Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

#741 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 03 August 2007 - 08:04 AM

Sobota:z Brino grema nekam na večerjo,potem pa naprej žurat
Nedelja:standardno v znamenju poležavanja/urejanja/relaksiranja
  • 0

#742 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2007 - 12:03 PM

Tokrat bom sama doma in bom dneva izkoristila za intenzivno učenje (upam, da mi rata), morda grem kaj tudi na vikend.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#743 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 August 2007 - 12:56 PM

Ta vikend bom pri fantu. Jutri mu bom pomagala pri intenzivnem čiščenju sobe, pa kak film bova pogledala. V nedeljo popoldne bom šla domov, kaj bom delala še ne vem.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#744 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 03 August 2007 - 02:03 PM

QUOTE(Hevea @ 2. 8. 2007 - 23:26) View Post

Dragica, meni se že zdej trga srce ob napovedi vajine (tako dolgotrajne!) odsotnosti, niti pomisliti ne morem na to, kako bo šele takrat, ko vaju resnično ne bo! Forum bo tih in zapuščen kakor starodavno pokopališče, ovit v mračne koprene žalovanja, hkrati pa bomo vsi v napetem pričakovanju blaženega dne, ko se končno vrneta in spet prineseta luč v naša siva, enolična življenja! O, da bi le hitro minil peklenski čas brez vaju, naših vzornic in najboljših prijateljic! Malo se mi trga!

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Me je kar prijelo, da bi odpovedala. biggrin.gif Ampak sem ravno danes hrano in pijačo nabavla.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#745 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 August 2007 - 04:51 PM

QUOTE(Špela @ 2. 8. 2007 - 20:09) View Post

probala se bom čimbolj pocajtat, če bo šlo.

jutri dopoldan šoping (najnujnejše za preživetje, luksuz ta mesec ne bo šel skozi, ker bo treba dopust plačat smile.gif), potem kosilce v Šparovi menzi, doma pa upam, da čimprejšnje okrevanje. pa velik delov kakih fajn nadaljevank pogledat. še lovljenje sodelavke, če mi ne bo bolje, da pride ona drugi teden zjutraj na delo namesto mene.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#746 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 03 August 2007 - 05:38 PM

Jutr zjutri mal pospravljanja, čvek s kolegico, ki pride dons zvečer z morja po dveh tednih, popoldne pa k Bibiju - računam na to, da bova sestavlala puzzle, pogledala par delov House-a, zvečer kak sprehod in film, v nedelo dopoldne še mal crkljanja, pol pa domov, še mal klepetat, zvečer na košarko in jovo na novo v službo v pondelk zjutri.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#747 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 03 August 2007 - 06:30 PM

jutri zjutraj grem do kolegice in bom pri njej do pondelka smile.gif
  • 0

#748 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 August 2007 - 05:03 PM

Jutri pride fant pome in greva v Lj čez vikend.
Dolgcajt nama ziher nau.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#749 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 09 August 2007 - 06:01 PM

jutri po službi grem k fantu. kaj bova delala še ne vem, definitivno pa se bova imela fino. plan je, da grem v ponedeljek kar direkt od njega v službo!
  • 0

#750 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 August 2007 - 06:28 PM

v petek zvečer pride fant po mene, grema najbrž kam ven. V soboto ostanem pri njem, če bo vse po sreči: če bo lepo vreme in če dobima avto grema na kakšen izletič, najbrž na Roglo, pa še kam kaj dobrega pojest. V nedeljo zjutraj pa domov, in se naprej učit.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#751 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 09 August 2007 - 08:57 PM

petek: piknik pri sošolcu (upam, da vreme zdrži)
sobota: pomagat pakirat, obisk babice in dedka (kot skoraj vsak vikend)
nedelja: moje peljem na letališče in se jih za teden dni rešim. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#752 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 17 August 2007 - 11:42 AM

Ta vikend naj bi šla na čolnarjenje (s kanuji) pa Kolpi, vendar me je presenetila prijateljica s Prage, ki je trenutno v Zadru in pride jutri v Zagreb. Pa bo pri meni (če bo šlo vse po načrtu) cel vikend.
I"m happy hippo, ker se že 4 leta nisva videli!!
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#753 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 17 August 2007 - 12:47 PM

jutri (sobota) delam popoldne, od treh pa do enajstih, tak da nem mela nič od dneva. v nedeljo pa grema s fantom njegovemu stricu voščit za 40 let v haloze. mi ni glih za it.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#754 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 17 August 2007 - 02:11 PM

glede na to, da je mojega fanta zvilo in ima vročino bova jutri verjetno kar doma samevala. V nedeljo pa bom verjetno mogla it po moje na letališče (če se ne bo teta ponudla, da jih gre iskat).
  • 0

#755 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 August 2007 - 03:16 PM

Cel vikend bom s familijo down.gif , kot da jih ne vidim vsak dan. V nedeljo pa pride moj k men, boma lahk sama ne bo dobenga doma thumbup.gif .
  • 0

#756 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 17 August 2007 - 03:24 PM

Jz bom tud z familijo, pa še puno folka.
Piknik is on the way. biggrin.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#757 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 17 August 2007 - 03:42 PM

brat me je prepriču, de greva ju3 na banđi đamping na solkanski most cool.gif... pol k pridem dam bo vrjetn treba kj pospravt po bajti pa tko.. pol v nedelo zgodi popoldne pa lubek pride h men tko da komi čakam =)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#758 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 August 2007 - 04:19 PM

ta vikend nič posebnega - počivanje, šoping, nadaljevanke ....

naslednji teden imam v petek dopust, grem že v četrtek popoldan k dečku v MS, potem jo mahneva se v kake terme kopat, savnala se bova, en da v šoping, šoping in Graz ... fajn, bo. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#759 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 August 2007 - 12:15 PM

Ta vikend se ne vidiva s fantom, se bom kar učila - mam neki zagon, da končno spackam faks že enkrat.
Mam že poln k. sama sebe.
Pa morda zvečer kak sprehod, z zverino.

• 0

#760 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 18 August 2007 - 01:36 PM

Učenje ta vikend. V ponedeljek grem pa k fantu v Graz za dva tedna. Komaj čakam, gani dva dni pa že umiram. Kja bo ko bo šel v Španijo za en semester......
Špela, lahko organiziramo mini srečanje v Grazu wink.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users