Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#741 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 05 September 2010 - 12:12 PM

ja, sm neki gledala, je kul. Bom pomoje tut kr dol povlekla.
drgač sem pa včer pol mal iskala in sem našla It's always sunny in Philadelphia. je kar kul, se nasmejiš biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#742 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 05 September 2010 - 04:45 PM

Ja, HIMYM je legen... wait for it... dary biggrin.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#743 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15735 posts

Posted 05 September 2010 - 08:35 PM

QUOTE(PurePoison @ 4. 9. 2010 - 20:39) View Post

Meni je bil kul (malo blesav) Malcolm in the middle.

Jst sem fenica, imam vse dele na dvdjih. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#744 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 07 September 2010 - 09:32 AM

Zdaj obstaja tudi nanizanka "Are we there yet" smile.gif
Če je dobra, je še za preverit...

• 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#745 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 September 2010 - 09:40 AM

HIMYM ita'k zmaga... BARNEEEY! biggrin.gif

AWSOMENESS biggrin.gif

Drugač pa začenjam gledat Modern familly. Ocena na IMDB presenetljivo dobra, zaenkrat pa lahko rečem samo da mi je ZELO VŠEČ! Pogledala sem šele dva dela.

zaenkrat priporočam biggrin.gif Javim se, ko bo za mano več delov smile.gif

TRAILER: hahahaha

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1442437/ ocena 9.1/10 biggrin.gif [pa pobral kup nagrad zdej na teh zadnjih podelitvah...]
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#746 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 07 September 2010 - 09:49 AM

A kera kej ve, a res flashforward ne bo druge sezone? sad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#747 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2010 - 01:27 PM

Mislim, da ne. Da so s prvo končali.
To mam še tudi v planu pogledati enkrat, jao.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#748 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 07 September 2010 - 01:30 PM

eh, škoda. men je bla ful všeč sad.gif
hvala
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#749 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 September 2010 - 05:53 PM

Ja, baje da je kar škoda, ker je zadeva bila več kot solidna.
So pa vsaj bojda končali solidno. Eni še to ne (npr. Persons Unknown down.gif ).

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#750 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 07 September 2010 - 06:45 PM

rešeno.
  • 0

#751 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 September 2010 - 07:08 PM

Flashforward meni ni bil baš nekaj. Kr nekaj so šuštrali, se zapletali v lastne teorijo, oz. jih prirejali, da je njim pasalo, pa tko. Bv.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#752 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 21 September 2010 - 11:43 AM

NIka, zakaj je House razočaranje?
  • 0

#753 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 21 September 2010 - 12:09 PM

heh, ne vem, pričakovala sem nekaj drugega, ne pa nekih bz nepojasnjenih skrivnosti (ki spominjajo na Lost) in osebnih zapletov/sentimentalnosti (Grey's Anatomy). recimo 6. sezona, tista njegova notranja drama, al pa njegov karakter kot tak (zajeban, sarkastičen, nobenmu copata) - to mi je blo zanimivo, osvežujoče, drugačno. ful sm alergična na preveč pocukrane ("I love you") scene v filmih/serijah, pa neke ne tč ne mš varjante (a sva par, a nisva par, kaj to pomeni, dejva analizirat, nerodno ti je priznat pred vsemi, ne - tebi je, ne rečeš mi I love you, pa ji to reče, pa ni ok, ker ji reče "pod pritiskom", ma ... whatever? biggrin.gif). manjkal mi je en mal bolj "globok", dodelan zaplet (al pa vsaj dialogi, ne pa nekaj v stilu: "i gotta go take a pee - no, gotcha, poo" blink.gif ).

hmm.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#754 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 21 September 2010 - 12:16 PM

aha, hvala. zna bit da bom tud jaz razočarana.
Morm to dol potegnt asap!
  • 0

#755 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 21 September 2010 - 12:32 PM

v bistvu sem pričakovala nekaj lahkotnega/komičnega al pa provokativnega/globokega, pol je bla pa neka romantična chick flick zadeva.

poročaj, ko boš pogledala ;)

TBBT pride ven v četrtek. komaj čakam!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#756 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 21 September 2010 - 12:38 PM

TBBT? kaj je to?
  • 0

#757 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 21 September 2010 - 12:39 PM

ohmy.gif

The Big Bang Theory.

ogled obvezen (do zdaj so zunaj 3 sezone, vsak del ma 20min - lahko še not prineseš do četrtka biggrin.gif).
  • 0

#758 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 21 September 2010 - 12:41 PM

Se ponižno opravičujem za mojo nevednost cry.gif
  • 0

#759 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 21 September 2010 - 12:44 PM

there, there, nč jokat wink.gif

KLIK
  • 0

#760 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 29 September 2010 - 01:31 PM

Pogledala S06E01 in E02 od HIMYM smile.gif Hilarious as always smile.gif

Odličen novi del Grey's anatomy, to bo prov ostala moja njaljubša serija EVER! wub.gif

Pa DH sem že komentirala v primerni temi...

Dexter, zaenkrat bolj mlačno, ampak vem da se bo razcvetelo. smile.gif mi je všeč.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users