Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#741 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29902 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 November 2006 - 09:42 PM

incha, jaz imam Lushev Cosmetic Lad (45 g stane 2570 sit) in mam mal čudno kožo. imam suho kožo na čelu in licih, po nosu malo mastno. krasno matira in navlaži/nahrani suhe predele.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#742 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 November 2006 - 07:05 AM

Planet, taka krema za okoli oči s precej AOK je Alverde jojoba. Ta je sicer za cel obraz, ampak jo lahko uporabiš tudi okoli oči. Testerjev se ne dobi, stane pa 800 SIT za nevemkoliko ml. Kar precej. Tako da ni take škode, tudi če ne pomaga.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#743 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27998 posts

Posted 16 November 2006 - 01:33 PM

Sonchi hvala! Nabavim ob prvi priliki, ko bom v DMu. Res ni prehuda cena tudi, ce bo romala v kos. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#744 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 November 2006 - 02:13 PM

Ne je metat stran. Ponudi jo na tej strani v malih oglasih in ziher se bo kakšna javila. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#745 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27998 posts

Posted 16 November 2006 - 03:46 PM

Saj res, na male oglase sem cisto pozabila. smile.gif Zmenjeno!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#746 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 19 November 2006 - 10:22 AM

jz že od mejhnga uporablam solea baby, ker mam grozno občutlivo kožo in ne prenesem nobene druge kreme na seb...morm rečt d je fuuul dobra krema k je ne bom zamenala...ne vem a je to v kremi al koži, ampak moja koža je brez enga samga mozolja in je čist čista...tko d ostajam pr tej kremi=)
  • 0
mačka figa.

#747 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 November 2006 - 10:27 AM

punce dejte se men mal pomagat. rabm kremo. mam normalno do mastno kozo, ceprou je trenutno mal izsusena zarad differina. od kreme pricakujem hitro vpijanje, da ni komedogena, more bit taka lahka, da mi ne nardi filma na obrazu. uv zascite ne rabim. pa tut predraga ne sme bit. hvala smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#748 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 November 2006 - 10:48 AM

*pikica* jst mam dost podobno kožo....na trenutke mastno al pa suho..čudno skratka biggrin.gif Zdej neki časa uporabljam Green Line Intensive Hydroactive optimale kremo, ki je malce bolj mastna oz. hranljiva kot npr. TF, M24, a se kljub temu lepo vpije. Jaz se po njej ne svetim. Sestavinsko ni noben presežek. Stane pa malo manj kot 2000sit.
  • 0

#749 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 November 2006 - 11:01 AM

Samo zdej, ko sem šla gledat sestavine te kreme sem ugotovila, da vsebuje titanium dioxid. Mislm, da mi je ta sestavina v pudru mašila pore. Torej mi tudi ta krema??
  • 0

#750 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 November 2006 - 11:30 AM

opala cry.gif js se izogibam tega titanium dioxida k hudic kriza. uglavnem, men je TF krema puscala film na obrazu, tko da bi ze bolj tezko se kej bol hranljivega pacala na obraz. aja, hehe, mi je pa ful smesn da kremo naneses cez puder? si vrjetn mislla lih obratno ne? biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#751 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 November 2006 - 11:34 AM

ja, obratno sm mislna biggrin.gif
  • 0

#752 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 November 2006 - 12:15 PM

Pikica, probaj s Cosmetic Lad od Lusha.
  • 0

#753 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17688 posts

Posted 19 November 2006 - 12:28 PM

Ali pa Cosmerbo mogoče. V lončku deluje ful mastna in gosta, ko jo pa namažeš, se pa dokaj hitro vpije in prav nobenega nadležnega filma ne pusti za sabo. Pa celo matira za nekaj časa.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#754 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 November 2006 - 12:28 PM

ja o tej Lushevi sm ze razmisljala, sam bom sla prvo po kak tester, da vidim, ce mi sploh odgovarja. po glavi se mi sprehaja se tisti zelen jabuk pa ena pomaranca al korencek. kaj pa tista avonova m24 al kako ze?

p.s. sem zdej se mal pobrskala, pa se mi tudi baleina aqua pa clinians Azione Attiva Idratante Gel All Acqua Di Mela (biggrin.gif) kr dopadeta, sodec po opisih smile.gif

p.s.2 biggrin.gif prilagam se loccitane Immortelle - Žlahtna krema pa Immortelle Protective Lotion

p.s.3 neutrogena visibly clear, scheller ananas
  • 0

#755 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 November 2006 - 12:39 PM

a za cosmerbo se dobi tester?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#756 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 November 2006 - 12:45 PM

*pikica* pomoje ti bosta M24 in Clinans premalo....sta bolj vlažilne, tako kot TF.
  • 0

#757 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 November 2006 - 12:53 PM

MateYa cosmerbe ful ne maram, nevem zakaj. ime mi ni usec. pol pa se k usi govorijo rjava krema rjava krema, se mi pa itak cist obrne bruh.gif

vrana, ma sej js bi neki vlazilnega, kr mam kr mastno kozo, ne glede na differin cry.gif kaj pa vem TF se mi je zdela ful taka tezka, mastna. js se bom kr zjokala majkemi wallbash.gif pouna sm mozoljev, ogrcev, ful mam tanko kozo, js res nevem vec kaj nej nardim confused.gif
  • 0

#758 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17688 posts

Posted 19 November 2006 - 01:01 PM

QUOTE(*pikica* @ 19. 11. 2006 - 12:53) View Post

MateYa cosmerbe ful ne maram, nevem zakaj. ime mi ni usec. pol pa se k usi govorijo rjava krema rjava krema, se mi pa itak cist obrne bruh.gif

Uf, jst sem pa komaj čakala, da jo dobim, sj če pogledaš u lonček, vse zgleda ful mastno in gosto, celo smrdi najprej, k jo pa namažeš, se pa vonj krasno razvije, krema se hitro vpije in ne pušča filma. In po ocenah sodeč naj bi delala čudeže :=) Pomoje se ti jo vseeno splača probat, kakor hočeš.

QUOTE(pinga @ 19. 11. 2006 - 12:39) View Post

a za cosmerbo se dobi tester?

Pomoje ne.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#759 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 19 November 2006 - 01:06 PM

QUOTE(vrana @ 19. 11. 2006 - 14:45) View Post

*pikica* pomoje ti bosta M24 in Clinans premalo....sta bolj vlažilne, tako kot TF.

Katera je pa bolj hranilna, za normalno so suho kožo?
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#760 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 November 2006 - 02:12 PM

Pikica, Avon M24 se ne vpije takoj. Morda te bo to motilo.

Za normalno do suho kožo so dobre Avon Retroactive in Ultimative, pa tudi Ageless Results. Potem Garnier TF za normalno do suho, Garnier Ultra Lift. Pa ziher še kakšna, trenutno nisem najbolj pri pameti, da bi se spomnila še kakšne.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users