Da sploh ne govorim o slikah nagih otrok, kjer se po možnosti vidijo tudi intimni predeli.
Sem ravno danes naletela na eno tako sliko, kjer mama briše otroku rit. Je zelo eksplicitno, pa še drek je bil ZELENE barve,
Posted 06 February 2013 - 02:00 PM
Da sploh ne govorim o slikah nagih otrok, kjer se po možnosti vidijo tudi intimni predeli.
Sem ravno danes naletela na eno tako sliko, kjer mama briše otroku rit. Je zelo eksplicitno, pa še drek je bil ZELENE barve,
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 February 2013 - 02:03 PM
Jaz imam eno tako, ki je enkrat objavila sliko med previjanjem otroka in konkretno posrano plenico,
prava eksplozija, zraven so bili komentarji ostalih mamic, ki so se kar topile ob tem. Kaj ti špila v
glavi, da take stvari objavljaš, pa tudi ne vem.
Posted 06 February 2013 - 02:04 PM
prava eksplozija
ROFL.
Ja, se strinjam, zame je to nepotrebno iskanje pozornosti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 06 February 2013 - 02:06 PM
Jaz sem že razmišljala, da bi kot komentar k kakšni sliki nagega otroka nalimala sliko Pedobear-a, ampak bi se sigurno sprožil val zgražanja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 February 2013 - 02:08 PM
Mogoče pa ne vejo, kdo/kaj je Pedobear in bi bili navudšeni, da jim pliškota lepiš
Posted 06 February 2013 - 02:11 PM
^
Posted 06 February 2013 - 03:16 PM
Vam je pa pestro, ko odprete FB.
Jaz imam skorajda same študente (pa brez otrok) med FB prijatelji, no imam enega starejšega, ki je objavil sliko novorojenega sina, nič neprimernega.
Me ne moti, če starši objavljajo slike svojih otrok, vkolikor so spodobne in jih ni veliko. Sama tega najbrž ne bi počela, kot ste že rekle,
otrok ima pravico do zasebnosti.
Samo da pa objaviš otroka nagega, med previjanjem, med porodom in podobno - kaj folku pereee no
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 February 2013 - 08:33 PM
Na živce mi gre tudi, ko folk brez, da bi vklopil svoj možgan, copy/pasta nebuloze po FB in širi nesmisle in strah, recimo:
- V Slovenj Gradcu se je pojavil kombi bele barve z mariborsko registracijo. V njem so ljudje z ruto na glavi in zatemnjenimi očali, ki otroke vabijo v kombi.
Tole je bilo na poročilih (so deklico vabili v kombi pa je pobegnila). Ampak še vedno...c/p debilnosti na FBju je kolikor hočeš.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 February 2013 - 11:12 PM
Aha, nisem vedela, da je bilo res.
Pa še ena 'cvetka' na FB: razne slike, ki žicajo za lajke, recimo: če ta slika dobi pol milijona lajkov, se bo zgodilo to pa to. Mah daj, to ni nič boljše kot ... če ne pošlješ 10 prijateljev, te bo doletela
nesreča do konca življenja.
V bistvu me FB prav na veliko živcira, opažam. Mogoče je čas, da odidem v ilegalo.
Posted 07 February 2013 - 12:19 AM
Začudeni pogledi, ko rečeš da ne delaš nikjer, 'samo' pišeš diplomo. Praviloma s strani tistih, ki jo vlečejo več let, lol.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2013 - 11:17 PM
Sovražim omejitve vrednosti naročila v nekaterih spletnih trgovinah. Hočem naročiti na PlanetBIO sladkor kokosove palme, stane skoraj 10€ in zdaj bi
mogla naročiti še nekaj zraven, ker pod 20€ (brez poštnine, kajpada) ne gre. FOF.
Posted 09 February 2013 - 11:43 PM
Ja! Pa imajo že tako ful drago poštnino, sploh ne vem, kje je fora te omejitve. Pomoje je njihov namen, da bi prodali več, ampak to kupca kvečjemu odvrne.
― V. Van Gogh
Posted 09 February 2013 - 11:45 PM
Mene res to odvrne. Bi zdaj sigurno oddala naročilo, če ne bi bilo te omejitve. Poleg Espritove strani je do zdaj to edina stran, pri kateri sem naletela na tovrstni pogoj.
Posted 09 February 2013 - 11:54 PM
Ja, slovenske strani imajo skoraj vedno omejitev. Če je 20€, je še malo, običajno je 50 in več. Tudi meni gre zelo na živce to. Se zelo ogibam takih naročil, če niso nujna.
Posted 09 February 2013 - 11:56 PM
Na nekaj SLO spletnih straneh sem že naročevala oz. naročujem, pa ni (bilo) nobenih omejitev.
50€ - ta je pa res huda. o.O
Posted 10 February 2013 - 12:06 AM
To, da si nekdo po svoje razlaga nek moj čisto nedolžen stavek in potem na podlagi te svoje domneve o tem, kaj sem jaz s tistim stavkom mislila, dlje časa premleva in kuha v sebi neko zamero in naredi iz tega celo sranje. Potem sem pa seveda jaz kriva, ker nisem bolj izrecno povedala, kaj natančno in na kakšen način sem tisto mislila.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 February 2013 - 12:07 AM
^ A je moški?
― V. Van Gogh
Posted 10 February 2013 - 12:13 AM
Posted 11 February 2013 - 09:12 AM
A naj bi bilo to značilno za moške? Imam tudi jaz moškega prijatelja s podobnim obnašanjem.
Posted 11 February 2013 - 11:02 AM
Ja, moški je.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
0 members, 1 guests, 0 anonymous users