Ja, tako nekako. Ni nujno, da je doma. Lahko je kjerkoli, v naravi, na sprehodu, na izletu etc. Samo bog ne daj v restavraciji, po sladici, ko je se 20 ljudi okoli

Zaroka / poroka
Posted 20 August 2015 - 10:09 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 August 2015 - 10:17 PM

Posted 20 August 2015 - 10:32 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 August 2015 - 10:49 PM

Posted 20 August 2015 - 10:50 PM

― V. Van Gogh
Posted 21 August 2015 - 07:23 AM
Mene je doma pa si bom ravno tako zapomnila (long story short, skrila sem se, ko je vprašal; ne, nisem uravnovešena najbolj ). Če bi me kje med ljudmi (omg, med sorodniki recimo) ali pa, da bi še celo snemal
, naj si pa kar tam med množico najde drugo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 August 2015 - 08:10 AM
To o zaročanju na porokah je pa tudi meni kr neki. Prav razmišljala sem, da bi prestrelila s pogledi par, če bi se to na najini zgodilo!
Midva se nisva zaročila, ampak zmenila... Nimam pojma, kako je do tega prišlo... Mislim, da sem mu enkrat omenila... Naslednji dan pa sva ze začela gledat lokacijo
Posted 21 August 2015 - 08:31 AM

Jaz sem bila tako zelo iz sebe, da je trajalo nekaj casa, da sem rekla ja. On je ze vprasal: "No?"

― V. Van Gogh
Posted 21 August 2015 - 09:32 AM
Zadnjic sem nekje prebrala, da je fant eno zaprosil doma, tako da jo je nag s skatlico s prstanom pocakal v postelji, medtem ko je ona sla na WC in da bo imela celo zivljenje grenak priokus, ker se je med njegovim "Will you marry me?" splakovala voda v skretu.
Omg, ha ha ha!
Jaz (ja, jaz!!!) sem se kar pošteno raznežila, ko mi je Jinadaze zaupala zaročno ''procesijo''.
Zares sijajno izpeljano, nič kičasto ali pa preveč pompozno, ampak na nivoju in prav tiste vrste posebno, ki je tudi meni všeč … skratka, vsekakor za zapomnit si.
Če bi mene fant zaprosil, bi si dejansko želela, da me bi tako, prav dvomim, da bi kaj spremenila.
Še izbira restavracije in najlepši konci Slovenije, kjer se je to zgodilo, so povsem po mojem okusu.
Mi je pa zelo všeč tudi prstan. Skratka, vem, da bo tudi poroka sanjska.
Sem ziher, da bosta imela eno reees poroko s stilom ... tako glede obreda ... in taka bosta tudi onadva.
Če si lep, si lep ...
... če pa še imaš žilico za stil, je pa sploh idila. Kdor seveda ima detektor to zaznati, večina ga itak nima.
Večina še skos najbolj trza na klasiko ... to smo se že pogovarjali. Najbolj odurne barvne možne kombinacije, obvezno baloni, neke kmečke restavracije.
Da prihodov v belih limuzinah (to je na naših koncih ekstra popularno), skrajno nekvalitetnih zabavljaških bendov in primitivnih igric sploh ne omenjam.
Enkrat po dooolgem času me ne bodo oči bolele, ko bom gledala poročni album.
Pa super je tudi to, da bo ona oblikovala vabila, itd.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 August 2015 - 11:29 AM
V glavnem, v mesecu in pol sta zrihtala krasno poroko. Porocila sta se doma na vrtu. Porocni obred je bil v vrtni uti (kjer imamo ponavadi zabave), zabava pa v sotoru. Vse je sama zrihtala, od vabil do dekoracije. Sama poroka je bila zelo lepa (obred), zabava pa super, brez igric in podobnih neumnosti. Vsi smo dobro rajali do petih zjutraj. (Mislim, da sem nekje objavila njuno porocno knjigo, ker je itak na netu). V glavnem poroka je bila po eni strani zelo preprosta, ampak nickaj kmecka. Oba sta se dobro pocutila, gostje pa tudi.
Posted 21 August 2015 - 12:32 PM
- Notranje grajsko dvorišče 90,00 €/uro
- Jedilnica s kuhinjo (za potrebe cateringa) 40,00 €/uro
- Oder/plesišče 100,00 €
Kje je se vse ostalo. Moras biti zmesan, da izberes to lokacijo. :S
― V. Van Gogh
Posted 21 August 2015 - 12:49 PM
Midva se nisva zaročila, ampak zmenila... Nimam pojma, kako je do tega prišlo...
Pri nama podobno. Ko je bilo že vse dejansko dorečeno, ampak hkrati še ni bilo dorečeno je prišel na dan z gesto, da je Lili okoli vratu zavezal pentljo in nanjo prstan. Ko je prišla mačka k meni, da ji odvežem pentljo in sem našla prstan, je imel lep govor bistvo katerega je bilo ali bi želela, da postane to kar sva se na nek način že dogovorila tudi uradno. In je postalo. No, vsaj med nama, ker nisva oznanjala dogodka na veliki zvon.
Posted 21 August 2015 - 10:53 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 21 August 2015 - 11:16 PM
Moja sestra se je tudi na Jablah poročila, pa ni bilo nič takega. Jaz se ne bi tam.
Posted 22 August 2015 - 12:47 AM
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2015 - 05:08 PM
― V. Van Gogh
Posted 23 August 2015 - 06:55 PM
Zdaj odkar je prenovljeno se nisem bila, na slikah zgleda zelo lepo, ampak ne po mojem okusu za poroko. Pa spet so tukaj drugi ljudje...
Posted 24 August 2015 - 04:42 PM
Na Otoccu sta v juniju 2016 prosti samo se dve soboti.

― V. Van Gogh
Posted 24 August 2015 - 04:51 PM
Tiste, ki ste se udeleževale porok... kaj ste kaj podarjale mladoporočencema oz. tiste, ki ste se poročile, kakšnih daril ste bile najbolj vesele? Midva sva kmalu vabljena na poroko mojih bivših cimrov in nimam ideje kaj jima podariti, zato bi bila hvaležna za ideje/predloge.
Posted 24 August 2015 - 05:05 PM
A ni nekakšno "pravilo", da če par nima izrecnih želja, se da denar?
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users