Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#741 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 August 2011 - 09:16 AM

Kako misliš blokirat?
Da se nardit da ne vidi na tvoj wall etc.
  • 0
Viens, reste ici!

#742 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 August 2011 - 09:16 AM

Kako to misliš blokirat? Lahko ji zapreš dostop do tvojga walla, slik ipd.
  • 0

• Guests

Posted 30 August 2011 - 09:18 AM

Blokirati v smislu, da oseba ni več tvoj FB prijatelj....predvidevam. Sam ne razumem tistega z brisanjem.
  • 0

#744 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 30 August 2011 - 09:25 AM

Eno je odstranit iz liste prijateljev in tista oseba lahko to pač ugotovi, drugo pa blokirat osebo, da te le-ta ne more nikjer na fb najti. Vsaj tako mi je kolega razlagal, da ga je ena tako zablokirala. Ne vem pa, kje se to naredi, mogoče levo spodaj ko imaš opcijo Prijavi/blokiraj?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#745 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 August 2011 - 09:36 AM

Lahko to storiš, a vseeno ostane na tvojem seznamu prijateljev . . . skriješ vse pred njo, wall, info, slike - tam je vse pod privacy settings.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#746 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 30 August 2011 - 09:43 AM

ja, ne rabiš je odstranit iz prijateljev...samo blokiraš (ali pa odstraniš in blokiraš - isto sranje, drugo pakovanje). Osebi potem izgleda, kot da tebe ni na FB.

Pa tudi tebi te osebe ne prikazuje...
  • 0

#747 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 August 2011 - 09:57 AM

U, hvala =) Ene par oseb me je pogrel, pa nočem imeti več opravka z njimi. Ni pa nobena s foruma biggrin.gif brez bojazni
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#748 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 August 2011 - 11:09 AM

Meni je bizarno kaj dela ena moja sokrajanka na fb - gor objavlja fotke kjer več pokaže kot skrije, s tem da ni ravno postavna, skos piše na zid vprašanja kot so "Kam se ga gremo pa dns nažret?" in ko ji noben ne odgovori kar sama napiše komentar "hja nekam bo treba it, petek je, da ga mal zalijemo", v njenih komentarjih običajno ne manjkajo kletvice, fotke na katerih je s prijateljicami ima popisane z besedami kot so "sekice, love4" ipd., svoje profilno ime je nastavila na "gdč. pupika" in tako dalje.. bruh.gif

Mislm, halo? Seveda ne manjkajo niti tista "virusna" sporočila, recimo "če si pridna punčka prilepi to na zid" blink.gif

Odkar jo imam na fb je ne prenesem, ker mi je njena osebnost kakršno gor prikazuje odvratna.. Po vsej verjetnosti jo bom tudi jaz blokirala, sedaj ko vem kako se to stori.
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#749 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 August 2011 - 11:14 AM

Verjemite, da se take ne ukvarjajo z vohunjenjem za vašimi profili, ko pa imajo toliko dela same s sabo.
  • 0

#750 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 30 August 2011 - 12:00 PM

Moja najljubša funkcija je "hide all by ....". biggrin.gif
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#751 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 August 2011 - 01:28 PM

Zajebano, koliko energije in truda eni vlagate v to, kako se boste znebili nekoga na fb.

Delete,problem solved?

Sicer mi grep a FB počasi že tako na živce, da resno razmišljam da bi profil enostavno ukinila.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#752 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 August 2011 - 02:31 PM

QUOTE(Plain Jane @ 30. 8. 2011 - 12:14) View Post

Verjemite, da se take ne ukvarjajo z vohunjenjem za vašimi profili, ko pa imajo toliko dela same s sabo.

Jaz za nikomur ne vohunim rolleyes.gif Žal pa so določeni tako obsedeni s komentarji, objavami in podobnim, da to težko spregledaš.

Sally, zato ker imaš včasih več težav, če osebo zbrišeš kakor če jo pustiš gor in vsake toliko naletiš na njen komentar. Vsaj meni se je že zgodilo, da sem eno osebo zbrisala in naslednjič ko sva se videli me je skoraj napadla, zakaj sem jo skenslala.. Čudno je blo vse skup u glavnem in od takrat naprej pač ne brišem ljudi, ko jih enkrat sprejmem, ker sprejemam itak same takšne, ki jih poznam in nočem, da mi še kdo pride težit zakaj sem ga skenslala smile.gif

No, do sedaj nisem vedela za funkcijo blokiranja..
  • 0

#753 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 August 2011 - 06:15 PM

Aja, mene tud kdaj kdo (ko se po naključju srečava) vpraša zakaj sem ga skenslala, pa enostavno rečem, da se čist premalo vidiva, da bi ga imela tam gor in da me njegov lajf niti ne zanima več tolk zlo.

Jaz sem iz kakih 200 folka prešla na nekaj čez 70.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#754 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 30 August 2011 - 07:31 PM

Zakaj pa sploh dodajate vse po spisku, kar neke ljudi, ki ste jih videli enkrat, s katerimi se skoraj ne poznate?
Jaz imam tudi okoli 70 ljudi gor in še za nekaj od teh se mi zdi brezveze, da jih imam, pa čeprav so to kakšni sošolci/sošolke iz OŠ ali SŠ.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#755 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 30 August 2011 - 07:44 PM

Če skriješ prikazovanje objav nekoga, še ne pomeni, da ga tudi drugače ne maraš oz. ne želiš imeti opravka z njim/njo.
Med prijatelji imam par takih, ki so v živo prav fajn in se dobro razumemo, na facebooku pa jih obsede nek demon biggrin.gif in dobijo potrebo po objavljanju bedarij 50x na dan.
Dodane imam pa izključno ljudi, s katerimi se družim tudi v živo.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#756 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 August 2011 - 08:51 PM

TAKO. Res je, imam PMS in sem danes strašno nataknjena in tečna še sama sebi, tako da morda bi bilo bolje, da se danes vzdržim komentarjev. PEACE
  • 0

#757 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 30 August 2011 - 09:21 PM

*simoncy*, mogoče ni na mestu, da se oglašam, glede na to, da ne sodelujem v debati, ampak mislim, da se razburjaš čisto po nepotrebnem. Mislim, da dejansko noben komentar, zaradi katerih se razburjaš, ni bil direktno oz. negativno tebi namenjen. Tisti o blokiranju in odstranjevanju so bili bolj vezani na prejšnjo debato in Urškino vprašanje, Plain Jane pa, mislim da, je govorila o tipu deklet kot si ga ti opisala in ne o tebi.
  • 0
Salvia officinalis

#758 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2011 - 09:22 PM

^^ res. A imaš PMS? huh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#759 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 August 2011 - 09:07 AM

QUOTE(žajbelj @ 30. 8. 2011 - 22:21) View Post

Plain Jane pa, mislim da, je govorila o tipu deklet kot si ga ti opisala in ne o tebi.

Ja, res! Jaz sploh nisem skapirala njenega zavijajočega posta in nisem raje nič odpisovala. laugh.gif
  • 0

#760 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 September 2011 - 02:11 PM

Ponesreči sem eni punci poslala friend request. A se ga da odstranit?

edit: že našla, pod njeno profilno sliko lahko daš cancel smile.gif super
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users