Jaz sem tudi to gledala, je zelo pohvaljena. Edino cena se mi zdi precej visoka, glede na količino.

Anti-aging nega
Posted 28 March 2017 - 04:58 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2017 - 07:16 PM
Posted 28 March 2017 - 08:06 PM
Mogoče od izsušenosti. Si potem namazala še kremo čez?
― V. Van Gogh
Posted 28 March 2017 - 08:12 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 28 March 2017 - 08:23 PM
Mogoče od izsušenosti. Si potem namazala še kremo čez?
Sem, vcasih tudi arganovo olje. Nimam obcutka, da bi bila koza izsusena.
Posted 28 March 2017 - 09:40 PM
Zelo je mazljiva ta Canmake, se je ne porabi ful in pomoje bo nekaj časa trajala.
13 € se mi ne zdi drago (kljub količini) za kvalitetno UV kremo, ki jo pri nas lahko iščeš z lupo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 March 2017 - 09:45 PM
To je res, pri nas itak nič pametnega ni, če iščeš nekaj nemastnega in nekomedogenega. Primerjam ceno z Biore, ki je pol cenejša za 50 ml pa meni je popolna. Moram ravno narediti zalogo.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2017 - 08:28 PM
Tudi pudre bodo imeli z naslednjim mesecem
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2017 - 08:35 PM
Zbirajo prednaročila: https://www.victoria...ry-Colours/1064
Na Deciem naj bi prišli že 27.3., ampak so zamaknili.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2017 - 08:57 PM
Ja. Pa dve vrsti bodo, serum foundation in cover foundation. Pohvalno, da imajo razdeljeno na podtone in poskrbljeno tudi za zelo svetle (vsaj tako se zdi, na prvi pogled, swatchi so že zunaj).
Ful me firbec.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2017 - 09:01 PM
Mene tudi mika, predvsem zato, ker res izgledajo dovolj svetli. Bom počakala na ocene in če me bodo prepričale, bom naročila (verjetno serum 1.0 N ali NS), čeprav tako malo pudra porabim, da ni omembe vredno. Itak je napol zastonj.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2017 - 09:07 PM
Ja đabe je, res smešna cena. Jaz bom enak odtenek kot ti. Najbrž N, tisti silver me malo skrbi
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 March 2017 - 09:19 PM
Meni tudi to ni jasno. Predvidevam, da je droben shimmer.
― V. Van Gogh
Posted 31 March 2017 - 09:40 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 April 2017 - 08:11 PM
Buffet. Se nanasa na ocisceno kozo. Kako se "poklopi" s c vitaminom in aha kislino? A je zdruzljiv in ce ja, ali se ga nanasa za aha in c vitaminom?
Drugo, sipkovo olje in derma e krema. A zvecer ne nanesem potem kreme, ali je lahko krema korak pred oljem?
Drugace pa danes sem izdelke uporabila prvic in so super, sploh buffet zategne kozo...vse skupaj + caffeine solution pa pusti taksno lepo gladko in sijoco kozo - super!
Posted 05 April 2017 - 07:06 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 April 2017 - 06:23 PM
Izvedela sem nekaj informacij o tipih gub (in o kirurških posegih, ki me pa ne zanimajo) in o stanju, ki ga imam glede na mimiko obraza in leta. Res sem najbolj dovzetna za 11ko med obrvmi (enka je zdaj v sledovih, se pojavi proti koncu dneva), za gube na čelu in okrog oči mi je bilo pa rečeno, da se mi še dolgo ne bodo naredile (yay! ). Tako da razmišljam, da bi v bližnji prihodnosti začela z retinolom, za začetek samo med obrvmi. Ga katera nanaša samo točkovno?
― V. Van Gogh
Posted 05 April 2017 - 06:49 PM

Tiste, ki nanašate izdelke z retinolom okoli oči (imam tester od LRP Redermic R), nanesete čisto do očesa ali samo na ličnico pod očesom?
Posted 05 April 2017 - 06:50 PM
Ne, samo tej med obrvmi se tako reče, ker je navpična črtica ali dve.
― V. Van Gogh
Posted 05 April 2017 - 06:51 PM
Jaz se sploh ne mrščim in se mi je naredila ena črtica med obrvmi, opažam, da se zgubam med spanjem. 😳
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users