Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#741 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 April 2007 - 02:26 PM

Js mam zadnje dni res strašno psihične sanje, da se zbudim dobesedno čist pretresena. Danes sem sanjala, da je blo sred poletja in sm mela že izpit za avto, pa sm se odločla, da grem mal k fantu pogledat v MB, da ga presenetim in tak. In tak js pridem v stanovanje in čujem, kok se pogovarja tak napol šepetaje z neko žensko. Pa ful mi je blo čudno, da ni nobenga nikjer, nič cimrov, nič muske in tko, pa stopim notr in ga najdem v postli z neko punco, kok tak ležita gola, napol pokrita z nekim kupom belih rjuh in jo on tak boža po obrazu in jo neki lupčka in svašta. Uglavnem men se v onem momentu prav zvrti, kr slabo mi je postalo, prav ono misla sm, da me bo pobral. In me on pogleda pa čist na izi reče kao, da zdej sm pa končno spoznala njegovo drugo punco in kao upa, da nism preveč jezna al pa presenečena, ker bi mi itak do zdej že moglo bit jasno, da mi ni zvest. Js nč ne rečem, sam ful zlaufam ven iz stanovanja, cela ono objokala na ta shit, nič mi ni blo jasno, nakar pridem ven na cesto in tam vidim mojo mamo, kr od nikoder se je vzela in mi reče, da naj ne bom preveč žalostna, ker ve vse, kaj se je zgodilo in pač da itak ni važno, ker so mi že par let nazaj izbral tistga, s katerim se bom poročila in da naj grem tam v en kafič, da ga bom spoznala in naj pozabim svojga fanta. In ker itak nism več vedla, kje se me glava drži, grem js tja notr in je vse prazno, sam v kotu sedi en tip, tak ful visok in temen, zlo lep na pogled, mal starejši od mene in mi začne govort, da naj se kr usedem za mizo in si napišem spisek vprašanj, ki mu jih hočem zastavit, da se bova lahko čimbolj spoznala, ker se bova čez dva dni itak že poročila. Pa neki mi je bluzil, da gre tle itak samo za pogodbo med nama, da se bova pač poročila, mela otroke in furala kao zglede zakon, ampak da na skrivaj pa lahko mam druge moške in to, sam da bom pač v redu mama in bom doma vse rihtala in za njega tako in drugače poskrbela. Js sm ga gledala čist zaprepadeno, pol pa pride moja mami in pred mene položi on navadn bel papirnat servetek, da naj gor s svinčnikom na veliko napišem DA in to pol kao pomeni, da se bom poročila z njim. In js potegnem ven rdeč kuli, gor full na vlko načečkam NE in pol sm se kr naenkrat znašla v avtu, sm se vozila po okolici Celja in sem šla kao iskat svoj avto, ki so mi ga zaplenli, nakar pomislim v kterem avtu se sploh furam, če pa je moj zaplenjen ... in pol sm se zbudila.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#742 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 12 April 2007 - 04:59 PM

kake sanje!!!
mala misliš da je to res al ka!
nebi si mogu tega predstavljat oops.gif

• 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#743 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 12 April 2007 - 05:30 PM

Ful hude sanje!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#744 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 April 2007 - 06:12 PM

Ja, včasih se pač podzavest mal špila z nami. In ne, ne mislim, da bi bil zmožen kej takega v resnici, ampak v sanjah je pa vse mogoče.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#745 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 13 April 2007 - 09:58 AM

Sanjala sem, da sva bila s fantom v Tuniziji, kjer se nama je pridružila mala Japonkica, ki sva jo peljala na sladoled k sladoledarki ruskega izgleda, ki je znala slovensko. Pa hodila sva po hoduljah in bilo je ful mrzlo, jaz pa sem se pritoževala kako je lahko v Tuniziji tako mrzlo in slabo vreme, če pa je v Afriki, kjer je navadno vedno lepo vreme.
  • 0

#746 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 14 April 2007 - 07:31 AM

Bobre, in jaz sem bila en izmed koliščarjev biggrin.gif Sanjsko. pol se mi je pa naenkrat pokazala Iva Krajnc z belo lasuljo in belo namazanimi ustnicami.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#747 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 14 April 2007 - 09:26 AM

Sanjala sem bivšiga cry.gif
  • 0

#748 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 April 2007 - 12:27 PM

Sanjala sm, da sm bla v telovadnici na tekmovanju iz angleščine in nisem mogla pridet vn kr so nekaj zagradili. Potem se je iz niča prikazal moj fant cel paničen in reku, kaj delam tu, če se je pa že začelo tekmovanje od violine in da en sošolec, ki mi vedno dela konkurenco na angleščini, že igra in da mu vsi ful ploskajo, in potem sm šla hitro za njim na plažo v koper, kjer naj bi blo tekmovanje. Ampak tam je blo žal tolko balonov, da sm se zgubila in sm srečala mojo profesorco od angleščine, ki je noseča, ampak tam je mela že eno majhno punčko (poleg nosečnosti) in so jedli sladoled.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#749 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 14 April 2007 - 01:04 PM

da sem z bratrancem (ki ga nisem vidla že celo večnost) in še z enim dojenčkom bežala pred nekimi hudobneži...v glavnem ful grozne sanje
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#750 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 14 April 2007 - 01:30 PM

Jaz sem pa spet sanjala mojega fanta. Se vidi, da ga že ful pogrešam.
  • 0

#751 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 15 April 2007 - 06:14 AM

Danes sem spala "kot top",tako trdno da nisem nic sanjala smile.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#752 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 17 April 2007 - 03:36 PM

Sanjala sem, da nas je učitelj slovenščine peljal v neko jamo, in ko smo prišli nazaj v njegov razred smo videli, d je na tleh en gromozanski pokrov. Ko smo ga odprli, smo zagledali eno nekam ozko luknjo, pravzaprav nek skrivni vhod v jamo. Učitelj je pa rekel, naj se nikar ne približujemo jami in da se bo eden ubil, če pade noter.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#753 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 April 2007 - 06:15 PM

Najprej sem sanjala nekaj, kar sem sicer že enkrat, se spomnim.

Dogajalo se ob terasi na travi, da je bilo na enem kupčku zemlje ob živi meji full mejhnih želvic, poleg tega je bila v tem kupu še ena kača, pa še nekaj velikih želv in je blo ful grozno, ker jih je bilo vedno več, pa sploh nisi vedel, kam z njimi .. strašljivo
potem je bil še en mali kužek na travi, pa sem ga hotela obdržat, se mi zdi hmm.gif

Druge sanje so bile pa, da sva se z mami ponoči peljali na enem prevoznem stredstvu, kot na neki polovici kočije in smo brzeli ful hitro in si samo čakal, kdaj bo ta "kočija" v veliki hitrosti zabremzala in bova obe zgrmeli naprej, pa nisva in sva prispeli v mesto Rab, ki sicer njemu ni bilo najbolj podobno biggrin.gif

In poleg naju je "iztopila" še ena punca, da naju je nekako napovedale, da sva prišle, pa jo itak noben ni slišal ... sicer je med nočjo dirjala nevihta in dež ..

Nato sva nekako prilezli do filharmonije (ki je tam seveda ni), in tam vstopili na eno predstavo v ful veliko dvorano brez vstopnic, ker sem nekako pomislila, da tu ne pregledujejo le teh, prav tako kot v nemčiji ne na vlaku .. in v tej filharmoniji so nastopali učenci iz škofijske gimnazije (kamor bom jaz hodila) .. in potem sem jaz enkrat vmes prišla do neke postelje med predstavo, na kateri je ležal glavni igralec in sem namesto njega na pozavno se mi zdi, jaz od nevem kod privlekla svojo violino in kar brez not in brez poznavanja te predstave odigrala nekaj laugh.gif ... pa še kar dobro je izpadlo

po koncu sem se pa s tem fantom nekaj pogovarjala in je reku, da mu je blo fajn, ker sem jaz namesto njega igrala in tako .. pa nekako je blo čutiti, kot d me pozna in sem tuhtala, če jaz njega ..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#754 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 April 2007 - 09:05 PM

Da sem noseča. Imela sm gromozanski trebuh, in za mano je povsod hodla redkvica in mi delila nasvete, kr je bla ona že prej noseča.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#755 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 18 April 2007 - 09:27 PM

Dons sm pa sanjala, da so te naše punce, ki so nore na tbs izdelke izvedle, da so full znižanja v tej trgovini in so šle skupaj z avtobusom v Avstrijo v to trgovino in potem, ko so prišle nazaj, napisale sem na forum, da je blo vse samo -1eur popusta laugh.gif in, da so zdaj full jezne
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#756 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 April 2007 - 06:02 AM

Najprej sem sanjala da je ena sošolba B rekla da ima ITM 5. In jst valda, da je to nemogoče. In druga sošolka reče: Ja je čisto mogoče, če ga jst mam 7!"
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#757 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 April 2007 - 09:29 AM

To je zato ko si tist članek brala. biggrin.gif

Ooo jst sm mela pa take luštne sanje. Prov fino bi blo če bi se enkrat tko na skrivaj uresničle, čist mal. biggrin.gif oops.gif Pa take ful u real.

Mela sem eno obdobje en mesec nazaj (en tedn ko je bil ful stresen in ko sem bila čustveno čist adijo) ko sem vsako noč sanjala iste sanje, vsak dan so se nadaljevale, pa totalno real. Po tistem tednu nisem tega do zdj nikol sanjala.
Včeri/danes pa spet tak filing kot da je vse res.. mogoče zato, ker sem končno spala več kot 4 ure skupaj ( biggrin.gif ) , me je podzavest mal nagradila s takim ubitačnim sanjarjenjem. Od kod so prišle se čist dobr zavedam, zdj mam sam še večje lušte. O čem se je pa šlo pa ne bom povedla. biggrin.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#758 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 21 April 2007 - 09:33 AM

QUOTE(Rory @ 14. 4. 2007 - 10:26) View Post

Sanjala sem bivšiga cry.gif

• 0

#759 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 21 April 2007 - 10:12 AM

Nenavadno, ampak sanjala sem Harryja Potterja, ki je imel hude probleme sam s sabo. In sicer, če ga ni premltil stric, se je sam, oz. je imel samopoškodbe telesa. Očitno je v sanjah res vse mogoče. laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#760 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 April 2007 - 10:25 AM

Moža od Jennifer Lopez Marca Anthony-ja! wacko.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users