Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#741 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 09 September 2013 - 01:19 PM

dajte mi povedat kje bi lahko kupila tako/podobno torbico za mojega in ali je sploh uporabna?

za kakšen sprehod, izlet ...

21_1.jpg

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#742 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 09 September 2013 - 01:20 PM

Olivija, super ideje. Bom šla malo počekirat v to trgovinico na Kongrescu. Razne kozarce in steklo itd bo sicer pomojem težko nesel sabo, ampak mogoče pa najdem kaj drugega. Ao bstaja še kaj takšnega "dizajnerskega" kot Moleskin ali pa Parker nalivnik, kakšen tak pripomoček za na faks..? Kaj pa kakšen etui za Maca? Ampak to je ziher ful drago a?

• 0

After all this time?

Always.

#743 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 September 2013 - 02:17 PM

Kami, te torbice bi se morale dobit v trgovinah s športno opremo. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#744 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 09 September 2013 - 02:23 PM

hvala špela ... sem ugotovila, da so to predvsem tekaške ali kolesarske torbice.

bom eno naročila.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#745 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 September 2013 - 02:52 PM

Ti silikonski ploscki za Maca so relativno poceni (35 $) ampak... nic posebnega. Odsvetujem, jaz svojega ne uporabljam veliko, sem ga snela dol.

Od pisal se mi tole zdi fantasticno. Samo ne vem, ce to tudi njemu pride prav.

close-up.png?103058

8044205053_147ea62f37_c.jpg

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#746 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 09 September 2013 - 03:14 PM

FUL sem bila navdušena dokler nisem videla cene. :D 150$, srsly? :D

• 0

After all this time?

Always.

#747 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 September 2013 - 06:33 PM

Olivija, kje se dobi tista budilka???

• 0

#748 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 09 September 2013 - 07:16 PM

Ananas, klik.

Nincha, poglej se zadeve na temle blogu.

Zdajle sem odkrila se tole: Busines card holder - za vizitke. Kul!

Iz etsy-ja.

il_570xN.384629333_9f2y.jpg

il_570xN.492944744_juo9.jpg

Handmade In Moste

denarnice_naslovna.jpg

Lahko se pozanimas pri Handmade In Moste, ce bi ti naredila custom made denarnico, pa vtisnila v usnje kaksno misel, nekaj, kar vaju povezuje.

il_570xN.169588444.jpg

Takega lahko ze jaz naredim :D

Ce bi vseeno rada kak planer/beleznico za zraven (jaz jih nikoli nimam dovolj, tvoj fant mi pa deluje nekaj podobnega) ima Nika Perne lepe zadevce.

416918_335735853128459_1230640298_n.jpg

Ali pa en lep hipster deznik za po Londonu :D

Lahko ga peljes na izlet v Lokev, na tole: Fabianova muzejska zbirka

fabiani11-horz.jpgfabiani12.JPGfabiani_i-horz.jpg

Mi deluje zanimivo. V Lokvah gresta potem na sprehod, lepa kraska krajina, pa kar do Lipice, pa imata en tak izlet se tam kje naokoli, v kakem dobrem kmeckem turizmu na kosilo/vecerjo/degustacije.

• 2

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#749 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 September 2013 - 09:43 PM

Vsem zakon Olivijinim idejam bi dodala še tole, ker vem da fant rad kuha:

Personalized wood cutting board

il_570xN.435127588_nseg.jpg

Engraved Cocktail Muddler

il_570xN.481276815_mi4i.jpg

• 2
Viens, reste ici!

#750 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 09 September 2013 - 09:44 PM

Wauuuu kok carske ideje!! Zdaj moram pa dobro preštudirat vse skupaj! Dežnik je ful praktično in fajn darilo, pa ta zadnji muzej tut zgleda čiiiiist po njegovem okusu, ampak nama zdaj preden gre ziher ne bo ratal, ampak mogoče pa enkrat tko, za rd ali obletnico. Waaaaaw koliko idej no, hudo, jaz na 95% stvari nikoli ne bi pomislila, niti v sanjah. :D

• 0

After all this time?

Always.

#751 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 09 September 2013 - 09:53 PM

^_^

Malenkost! Darila in mini presenecenja so recimo moj forte ;-)

• 0

#752 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 11 September 2013 - 01:51 PM

5_elephant.jpg

Elephantdock

PAEP-0008A_4_grande.jpg?3489

11+ Felt Case - iPad/Macbook Air 11"

Ena ideja, ki jo lahko sama (z nekaj pomoci) naredis :

Stenska ura. Pa lahko ima simbolicen pomen, da pac cimprej mine do naslednjega snidenja, na zadnji strani pa lahko napises kaksno osebno sporocilo... After all this time? Always.

0_o.jpg

• 1

#753 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 11 September 2013 - 02:49 PM

Omg, kakšna kraljica! :D

V bistvu je edini problem ta, da rabim do petka, torej vse naročevanje odpade. Mi je pa tvoja ideja s tistimi kozarci in od Ane za te personalizirane kuhinjske pripomočke dala idejo, da bi mu mogoče kupila kakšen čajnik (s cedilom za pravi čaj), ker ga zadnje čase skos pije, pa English tea in te scene :D Samo je mogoče malo nepraktično spet za nest sabo? Pa ne vem koliko je skodelica + čajnik primerno za diplomo? :D

Res sem slaba. :D

• 0

After all this time?

Always.

#754 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 11 September 2013 - 03:02 PM

Hmmm... :D Petek je pa res malo hitro tu. Poglej po teh trgovinah pri nas. Cajnik se mi zdi malo riskantna stvar - pa ga uporablja drugace? Jaz si zmeraj pripravim caj v salcki, pa si ga sproti kuham. Ceprav mogoce bo pa fora, pa ga magari ne vzame s sabo ;-) Drugace je pa se Sisi, ali pa te trgovine z izdelki domacih oblikovalcev, pa mu kupis kaksno posebno salcko iz keramike za caj. CatBriYur je kul (mestni trg, levo od Lusha), samo ne vem, kaksne so cene.

• 0

#755 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 11 September 2013 - 03:04 PM

Ok v dve trgovini moram torej, ena je na koncu Vegove, druga pa na mestnem trgu? :) HVALA ti! :***

• 0

After all this time?

Always.

#756 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 11 September 2013 - 06:06 PM

skodelica-yours.jpg

Ja, pa Sisi mas se na drugi strani, proti staremu trgu, malo naprej od kavarn Romeo in Julija.

Pa se Quadrat Design, na Petkovskovem nabrezju.

• 1

#757 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 September 2013 - 06:11 PM

Res super ideje. Jaz sem se zagrela za tisto iphone/uro, ampak mi je smotano, ker je obdarovanec mahnjen na tehnologijo in bo menjal iphone, ko bo nov itd... Zato nisem čisto prepričana. Bi bil pa ful vesel. Našla sem še eno verzijo, samo bi mogla naročit iz Amerike in bi bila draga carina, ker stane okol 60 evrov.

Je pa enkrat izrazil, da bi rad imel retro/klasiko stensko uro, kjer se sekundni kazalec ne premika stopenjsko, ampak enakomerno drsi po številčnici. Nimam niti občutka, kako težko je to dobit :)

Tisti kozarci so mi d best ideja! Take bi takoj imela... Mogoče bi mu pa take kupila... Samo se mi zdi bolje, za potem, ko bo na svojem.

• 0

#758 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 September 2013 - 06:13 PM

Ja, ful dosti imenitnih idej, tudi za nas. :cool:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#759 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 September 2013 - 06:20 PM

Malo OT: Kje v Lj so kakšne bolj "dizajnerske" trgovine za dom. 

• 0

#760 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25918 posts

Posted 11 September 2013 - 06:26 PM

Res super ideje. Jaz sem se zagrela za tisto iphone/uro, ampak mi je smotano, ker je obdarovanec mahnjen na tehnologijo in bo menjal iphone, ko bo nov itd... Zato nisem čisto prepričana. Bi bil pa ful vesel. Našla sem še eno verzijo, samo bi mogla naročit iz Amerike in bi bila draga carina, ker stane okol 60 evrov.

Je pa enkrat izrazil, da bi rad imel retro/klasiko stensko uro, kjer se sekundni kazalec ne premika stopenjsko, ampak enakomerno drsi po številčnici. Nimam niti občutka, kako težko je to dobit :)

Tisti kozarci so mi d best ideja! Take bi takoj imela... Mogoče bi mu pa take kupila... Samo se mi zdi bolje, za potem, ko bo na svojem.

Tast si je zdaj omislil uro s samo enim kazalcem - na ta nacin:

iq12q8201_2_.jpg

Zanimivo pride, ampak moras v glavi preklopit najprej.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users