, moj tip mi skos krade razne kreme, kr flosa se z vsem kar mu pride pod roke. No pa sem v petek kupila eno kremo, da jo bom mela za poletje, ki pa je samoporjavitvena, a ne. Pa sem jo dala na polico in se model zvečer naflosa s to kremo. Hahaha, zjutri je bil pa čist oranžen in lisast po faci laugh.gif laugh.gif Pa še ful na debel se je namazu, omg...pa sem mu že stokrat rekla nej pusti moje kreme na miru. thumbup.gif
  • 0

#755 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 24 February 2008 - 05:39 PM

Vse se ti povrne laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#756 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 February 2008 - 10:51 PM

Hahahah, bogi, kaj pa je komentirou na to? Pomojem ga bo zdej izučil ja laugh.gif laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#757 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 05 March 2008 - 01:31 PM

Tale ni moja, ma je vredna objave. Moja sodelavka s podeželja, je danes s šteng videla, kako se mačka kavsata, ie. delata mucke. Ker je hotela imet boljši pogled na coitus, je stegnila glavo in treščila v nekaj (sem že pozabil kaj). lol1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#758 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 March 2008 - 01:51 PM

Budilko na mobitelu sm si ponesreči namesto za 7.30 nastavla za 4.30. yawn.gif Opazla sm šele ko sm bla že napol zrihtana. Zjutraj sm pa seveda zaspala.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#759 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 10 March 2008 - 09:24 PM

Danes si lepo kupim kartico za mobitel. Ravno sem šla mimo koša in hočem vržt papirčke v koš. Seveda sem zraven vrgla še kartico, ki je še nisem napolnila. In pol sem sredi Europarka iz koša ven pobirala kartico. Bog ve kaj so si ludi mislili. huh.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#760 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 April 2008 - 03:13 PM

Moja norost dneva je to, da sem se posrala v hlače blink.gif . Sedim lepo za računalnikom, se hočem sprdnit in mi je vujšlo oops.gif . Puni šus letim do wc-ja, ampak se kar ni vstavlo, kar voda je tekla iz mene... grozno, še nikoli se mi ni to zgodlo biggrin.gif . Pa da ne bo kdo mislil, da kar tak... mam tisti virus, ko bruhaš in driskaš. mad.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users