Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#741 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 21 August 2020 - 06:47 PM

Tja bomo raje šli na izlet ali enkrat prenočit, za 5 dni mi je malo preveč. Pa ful se mi ne da več iskat, še par ponudb počakam, potem se bova pa odločila.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#742 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 22 August 2020 - 07:07 AM

Mal napisi kam vse si poslala pa z akaj se bosta odlocila. Jaz iscem nekaj za pod. Vikend za sredino oktobra.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#743 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 22 August 2020 - 01:13 PM

Bom enkrat v kratkem na kup dala vse skupaj, ja. Ti iz Jelenovega brega so mi ful prijazno in hitro odgovorili, ampak se cakam, da mi sporoci, katero nastanitev imajo frej v nasem terminu, ker jih ponujajo vec. Za izlete je ta del res idealen pa ze dolgo nisva bila.
  • 0

― V. Van Gogh

#744 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 23 August 2020 - 09:23 AM

Jaz bom pa danes verjetno poslala nekaj povpraševanj za zadnji teden oktobra, klinc, itak bom koristila dopust, ker so počitnice, pa da ne bomo samo doma... Imamo pa še 200€ bonov za vnovčit.
  • 0

#745 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 August 2020 - 09:06 PM

Na Jelenovem bregu žal niso imeli v našem terminu nič frej, razen družinske sobe. :/ Bomo pa sigurno kdaj šli, ampak verjetno za eno noč, za dlje mi s tamalim brez kuhinje ni praktično. 

Danes sem dobila potrjeno rezervacijo Pri Živcovih, gremo prvi teden sept. (nočitev z zajtrkom v apartmaju je 40 €/osebo).

Fiona (pa če še katero zanima), tukaj so zbrane turistične kmetije, lahko iščeš po regijah. Ker naju zanima predvsem Obalno-kraška, sem kontaktirala večino s tega seznama:

http://www.hoteldobregaterana.si/Hotel

Pa še nekaj drugih turističnih kmetij, kamor sem poslala povpraševanje:
- Tonin
- Rajšp, nekam km stran pa domačija Firbas (Slovenske gorice)
- Robivera (pa Medljan sem še našla, ampak imajo samo konje)
- Jelenov breg
- Pristov
- Jakljevič (Bela Krajina)
- Mikl (Koroška)

S kmetije Urška so mi svetovali še Želinc, Pri Kovačniku, Marjanca, Pomona, Arbajter in Ramšak. Preveri še Eko turizem Stari mlin.

Še za naju moram nekaj rezervirat v prvi polovici sept.

• 0

― V. Van Gogh

#746 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16830 posts

Posted 23 August 2020 - 09:46 PM

Super jina, najlepsa hvala :) pa bos porocala, kako je bilo :) kras imam tuei jaz na wishlisti in morda pa tole vaso izkusnjo ponovimo.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#747 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 August 2020 - 10:16 PM

Bom, ja. Pred casom sem dobila priporocilo za domacijo Frankič – Peloz, ampak letos sploh nimajo odprto.
  • 0

― V. Van Gogh

#748 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 August 2020 - 01:34 PM

Jaz sem za naju rezervirala še vikend v apartmajih Triglav v Bohinju, vzela sem paket Romantični pobeg. To se mi je prav usralo, da je še frej sept. Njihovo restavracijo ful pohvalijo pa pomoje je tam super tudi za otroke. Je pa min. rezervacija 2 nočitvi, tako da imam izgovor, da naju cel vikend ne bo.

• 0

― V. Van Gogh

#749 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 24 August 2020 - 01:44 PM

A to je v Stari Fužini al kje?

Jaz moram nekaj najt za naš drugi del dopusta, ne da se mi,ker sploh ne vem kaj bi.
  • 0

#750 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 August 2020 - 01:47 PM

Ja, čist blizu jezera.

• 0

― V. Van Gogh

#751 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 24 August 2020 - 01:56 PM

A nudijo zajtrk tudi?
  • 0

#752 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 August 2020 - 02:08 PM

Ja. Tukaj piše, kaj je vključeno: https://www.apartmaj...omanticni-pobeg

Od 1. oktobra bodo imeli še neke druge ponudbe.

• 0

― V. Van Gogh

#753 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 24 August 2020 - 02:08 PM

tako da imam izgovor, da naju cel vikend ne bo.

:lol:

Apartmaje Triglav v Bohinju Coolmamacita skoz obiskuje in hvali (vključno z njihovo ponudbo). Videti je lepo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#754 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 24 August 2020 - 02:25 PM

Hvala Jina.
  • 0

#755 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 24 August 2020 - 07:13 PM

Mikl je drugace krasen, cudovito, res pristno. Pa ekoloska kmetija je in ona super dobro kuha. Ampak... Ni kraljica cistoce. Smo tri leta z druzbo hodili in se imeli nepozabno, to pa ji res sepa.

Zdajle smo pa pri Coku v Cezsoci in lahko samo priporocam.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#756 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 August 2020 - 07:46 PM

Pri Miklu je pa tudi opasna cena, za apartma (z najemom posteljice), zajtrk in vecerjo bi dala 134 €.
Pri Toncevih pa samo za (precej nikakav) apartma 175, to so nenormalne cene.
  • 0

― V. Van Gogh

#757 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 24 August 2020 - 07:58 PM

Ze takrat je bila cena 18 za kosilo. Ce odstejes to pa dva zajtrka po 10, je apartma 80 in ni vec tako visoka (no, meni se vseeno ta zdaj ze povsod standardna cena zdi visoka).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#758 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 August 2020 - 08:02 PM

90 je samo apartma s posteljico (stejem zato, ker je vecinoma na izposojo zastonj), ostalo pa hrana. Cena kosila niti ni napisana.
  • 0

― V. Van Gogh

#759 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 24 August 2020 - 08:02 PM

Meni je bizarno koliko nekateri računajo za otrosko posteljico. Ne samo v Sloveniji, nasploh. Ko si preracunas koliko stane za vec noci, se ti v ogromno primerih bolj splaca kupit novo in jo pripeljat s seboj.
  • 0

#760 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 24 August 2020 - 09:09 PM

Res prides povsod neprimerljivo ceneje skozi, ce si navajen spat z otrokom v isti sobi ali celo postelji. Mi imamo prenosno posteljico doma, ampak z jogijem zasede ful prostora v avtu (s prilozenim pa ni primerna niti za eno noc, kaj sele za dlje casa). Mi smo pac vsi navajeni udobja in temu se na dopustu ne mislim odpovedat, jbg.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users