Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#741 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 November 2005 - 01:10 PM

okwa je pa razlika med natural pa navadnim? pa to tut mene zanima kako natural kej prekriva, ker baje ta navadn najbols, tko mi je rekla una v leku.
  • 0

#742 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 November 2005 - 01:12 PM

Ta Natural je, kolkr sem sama zastopla, malo bolj lahek in ni matirajoč ... on navaden je bolj za mešano/mastno kožo, ta Natural pa bolj za normalno. Sta pa oba nekomedogena baje. Ta navaden ima SPF 6, Natural pa SPF 15.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#743 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 November 2005 - 02:17 PM

Pol sklepam, da če je bol lahek pa se lažji razmaže, ni matirajoč itd, da verjetn tut slabši prekrije.
  • 0

#744 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 November 2005 - 02:47 PM

sam ok...mamo colorstay pa colorstay natural .... kaj pa je lahki tekoči puder colosraty?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#745 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2005 - 03:11 PM

Noname mali lakec zelene barve in en od Maybelline za razcepljene nohte. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#746 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 30 November 2005 - 05:58 PM

QUOTE(sammy)
Jaz imam NATURAL  št. 4. in sem zelo zadovoljna z njim.  
Lepo se maže, je obstojen, ne pušča sledi na oblačilih, pa še UVA filter ima. Mij najboljši puder do sedaj, ga priporočam smile.gif

pol imava istega biggrin.gif tale 4-ka je hudo dobra... predvsem kot barva mislim, taka naravna, kot da si bil 1x v solariju pozim oz. takšna jesenska barva kože.
Men je fajn ker ima pumpico (un drug sistem mi je totalno mim... gobica pa to - sam bacili se gor nabirajo), maže se ful lepo - ena je neki rekla, da se hitr suši. Ne vem, čist komot se namažeš, pol se pa valda osuši, da je obstojen.
Prekriva pa zame zelo dobro, pa imam skoz ene rdeče flekce (od stisnjenih mozoljev wink.gif ipd.) razen če res ni ful sveža rana se ne vidi. Ima pa UV 15 faktor :thumbleft:

Zdele ga imam gor in te prov polepša, pa ful naravno zgleda
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#747 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 November 2005 - 07:50 PM

- Artdeco eyeshadow base
(- bombažna rokavička za zaščito rok)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#748 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 30 November 2005 - 10:14 PM

učeri sm kupla si labelo glos šajn biggrin.gif
pa mamici moji za rojstni dan prfum!biggrin.gif:D:D
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#749 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 01 December 2005 - 01:39 PM

Od Avona: lipgloss pa za prijateljico gel za tuširanje pa losjon za telo
  • 0

#750 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 December 2005 - 05:05 PM

.

Vichy Thermal Fix Mat
Miss Sporty dva laka - base coat in french manicure (601)

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#751 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 December 2005 - 06:07 PM

COlorstay

IPB Image

ColorStay Natural

IPB Image
Zdaj je ratala zmeda. Prvi je namenjen bolj mastni koži in je zelo dobro prekriven.
Drugi ima višjo UV zaščito, namenjen je normalni koži in ni tako zelo prekriven kot prvi. Imam prav?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#752 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 01 December 2005 - 07:11 PM

Ja.
  • 0

#753 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 01 December 2005 - 08:01 PM

deodorant v gelu
olje za telo jonshon
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#754 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 December 2005 - 12:15 AM

dons sm si kupla v milrju en sprej za lase od young firme(prvič sm slišala za to firmo biggrin.gif ) no,in stal je celih 100 sit(250ml) biggrin.gif ,pol so mel še en tak podobn balzam za lase za 180 sit,pa še eno masko (ki je po embalaži čisto podobna gliss kur balzamu za lase-tak kremast balzam v przorni tubi) sam da je ta maska v zlati(mislim)embalaži....full dobr skratka!Baje,da opuščajo programal neki tazga.
Je pa ta balzam v prozorni flaški,rozastao oranžna tekočina,s pšeničnimi proteini pa neguje lase,daje lesk biggrin.gif ,ekspres kura piše gor(zdj ne vem,a rataš ekspres kura al kaj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
skratka....je za probat!
aja,majo pa še en tak balzam s svilo.

vprašala bi dilemo in vse,k uporabljate 100/h maske za lase laugh.gif

-kera maska je boljša- od avona tista z olivnim oljem al od garniera maska z olivnim ojem&limono?
-kere maske so boljše- od znamke garnier al od fructisa?
-kere vonje oz. kake maske ponuja sploh fructis in kake garnier.

Najlepša hvala
  • 0

#755 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 December 2005 - 12:22 AM

QUOTE(rea)
dons sm si kupla v milrju en sprej za lase od young firme(prvič sm slišala za to firmo biggrin.gif ) no,in stal je celih 100 sit biggrin.gif ,pol so mel še en tak podobn balzam za lase za 180 sit,pa še eno masko (ki je po embalaži čisto podobna gliss kur balzamu za lase-tak kremast balzam v przorni tubi) sam da je ta maska v zlati(mislim)embalaži....full dobr skratka!Baje,da opuščajo programal neki tazga.
Je pa ta balzam v prozorni flaški,rozastao oranžna tekočina,s pšeničnimi proteini pa neguje lase,daje lesk biggrin.gif ,ekspres kura piše gor(zdj ne vem,a rataš ekspres kura al kaj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif )
skratka....je za probat!
aja,majo pa še en tak balzam s svilo.

Ja, jaz imam tudi to. Veš, ko si me spraševala o tem...? Pa mi je uredu, tko res dišeče, mehke lase naredi... mmm wink.gif
Še ene flaške sicer ne mislim kupovati, drugače sem pa kar zadovoljna.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#756 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 02 December 2005 - 12:41 AM

a ti si tud dala 100 sit,al si še po stari ceni kupla? jz razmišljam še o unm ta belem balzamu s svilo!
  • 0

#757 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 December 2005 - 12:54 AM

tut sm dala 100 tolarčkov. Za tisto šprico s svilo pa raje sestavine poglej. Če se ne motim, me je nekaj zmotilo, da sem pustila pri miru. Neki alkoholi so notri... menisezdi ermm.gif
  • 0

#758 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 02 December 2005 - 01:32 AM

QUOTE(URŠKA)
tut sm dala 100 tolarčkov. Za tisto šprico s svilo pa raje sestavine poglej. Če se ne motim, me je nekaj zmotilo, da sem pustila pri miru. Neki alkoholi so notri... menisezdi ermm.gif

vidš....tega pa sploh gledala nism,k je blo tko pocen.šment
  • 0

#759 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 December 2005 - 11:25 AM

Čuj Rea ... a misluš ti firmo YUNG ali YOUNG? Ker meni je enkrat mami primesla iz Mullerja sprejček YUNG, v prozorni flaški na šprico, notr je pa taka tekočina marelične barve, tudi piše gor 'express repair spulung' in ima pšenične proteine ... in meni je ta zadeva OBUPNA!! blink.gif Kupila mi je dva, pa mi doma ležita ker ta zadeva naredi tako obupno grozne lase, da jaz kaj takega še nisem doživela. Lase obupno zmasti (pa se mi SPLOH ne mastijo), nič bolj mehkih las ne naredi ... meni je resnično podn od podna. rolleyes.gif

[quote=rea]
vprašala bi dilemo in vse,k uporabljate 100/h maske za lase laugh.gif

-kera maska je boljša- od avona tista z olivnim oljem al od garniera maska z olivnim ojem&limono?
-kere maske so boljše- od znamke garnier al od fructisa?
-kere vonje oz. kake maske ponuja sploh fructis in kake garnier.

Najlepša hvala

- Definitivno je ful boljša Avonova z olivnim oljem, meni je to itak najboljša maska ever, medtem ko se mi zdi tista Garnierjeva tudi v redu, ampak ne tako kot Avonova.

- Sej Fructis je firma Garnier, Rea. Fructis je samo ena od Garnierjevih linij ... Garnier Fructis, Garnier Ultra Beauty in tko naprej.

- Kar se mask tiče je Fructis res fajn, ti pa mogoče ne bo všeč, da imajo vse te maske isti vonj ... tak lep, saden in precej močen. Meni je fajn tista za suhe in poškodovane lase in tista silk&shine za zgladitev las. Obe naredita res zelo, zelo mehke laske, pa še lepo dišijo kar nekaj dni.

- Ima pa tudi Garnier Ultra Beauty nekaj fajn mask ... ena je ta, ki si jo že ti omenila (olivno olje in limonina trava) čeprav je meni še bolj všeč njihova linija za suhe, poškodovane in neukrotljive lase z izglajevalnim učinkom. Gre za izdelke z izvlečki orehovega olja in breskvinih listov - sem uporabljala ta šampon in masko in je za dol past fino. Diši fenomenalno, šampon je pa tako super, da lahko lase razčešeš čisto brez uporabe balzama ... tudi maska je res zelo fajn, ker naredi božansko svilnate laske.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#760 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 December 2005 - 11:32 AM

QUOTE(DiLeMa)
Čuj Rea ... a misluš ti firmo YUNG ali YOUNG? Ker meni je enkrat mami primesla iz Mullerja sprejček YUNG, v prozorni flaški na šprico, notr je pa taka tekočina marelične barve, tudi piše gor 'express repair spulung' in ima pšenične proteine ... in meni je ta zadeva OBUPNA!! blink.gif Kupila mi je dva, pa mi doma ležita ker ta zadeva naredi tako obupno grozne lase, da jaz kaj takega še nisem doživela. Lase obupno zmasti (pa se mi SPLOH ne mastijo), nič bolj mehkih las ne naredi ... meni je resnično podn od podna. rolleyes.gif

v imenu Ree: ja, tega je mislila YUNG
viš, meni pa ne naredi takih las kot jih tebi. čisto odvisno od same strukture lasu. novega tudi jaz ne bom kupovala, a tega bom pa ponucala do konca saj mi je fajn. ni čudežev, je pa fajn.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users