Sladkarije
Posted 09 June 2011 - 10:29 PM

Posted 09 June 2011 - 10:30 PM
Neee, niii!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 11 June 2011 - 02:49 PM
Boljše čokolade še nisem jedla.
Ni sladka in malo na kislo potegne.

Jagodna Lila Pause.

Odvisna sem od čokolade.

Ravno zdaj brskam po Odpiralnicasi.com, kje je kaka odprta štacuna, da skočim po nekaj temu okusu podobnega.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 15 June 2011 - 03:19 PM

DM Das Gesunde Plus Molke Riegel - ploscica s sirotko, okus vanilije
Muller Fit+Vital Molke Riegel - isti stos.
Moj najljubsi posladek. Ravno prav jo je, da se napokas sladkega in se ti ne lusta vec.. Bla bla bla. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 June 2011 - 03:21 PM
Uf, meni imajo pa te ploščice tako umeten okus, da je joj, prav slabo mi postane.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 June 2011 - 03:30 PM

Vanilijeva? Meni se ne zdi umetna. Mullerjeva jagodna ja, vanilijevi sta mi pa obe dobri, sploh od milerja ima malo bolj specificen okus, malo na kvas potegne. (:
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 June 2011 - 03:36 PM
Aha, to in borovničevo sem. :/
― V. Van Gogh
Posted 15 June 2011 - 03:46 PM

No skratka. Zame je to kul posladek/snack, ker me nasiti in zadovolji zeljo po sladkem. Works for me!
Posted 15 June 2011 - 04:47 PM

Posted 15 June 2011 - 05:03 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 June 2011 - 05:21 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 June 2011 - 07:47 PM
Še boljši, kot Grancereale.

― V. Van Gogh
Posted 17 June 2011 - 09:14 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 June 2011 - 02:59 PM
Posted 25 June 2011 - 05:38 PM

Posted 20 July 2011 - 01:04 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 20 July 2011 - 01:10 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 July 2011 - 01:15 PM
Meni pa glih karamela ni v čokoladah všeč, v tej je pa njam!
Začuda je nisem nikjer v Müllerju zasledila, sem pa v Šparu - na takem posebnem stojalu je.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users