LUSH
Posted 26 July 2007 - 01:13 PM
Posted 07 August 2007 - 09:32 PM
Jaz pa mam namen zamenjati Cosmetic Lad za eno drugo Lushevo kremo, pa se mi sanja ne, katero. CL mi je ratala rahlo premastna. Katero priporočate?
Odločam se med
Imperialis (Lavender Infusion (Lavandula hybrida), Mullein Leaf Infusion (Verbascum thapsus), Orange Blossom Water (Citrus dulcis), Olive Oil (Olea europaea), Stearic Acid, Shea Butter (Butyrospermum parkii), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Glycerine, Cetearyl Alcohol, Orange Blossom Absolute (Citrus dulcis), Tiger Lily Extract (Lilium candidum), St. Johns Wort Extract (Hypericum perforatum), Elderflower Extract (Sambucus nigra), Sweet Violet Extract (Viola odorata), Sunflower Petal Extract (Helianthus annuus), Alkanett Extract (Alkanna tinctoria), Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben),
Enzymion (Fresh Lemon Infusion (Citrus limonum), Aloe Vera Gel (Aloe barbadensis), Cocoa Butter (Theobroma cacao), Stearic Acid, Freshly Juiced Papaya (Carica papaya), Cold Pressed Avocado Oil (Persea gratissima), Glycerine, Triethanolamine, Freshly Juiced Lemon (Citrus limonum), Cold Pressed Evening Primrose Oil (Oenothera biennis), Cold Pressed Wheatgerm Oil (Triticum vulgare), Sweetie Oil (Citrus grandis), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Cetearyl Alcohol, *Limonene, Perfume, Methylparaben, Propylparaben)
in
Celestial (Vanilla Water (Vanilla planifolia), Almond Oil (Prunus dulcis), Almond Milk (Prunus dulcis), Glycerine, Cocoa Butter (Theobroma cacao), Fresh Dove Orchid Extract (Dendrobium), Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben).
Takole an pogled mi je najbolj všeč Imperialis.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 August 2007 - 10:01 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 August 2007 - 10:13 PM
Bom malo pobrskala, ja.
Imperialis bi mi po moje tudi najbolj odgovarjal... za okoli oči se ne bojim, tam sploh nimam čisto nič suhe kože. Ampak bojda, da smrdi. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 August 2007 - 10:30 PM
Posted 08 August 2007 - 12:37 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 August 2007 - 01:07 AM
Ona najbrž oz. zelo verjetno misli na dekorativno kozmetiko (poleg negovalne), to pa ne prodajajo vsepovsod...
Posted 08 August 2007 - 01:09 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 August 2007 - 01:11 AM
Ja.

Posted 08 August 2007 - 09:57 AM
Posted 08 August 2007 - 10:04 AM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 08 August 2007 - 10:38 AM

Posted 08 August 2007 - 10:54 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 August 2007 - 12:58 PM
Hm, seveda v Lushevih trgovinah prodajajo Lushevo kozmetiko. Kje pa bi jo?
Mislila sem njihovo B kozmetiko in sicer tole:
http://www.lush.co.u..._...x&cPath=64/
Menda sta samo dve B prodajalni v Londonu, pa me zanima, kje, ker na internetu ne najdem.
Posted 08 August 2007 - 03:16 PM
Posted 08 August 2007 - 05:53 PM

Posted 09 August 2007 - 10:11 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 August 2007 - 11:35 AM

Imam eno vprašanje. Kera je tista sveža maska od Lusha (Jenna jo je hvalila I think), ki ti nekak globinsko očisti kožo ? In naj bi bila po 3 tednih koža dosti lepša ? Da nekak ''vsrka'' nečistoče & maščobo. (Upam, da se vam vsaj približno sanja kaj mislim

Posted 09 August 2007 - 12:07 PM
Posted 09 August 2007 - 12:11 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users