Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#741 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 02 March 2010 - 07:15 PM

Koseze, ampak saj je blizu. -)

Mja, s slabim priokusom in prazno denarnico. Ni baš zastonj. ermm.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#742 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 02 March 2010 - 07:41 PM

Aja, tocno, Koseze, sem vedela, da vem in, da ni Siska. : ) Ma sem si predstavljala cez Celovsko, ker imam ravno kolega tam. :]

Ja, imas prav.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#743 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 06 March 2010 - 11:03 PM

Mika na Exitu! w00t2.gif

http://mikasounds.s0...y_Exit_Festival

Guns 2 Roses v Cvetlicarni, ohohoho ponovitev lanskega Roznika! Tipi so zakon, Jina priporocam! Celo z odprtimi ocmi lahko pozabis, da niso original.

http://www.eventim.s...ns2roses/68786/
  • 0

#744 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 16 March 2010 - 01:53 PM

QUOTE(Oakland Raider @ 2. 3. 2010 - 11:46) View Post

Gunsi bodo definitivno polomija v Zagrebu. Še prej bi pa reko, da bo koncert odpovedan v roku teden dni pred nastopom. Dam desno roko stavit.

So se potrudili in odpovedali ze vceraj. : D
  • 0

#745 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 March 2010 - 02:13 PM

QUOTE(Marmelada @ 1. 3. 2010 - 22:27) View Post

Dva kolega, ki sta bila na njihovem koncertu (eden v Milanu že več let nazaj, če se ne motim, drugi pa na Češkem), sta rekla, da samo stojijo na odru kot hlodi in da so bolj mrtvi, da kao ne znajo naredit tako dobrega koncerta. Ne vem, mogoče sta pa imela onadva smolo. Ampak me ne briga, njihova muzika mi je fajn in si jih želim videt.

Ne me smejat, Marmelada. Jaz ko sem bila na njihovem koncertu, žal samo enkrat, so imeli s seboj 3 striptizete na odru, od ne vem kje so privlekli pritlikavca, ki je izvajal čarovniške trike, in njihov poseben gost je bil Lars od Metallice, ki je na ustno harmoniko odigral intro Holy Wars.

Res, najbrž je tvoj kolega naletel na res slab koncert. Zanimivo.

KDO GRE NA PARNI VALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAk???? woot.gif woot.gif woot.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#746 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 16 March 2010 - 02:15 PM

QUOTE(_Planet_ @ 16. 3. 2010 - 13:53) View Post

So se potrudili in odpovedali ze vceraj. : D

cry.gif Saj ne bi šla, ampak vseeno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#747 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 16 March 2010 - 02:34 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 3. 2010 - 14:13) View Post

Ne me smejat, Marmelada. Jaz ko sem bila na njihovem koncertu, žal samo enkrat, so imeli s seboj 3 striptizete na odru, od ne vem kje so privlekli pritlikavca, ki je izvajal čarovniške trike, in njihov poseben gost je bil Lars od Metallice, ki je na ustno harmoniko odigral intro Holy Wars.

Res, najbrž je tvoj kolega naletel na res slab koncert. Zanimivo.
KDO GRE NA PARNI VALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAk???? woot.gif woot.gif woot.gif

Kinky! U back for good? woot.gif Aha, prebrala v drugi temi, jutri back 4 good. :]

LOL, striptizete, pritlikavec s carovniskimi triki. Lars pa na ustni harmoniki, interesting.

Morda jaz, ce bo cas. V Ajdovscino.

Gibonni pa v zacetku marca odpovedal/prestavil wajdovski koncert. :|
  • 0

#748 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 16 March 2010 - 02:42 PM

^ wink.gif

Jaz imam karto za Ajdovščino že nekaj časa, in tega koncerta se pa reeeees zelo zelo veselim; to je muzika mojega odraščanja, gimnazija, ko sem hodila malodane na vse njihove koncerte, in se iz prve vrste drla:

HRVOJEEEEE (njihov bobnar, od na bongse je igral) - VOLIIIIM TEEEE.

oops.gif

Ja, Gibo je odpovedal . . . mi pa meddrugim tudi njegova nogva plošča ni najbolj všeč; kot da reciklira kar je že pel, povedal, pa nekakšen happy vibe je na celi plati, ne vem, ni me zagrabila, pa sem se poskušala prisiliti v to. Več pa ju3. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#749 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 16 March 2010 - 03:17 PM

: D Jaz sem bila v gimnaziji na njihovih koncertih vedno obrnjena s hrbtom proti odru lol, ker mi je sel mali Aki na zivce. laugh.gif "Dali ste svi" pa tip roke v zrak in se ga je komaj kaj videlo. Sej ne, da je bil na odru like 2 m visje od vseh nas. laugh.gif

Now I'm older and wiser and see right through the physical appearance. sleep.gif

Jaz kot jaz se pridno otepam novosti, tako da nimam pojma, kaksna je Gibonnijeva nova plata. Morda slisala en komad. Nic posebnega, ja. : ) Racunam na to, da se na koncertih ne bo posvecal samo novostim.

Ma ta klincev marec in ta klincev biznis, vedno je najvec dela, ko se zacnejo dnevi daljsati, narava prebujati, koncerti svirati...jaz pa pridem k sebi enkrat maja. O, a bo kmalu poletje. Blahhhhh! :|

Ok, ju3. : D
  • 0

#750 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 16 March 2010 - 05:23 PM

QUOTE(Kinky @ 16. 3. 2010 - 16:13) View Post

Jaaaaaaaaz, jaz, jaz!!! smile.gif 26.-tega grem, ko pridejo v MB. thumbup.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#751 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 17 March 2010 - 09:09 AM

QUOTE(Kinky @ 16. 3. 2010 - 14:42) View Post

^ wink.gif
Jaz imam karto za Ajdovščino že nekaj časa, in tega koncerta se pa reeeees zelo zelo veselim; to je muzika mojega odraščanja, gimnazija, ko sem hodila malodane na vse njihove koncerte, in se iz prve vrste drla:

HRVOJEEEEE (njihov bobnar, od na bongse je igral) - VOLIIIIM TEEEE.

oops.gif

HAHA, zdaj si me pa nasmejala!!!

jaz sem bila nora na Rupčiča, tako zaljubljena oops.gif oops.gif oops.gif
.... enkrat sem bila res čisto v prvi vrsti (manjši koncert, kar pomeni da je bil Aki nad mano, on pa 2m stran) in ko so končali, sta mi oba dala roko, pa še HUS .... kako se mi je fajn zdel!!!
in sem jim zamerila, ko ga niso več s seboj vozili!!!! pa mislim, da je poročen z njihovo back vokalistko.

Med sredno šolo sem bila vsaj na desetih njihovih koncerti (vedno z isto kolegico in vedno sva noro uživale). Mi smo hodili v Life (Domžale) in pač okolica.

In sva zahinavili in nisva šli na poslovini koncert .... zato imava pa že 14 dni karte za Tivoli ... OBVEZNO GREVA!!!!

V soboto sem bila pa v Cvetličarni na Crveni jabuki za 25 let. Zelo simpatičen koncert (jaz imam raje manjše koncerte, kot pa kakšen Tivoli). Edino zvok na bobnih jih je res full zezal - škoda.

Po koncertu sem kupila na štantu dvojni CD in eden CD je bil prelomljen ... in pojma nimam ali se sploh lahko na koga obrnem .... saj ni neki denar, ampak vseeno!

ORTO FEST

http://www.orto-bar....o_fest_2010.pdf

jeeeejjjjjj thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Moj izbor:
Dan-D
Kud Idioti oops.gif oops.gif oops.gif
NOTnVUN
Siddharta
(zdaj moram samo počakat kaj bom res lahko šla gledat - Kud idiote obvezno!)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 17 March 2010 - 09:10 AM

Željno pričakujem Skunk Anansie konec maja. woot.gif
  • 0

#753 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 17 March 2010 - 10:31 AM

Lamb of God 19.5.2010 Kino Šiška

Deep Purple 07.06. 2010 Križanke

Billy Idol 24. 6. 2010 LJ (še ni znano kje, ker karte še tudi niso na voljo)

Na vse grem biggrin.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#754 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 17 March 2010 - 10:56 AM

QUOTE(PurePoison @ 17. 3. 2010 - 9:10) View Post

Željno pričakujem Skunk Anansie konec maja. woot.gif

V Lj pridejo..haaa!! woot.gif

Edit: se link: http://www.radiocapr...l...e=1&page=16

;)

• 0

#755 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 17 March 2010 - 04:22 PM

PP, saj bodo tudi pri nas nastopili v okviru njihove Greatest hits turneje ali ne? Setlista torej nekaj podobnega tem: http://www.setlist.f...e-1bd6bd50.html

Kaj ves?

Kart se se ne da dobiti, kolikor prebiram?
  • 0

• Guests

Posted 17 March 2010 - 04:27 PM

Kolikor jaz vem, naj bi nastopili v okviru Mars festivala, ki je delno v Ljubljani in delno v Zagrebu. Evo, link: http://www.siol.net/...nk_anansie.aspx
Sklepam torej, da bojo 27. maja v Križankah. smile.gif
So pa informacije mal pobluzene, saj se bojo zjasnili... biggrin.gif
  • 0

#757 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 17 March 2010 - 04:31 PM

Ja, to drzi, Mars festival, 27.5., Krizanke, samo sklepam, da je to del njihove Greatest hits turneje, v parih clankih je ze pisalo: "Nastop v okviru Mars festivala je del velike povratniške turneje Skunk Anansie". Torej setlista Greatest hits turneje? : D Rada bi slisala stare komade. : )

Upam, da se bodo izjasnili ja, da ne bo spet kaksnih odpovedi. :|
  • 0

• Guests

Posted 17 March 2010 - 04:35 PM

Ajaaaaa. biggrin.gif
Hm, glede na to, da sta na novem albumu, ki je izšel novembra, samo dva res nova komada, ostalo so pa stari hiti, si lahko pomoje kar stare komade obetaš. smile.gif
  • 0

#759 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 17 March 2010 - 04:36 PM

w00t2.gif

Edit: aha, sem mislila, da so izdali nov album + greatest hits album sedaj prebrala, da je to vse en album "Smashes and trashes". Gr8!! Hvala za info!
  • 0

#760 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 March 2010 - 12:00 PM

Včeraj sem bila na Parni Valjak v Ajdovščini, in je bilo PO POL NO. wub2.gif

Igrali so skoraj 3 ure, slabe 3 ure, večino hitov, in tudi komade, ki jih jaz še nisem slišala v živo - Molitva (moj naj komad), Zagreb ima isti pozivni, Kemija, Godine prolaze, itd. Na koncu so 2 krat prišli nazaj na oder, v prvem bisu zaigrali:

Prokleta nedelja, Jesen u meni, potem pa še enkrat, Sve još miriše na nju, Lutka za bal, in pa Ugasi me.

Jaz sem plesala in se drla ves koncert, vzdušje je bilo na vrhuncu, cela dvorana je pela skupaj z bendom, ozvočenje super, res - čista 10ka. Pa zelo čustven koncert je bil, Aki je v formi kot pred 15 leti.

NORO!!!!! wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users