Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#741 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 November 2007 - 12:31 AM

V škatli jih je 270 se mi zdi. Piše da 1 tedn jemleš od 1 do 3 tablete na dan, jaz sem jemala 2. Potem pa lahko dvigneš dozo in sicr od 3-5 tablet 3x na dan.
Sm prebrala da po kakih bolezenskih stanjih, operacijah ... jemlješ do 15 tablet na dan in se mi je tok tablet zdel nepotrebno in preveč zato jih jz vzamem 2x na dan po 3. Zjutri pa zvečer, čist netočno na uro-približno pač.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#742 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 November 2007 - 01:37 AM

Aha. Ko porabim kvasove tablete, bom pa tele alge vzela biggrin.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#743 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 01 November 2007 - 09:22 AM

Torej..še en mesec pa bom opravla trimesečno kuro z differinom. Koža se mi je popravla sigurn za več kot 50% le flekcov imam zelo veliko. Zanima me pa samo če se ti stanje po prenehanju mazanja z differinom povrne???

Hvala
  • 0

#744 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 01 November 2007 - 09:31 AM

Brokoli kako pa je s kvasovimi tabletami? Jsz sem jih jedla cca 2 meseca, spremembe pa nobene. hmm.gif Mogoče bi mogla malo dlje vztrajat.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#745 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 November 2007 - 09:35 AM

QUOTE(ninaa @ 1. 11. 2007 - 9:22) View Post

Torej..še en mesec pa bom opravla trimesečno kuro z differinom. Koža se mi je popravla sigurn za več kot 50% le flekcov imam zelo veliko. Zanima me pa samo če se ti stanje po prenehanju mazanja z differinom povrne???

Hvala

Ninna, če imaš problematično kožo in bi rada še več izboljšanja, ti toplo priporočam, da še nadaljuješ z Differinom malo dlje, sploh če se ne pojavljajo kakšna hujša draženja - lahko uporabljaš tudi pol leta, v kolikor po treh mesecih še ne bo čist lepa koža. Je treba zdej uporabljat tak dolgo, da se ti čist prepuca in potem boš imela tudi čisto kožo še dolgo po tistem, ko ga boš nehala uporabljat, če ne pa verjetno ne. Jaz sem si z Differinom takrat čist popolnoma prepucala kožo in sem imela potem full dolgo (skor dve leti) zlo, zlo lepo. Bi še zdej pomoje mela, ampak sem vmes nekaj časa jemala KT in pol nehala, pa mi je čist zbrkljalo hormone in posledično tudi kožo. Ampak ni tak hudo, samo pač na bradi imam kak mozolj in zamašene lojnice (bunkice kožne barve).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#746 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 01 November 2007 - 09:52 AM

Ok smile.gif . Torej ga lahko še kar neki cajta uporabljam.
A mi lahko samo še kakšno peno za čiščenje obraza priporočate,ki tole ki jo imam zdaj in sicer Bubchen z malinami mi ne odgovarja,ker me prav mau peče pod očmi koža ko si jo dam gor. Rabila bi pa tako ki je zelo nežna pa za občutljivo kožo.
  • 0

#747 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 November 2007 - 09:56 AM

Zakaj pa nujno pena? Kaj pa Schellerjev Mineral Balance gel za občutljivo kožo? Ni parfumiran, je brez umetnih barvil ...

Ninna, kje pa si ti dobila Differin, glede na to, da ga pri nas že od aprila ni več za dobit?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#748 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 November 2007 - 10:29 AM

QUOTE(rea @ 1. 11. 2007 - 0:31) View Post

zato jih jz vzamem 2x na dan po 3.

Jaz sem jih tudi jemala tako, 3 zjutraj 3 zvečer. smile.gif

Hmm, glede na to da je iz obale sklepam da ga je v Trstu dobila. Najbrž. Ali pa ga je imela še od prej zaloge.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#749 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 November 2007 - 11:15 AM

QUOTE(Matilda @ 1. 11. 2007 - 9:31) View Post

Brokoli kako pa je s kvasovimi tabletami? Jsz sem jih jedla cca 2 meseca, spremembe pa nobene. hmm.gif Mogoče bi mogla malo dlje vztrajat.

Dons bo šele tretji dan biggrin.gif . Povem, ko izpraznim škatlico.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#750 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 November 2007 - 11:50 AM

Kako pa kvasove tablete vplivajo na kožo ?
  • 0

#751 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 November 2007 - 11:56 AM

Prav nemarno svinjate temo. Mislim tudi, da je tema o kvasu že odprta, find it please and continue there.
  • 0

#752 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 01 November 2007 - 12:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 11. 2007 - 9:56) View Post

Zakaj pa nujno pena? Kaj pa Schellerjev Mineral Balance gel za občutljivo kožo? Ni parfumiran, je brez umetnih barvil ...

Ninna, kje pa si ti dobila Differin, glede na to, da ga pri nas že od aprila ni več za dobit?

Zato ker se mi zdi da je pena bolj nežna tongue.gif . No pa bom probala tale gel. Hvala ti,ne. smile.gif

Emmm..Differin imam še od lani,ko mi ga je zdravnica predpisala pa mi ga je ostalo še.
  • 0

#753 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 November 2007 - 10:15 AM

Jaz sem čist navdušena nad Skinorenom, prav ne morem verjet. woot.gif Že zdej po dobrem tednu uporabe ful opazim razliko, ogrce z nosa kamot vse stisnem, kr skor sami od sebe grejo ven, tud koža je tak nebeško gladka in nekak 'zategnjena', ne znam razložt, no - ful je že lepa, kaka bo šele po enem mescu. Pa super mi je oni ogromni mozolj na bradi poštimalo, se je ful spucal in zdej je že čist uplahnel.

Fanta tud mažem po hrbtu in sm zdej v enem tednu že spraznala skor en cel Skinoren (mater, za njega bom porabla ene 10 Skinorenov). Njemu se pa puca, prej je mel sam mal flekce pa to, zdej ma pa prav kakšne mozolje in je cel pissed off. biggrin.gif Ampak bo pomagal, ful se mu bo spucal in bo mel pol krasno. Na faci je pa tak zmeri mel pravo baby kožo brez nepravilnosti, tak da tam ga ne mažem.
  • 0

#754 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 11 November 2007 - 03:01 PM

Dečve, kak napredujemo s PC naročilom ? Jaz mam disaster na faci ermm.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#755 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 November 2007 - 05:51 PM

QUOTE(rea @ 31. 10. 2007 - 18:47) View Post

Jina, kok časa že ješ alge? Ko res piše da je možen izburh mozoljev zarad pucanja kože. Jaz jih jem slab mesec (tam, ene 22 dni) pa so se mi po 1 tednu res spustili mozoli povsod tam, kjer sm jih že mela in sm misla, da sm si ga ok stisnla, pa še jih mam, sam se vid, da ratuje bolš!

Men so se po Algei ful mozolji spustili, ampak zdaj je pa bolje kot prej.
  • 0

#756 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 24 November 2007 - 11:28 AM

punce pred enim mesecom sm se odločla da bom šla kozmetičarki...kr res mozolji so se mi zmeraj bolj širli in ni nič več pomagalo...in zdej po enem mesecun imam kožo kot novo..res...sm res fulllll zadovoljna...vem da ne bodo izginili..ampak rajši dam 100 eurou na mesec da imam lepo kožo kot pa kaj drugega
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#757 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 26 November 2007 - 01:24 PM

Dilema, kak uporabljaš skinoren zjutraj/zvečer ali oboje ? In kak dolgo naj ga uporabljam - verjetno je časovno določeno po kolkem času bi naj nehal, da so spremembe korenite, ne ?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#758 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 09 December 2007 - 11:07 AM

js sm hotla samo neki vprašat,če katera od vas ve...če so zdej ki ne proizvajajo več differina ustvarli kakšno drugo kremo???mislim meni differin mi je bil res super...nevem zakaj so ga ukinli...ma itak upam da naslednji teden ki grem moji zdravnici jo bom vprašala če mi da napotnico za dermatologa...kr prej sm imela mozolje na desni strani brade in samo tam fulll...od kadar hodim kozetičarki se mi je stanje precej izoljšalo...ampak zdej mi se širijo na vrat...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#759 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 December 2007 - 12:02 PM

Jaz priporočam Skinoren. Uporablajš ga lahko zelo dolgo, ker ni omejeno zdravljenje s tem( oz. nisem nikjer zasledila, da bi bilo). Spremembe so vidne že v prvem tednu in delj, ko ga uporablajš bolše je. Možno je, da te včasih lahko kaj peče, samo ni to hudo, ker je res čisto malo. Jaz sem ga na začetku uporabila zjutraj in zvečer, zato se je stanje kože hitro popravilo. Nato, ko pa je bilo bolje, sem ga uporabila še samo, če je bilo potrebno. Če sem pa čisto prenehala, pa sem spet imele problemčke. Podnevi, če greste vn morate uporabiti tudi Uv zaščito. Ker ga lahko dobite pri zdravniku na recpet, se splača to poskusiti.
  • 0

#760 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 December 2007 - 12:17 PM

Blondi, Skinoren ni noben bavbav, lahko uporabljaš tudi pol leta brez kakšnih negativnih posledic. Mani je v enem mesecu totalno spucal kožo, ampak bom še nadaljevala z uporabo, bi rada vsaj ene 4 mesece do pol leta uporabljala, da mi še ogrce ornk prepuca. Uporabljam pa samo zvečer. Je tudi res, kar je rekla BlackPerla, pri Skinorenu ni neke stroge časovne omejenosti - uporabljaš dokler nisi zadovoljna z rezultati. Ne pomeni to zdej 15 let, ampak ni pa ti treba neki ful skrbet, da bi blo kej narobe.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users