Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#741 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 November 2007 - 11:16 AM

Jaz mislim, da ni treba likat, ne vem zakaj bi blo treba? Taka čupca pride full lepo tudi na rahlo valovite lase, izgleda potem bolj mladostno in razigrano, ne tolk poštirkano in strogo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#742 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46045 posts

Posted 13 November 2007 - 11:20 AM

Ful mi je dobra taka čupa, samo ne vem, če bi mi pasala in ne vem, če bi se mi jo dalo rihtat vsak dan. Ker moji lasje nimajo dost volumna bi bilo sušenje in oblikovanje verjetno nujno.

No drugače pa hvala za vse informacije. Bil je trenuten preblisk. Tak bo še veliko vode preteklo preden se bi jaz res odločila za tako drastično spremembo.
  • 0

#743 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 November 2007 - 11:23 AM

Mislim, da je to čisto odvisno od tega kakšne lase imaš. Določenim bi tako stalo že če bi si jih posušili na zraku. Meni npr. bi se mi ful "frkali" navzven še po uporabi likalnika. Tako, da je to čist odvisno.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#744 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46045 posts

Posted 13 November 2007 - 11:28 AM

Saj jaz sem že imela nekje tak kratko dolžino:
IPB Image
Samo nikoli niso tak lepo stali, je pa res, da si jih v 2. razredu OŠ še nisem sušila, ne oblikovala. Tak so, če se prav spomnim izgledali posušeni na zraku.
  • 0

#745 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 November 2007 - 11:40 AM

Kalypso, ful odvisno je, kako te postriže. Mora malo striženje prilagodit tvojim lasem itd. Pa tudi ni rečeno, da bi ti zdej stali enako, kot pred nevem kolk leti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#746 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 November 2007 - 12:04 PM

Moje mnenje smile.gif : jaz osebno te nebi tako na krato in tako strogo postrigla, jaz bi ti en taki malo dalši paž nardila, ker potem ne bi bila tako strogo vezana na "eno frizuro", in ne bi bilo panike, če bi ti "šrleli" po svoje

...če razumeš, kaj sem hotela povedat biggrin.gif
  • 0

#747 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46045 posts

Posted 13 November 2007 - 02:47 PM

Razumem Eli.

Vse hvala za nasvete. Tak se verjetno ne bom tako postrigla, bil je pač trenutni navdih ob pogledu na lepo čupico. smile.gif
  • 0

#748 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 26 November 2007 - 09:27 PM

a ve katera za kakšen sprej za lase, s katerim si jih le malo osvežiš?

Recimo jst bi kej tazga rabila zjutraj, ko so tak mal razmršeni in štrleči, pa bi jih z nečim pošpricala,
da bi jih lih malček navlažila, pomečkala in fertik.
Pa da še lepo diši zraven?
Imela sem sicer od Avona tist sprej z granatnim jabolkom, samo bi še kaj drugega probala...
  • 0

#749 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 November 2007 - 09:30 PM

Kaj pa navadna voda v razpršilu z dodatkom kakšne kapljice eteričnega olja?
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#750 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 28 November 2007 - 04:28 PM

Nekaj me zanima, kot verjetno veste, sem se predkratkim odločila, da bom spet blond...in nato sem svoje temno rjave (z drobnim rdečim odbleskom) popramenala (tanki, gosti prameni). Ker je logično, da kakšna fantastično lepa barva prvič ni mogla nastati.

Zdaj pa nevem kaj je najboljše:
1. da si jih še dalje "pramenam", samo to je pač ful hudo za lase, ker se bodo konstantno belili, ampak ne vsi...
2. da si jih vse "zblanžiram", pa potem pobarvam...potem mi najbrž ne bo več potrebno belit las, ampak se bo narastek barval z svetlo barvo

...in ja, to bom delala pri frizerju biggrin.gif
  • 0

#751 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 November 2007 - 04:30 PM

Jaz bi na tvojem mestu vse nardila v enem šusu, torej pobelila, dala čez blond barvo oz. preliv in konec. Ne bi se mi dalo čakat in prenašat vmesne faze ter zapravljat denar za pramenčkanje. Sem tud sama že šla ene parkrat iz temno rjavih na blond lase in sem vedno naredila v enem koraku. Kaj ti je pa frizerka svetovala?
  • 0

#752 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 28 November 2007 - 04:39 PM

Zadnjič je rekla, da boljše da nardima pramene (ker bi preveč neenakomerno prijelo), ker zdaj kot celota še nekako izgleda, sam če grem natančno preučevat pramen se ful vidi razlika: narastek skoraj čisto bel,proti konicam pa vedno temnejši.Ampak zadnjič je bla stvar taka, da si nisem mogla privoščit dvojnega barvanja (ne zaradi denarja smile.gif )...ampak,ke sem bila takoj po operaciji in nisem mogla dolgo sedet (še to sem komaj zdržala).

Zdaj pa razmišljam, da bom nekje konec decembra šla...pa bo to ravno 2 meseca od zadnjega barvanja.
  • 0

#753 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 November 2007 - 04:42 PM

Če ti popolnoma razbarva, ne bo nobene razlike oz. bo barva povsod enakomerna, ker bo vsem lasem čisto odvzela pigment.
  • 0

#754 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 28 November 2007 - 04:51 PM

Hvala wink.gif
  • 0

#755 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 November 2007 - 09:47 AM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 11. 2007 - 16:42) View Post

Če ti popolnoma razbarva, ne bo nobene razlike oz. bo barva povsod enakomerna, ker bo vsem lasem čisto odvzela pigment.

jaz sem tudi svojemu frizerju izrazila željo, da bi bila rada blond, seveda v enem šubu in ne po pramenih, ker mi niso preveč lepi. zdaj imam temno rjave lase, dolge do brade, z rahlo rdečim odbleskom. in je reko, da on tega meni nebo delo, ker mi blanž ne bo prijel po vseh laseh isto, in posledično tudi barva ne. torej, da bom šekasta.
kaj ko si se ti belila in barvala na blond nisi bla nič flekasta?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#756 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 November 2007 - 11:57 AM

Ne nisem bla flekasta. Takle ti povem ... ko sem šla iz črne na rjavo, mi je samo delno pobelila, glih tolk, da je prišla ven ena oranžno-rjava in potem mi je dala čez mešanico rjave barve - takrat sm mela ful lepo enotno barvo, šele potem po kakih dveh mesecih, ko se je že bolj sprala, sem bla malo šekasta, ampak na ful, ful lep način - mogoče se čudn čuje, ampak nisem bla prav šekasta, pač pa pramenčkasta, mela sm temnejšo rjavo, vmes pa take lepe zlatorjave pramenčke in še zdej mam tko, pa se nism barvala že od januarja in mi je noro lepo, ful naravno izgleda.

Ko sem pa šla pa iz svoje rjave na popolnoma blond, pa tud nism bla nikol šekasta. Mi je tok dolg pustila blanž na laseh, da sm bla res ono čist razbarvana (v mojem primeru rumena ko piščanc, ker imam pač tak osnovni pigment) in potem mi je dala čez najsvetlejši preliv za nevtraliziranje rumene in sem ven prišla cela biserno belo blond, čisto enakomerna barva je bila, ono res tko, kot je treba in sem bila full zadovoljna. Sej ti itak da čez potem še preliv ali barvo, ane. Sicer pa tud če je kaka razlika, ni velika - mogoče imaš kje kak pramen za odtenek svetlejši/temnejši, kar se mi ne zdi glih panika. V najslabšem primeru se pri naslednjem barvanju to odpravi. Jaz res ne vem, kaj frizerji tak komplicirajo ... je pa res, da si boš s tem dost uničla lase (to je nujno zlo), ampak se jih da potem spet v red spravit.
  • 0

#757 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 November 2007 - 06:03 PM

kaj na blond si šla iz svoje naravne barve ali pobarvane rjave barve?
  • 0

#758 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 November 2007 - 06:38 PM

Enkrat iz naravne in dvakrat iz pobarvane.
  • 0

#759 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 29 November 2007 - 06:43 PM

ok, hvala. bom mu probala zatežit smile.gif
  • 0

#760 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 04 December 2007 - 08:56 PM

Kalypso, zdaj sem komaj vidla, točno tako frizurco mam jaz, kot si jo ti prilimala na prejšnji strani. Meni je res fajn za nosit. Samo mam pa probleme z likanjem, ker mam ful goste lase in kljub likalniku vsi nekaj po svoje hočejo stat, pol pa še vzadaj spodaj tisti laski so prekratki za likanje, se pa ful radi ven obrnejo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users