Mja, s slabim priokusom in prazno denarnico. Ni baš zastonj.
Koncerti
Posted 02 March 2010 - 07:15 PM
Mja, s slabim priokusom in prazno denarnico. Ni baš zastonj.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2010 - 07:41 PM
Ja, imas prav.
Posted 06 March 2010 - 11:03 PM
http://mikasounds.s0...y_Exit_Festival
Guns 2 Roses v Cvetlicarni, ohohoho ponovitev lanskega Roznika! Tipi so zakon, Jina priporocam! Celo z odprtimi ocmi lahko pozabis, da niso original.
http://www.eventim.s...ns2roses/68786/
Posted 16 March 2010 - 01:53 PM
Gunsi bodo definitivno polomija v Zagrebu. Še prej bi pa reko, da bo koncert odpovedan v roku teden dni pred nastopom. Dam desno roko stavit.
So se potrudili in odpovedali ze vceraj. : D
Posted 16 March 2010 - 02:13 PM
Dva kolega, ki sta bila na njihovem koncertu (eden v Milanu že več let nazaj, če se ne motim, drugi pa na Češkem), sta rekla, da samo stojijo na odru kot hlodi in da so bolj mrtvi, da kao ne znajo naredit tako dobrega koncerta. Ne vem, mogoče sta pa imela onadva smolo. Ampak me ne briga, njihova muzika mi je fajn in si jih želim videt.
Ne me smejat, Marmelada. Jaz ko sem bila na njihovem koncertu, žal samo enkrat, so imeli s seboj 3 striptizete na odru, od ne vem kje so privlekli pritlikavca, ki je izvajal čarovniške trike, in njihov poseben gost je bil Lars od Metallice, ki je na ustno harmoniko odigral intro Holy Wars.
Res, najbrž je tvoj kolega naletel na res slab koncert. Zanimivo.
KDO GRE NA PARNI VALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAk????
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 March 2010 - 02:34 PM
Ne me smejat, Marmelada. Jaz ko sem bila na njihovem koncertu, žal samo enkrat, so imeli s seboj 3 striptizete na odru, od ne vem kje so privlekli pritlikavca, ki je izvajal čarovniške trike, in njihov poseben gost je bil Lars od Metallice, ki je na ustno harmoniko odigral intro Holy Wars.
Res, najbrž je tvoj kolega naletel na res slab koncert. Zanimivo.
Kinky! U back for good?
LOL, striptizete, pritlikavec s carovniskimi triki. Lars pa na ustni harmoniki, interesting.
Morda jaz, ce bo cas. V Ajdovscino.
Gibonni pa v zacetku marca odpovedal/prestavil wajdovski koncert. :|
Posted 16 March 2010 - 02:42 PM
Jaz imam karto za Ajdovščino že nekaj časa, in tega koncerta se pa reeeees zelo zelo veselim; to je muzika mojega odraščanja, gimnazija, ko sem hodila malodane na vse njihove koncerte, in se iz prve vrste drla:
HRVOJEEEEE (njihov bobnar, od na bongse je igral) - VOLIIIIM TEEEE.
Ja, Gibo je odpovedal . . . mi pa meddrugim tudi njegova nogva plošča ni najbolj všeč; kot da reciklira kar je že pel, povedal, pa nekakšen happy vibe je na celi plati, ne vem, ni me zagrabila, pa sem se poskušala prisiliti v to. Več pa ju3.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 March 2010 - 03:17 PM
Now I'm older and wiser and see right through the physical appearance.
Jaz kot jaz se pridno otepam novosti, tako da nimam pojma, kaksna je Gibonnijeva nova plata. Morda slisala en komad. Nic posebnega, ja. : ) Racunam na to, da se na koncertih ne bo posvecal samo novostim.
Ma ta klincev marec in ta klincev biznis, vedno je najvec dela, ko se zacnejo dnevi daljsati, narava prebujati, koncerti svirati...jaz pa pridem k sebi enkrat maja. O, a bo kmalu poletje. Blahhhhh! :|
Ok, ju3. : D
Posted 16 March 2010 - 05:23 PM
Jaaaaaaaaz, jaz, jaz!!!
Posted 17 March 2010 - 09:09 AM
^
Jaz imam karto za Ajdovščino že nekaj časa, in tega koncerta se pa reeeees zelo zelo veselim; to je muzika mojega odraščanja, gimnazija, ko sem hodila malodane na vse njihove koncerte, in se iz prve vrste drla:
HRVOJEEEEE (njihov bobnar, od na bongse je igral) - VOLIIIIM TEEEE.
HAHA, zdaj si me pa nasmejala!!!
jaz sem bila nora na Rupčiča, tako zaljubljena
.... enkrat sem bila res čisto v prvi vrsti (manjši koncert, kar pomeni da je bil Aki nad mano, on pa 2m stran) in ko so končali, sta mi oba dala roko, pa še HUS .... kako se mi je fajn zdel!!!
in sem jim zamerila, ko ga niso več s seboj vozili!!!! pa mislim, da je poročen z njihovo back vokalistko.
Med sredno šolo sem bila vsaj na desetih njihovih koncerti (vedno z isto kolegico in vedno sva noro uživale). Mi smo hodili v Life (Domžale) in pač okolica.
In sva zahinavili in nisva šli na poslovini koncert .... zato imava pa že 14 dni karte za Tivoli ... OBVEZNO GREVA!!!!
V soboto sem bila pa v Cvetličarni na Crveni jabuki za 25 let. Zelo simpatičen koncert (jaz imam raje manjše koncerte, kot pa kakšen Tivoli). Edino zvok na bobnih jih je res full zezal - škoda.
Po koncertu sem kupila na štantu dvojni CD in eden CD je bil prelomljen ... in pojma nimam ali se sploh lahko na koga obrnem .... saj ni neki denar, ampak vseeno!
ORTO FEST
http://www.orto-bar....o_fest_2010.pdf
jeeeejjjjjj
Moj izbor:
Dan-D
Kud Idioti
NOTnVUN
Siddharta
(zdaj moram samo počakat kaj bom res lahko šla gledat - Kud idiote obvezno!)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 March 2010 - 09:10 AM
Posted 17 March 2010 - 10:31 AM
Deep Purple 07.06. 2010 Križanke
Billy Idol 24. 6. 2010 LJ (še ni znano kje, ker karte še tudi niso na voljo)
Na vse grem
Posted 17 March 2010 - 10:56 AM
Željno pričakujem Skunk Anansie konec maja.
V Lj pridejo..haaa!!
Edit: se link: http://www.radiocapr...l...e=1&page=16
Posted 17 March 2010 - 04:22 PM
Kaj ves?
Kart se se ne da dobiti, kolikor prebiram?
Posted 17 March 2010 - 04:27 PM
Sklepam torej, da bojo 27. maja v Križankah.
So pa informacije mal pobluzene, saj se bojo zjasnili...
Posted 17 March 2010 - 04:31 PM
Upam, da se bodo izjasnili ja, da ne bo spet kaksnih odpovedi. :|
Posted 17 March 2010 - 04:35 PM
Hm, glede na to, da sta na novem albumu, ki je izšel novembra, samo dva res nova komada, ostalo so pa stari hiti, si lahko pomoje kar stare komade obetaš.
Posted 17 March 2010 - 04:36 PM
Edit: aha, sem mislila, da so izdali nov album + greatest hits album sedaj prebrala, da je to vse en album "Smashes and trashes". Gr8!! Hvala za info!
Posted 21 March 2010 - 12:00 PM
Igrali so skoraj 3 ure, slabe 3 ure, večino hitov, in tudi komade, ki jih jaz še nisem slišala v živo - Molitva (moj naj komad), Zagreb ima isti pozivni, Kemija, Godine prolaze, itd. Na koncu so 2 krat prišli nazaj na oder, v prvem bisu zaigrali:
Prokleta nedelja, Jesen u meni, potem pa še enkrat, Sve još miriše na nju, Lutka za bal, in pa Ugasi me.
Jaz sem plesala in se drla ves koncert, vzdušje je bilo na vrhuncu, cela dvorana je pela skupaj z bendom, ozvočenje super, res - čista 10ka. Pa zelo čustven koncert je bil, Aki je v formi kot pred 15 leti.
NORO!!!!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users