Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7521 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 December 2008 - 12:27 PM

Ne da se mi učit, rojstni dan imam danes, pa je vse u riti. Vreme je obupno, pot do faxa se je spremenila v blatno močvirje, ne pretiravam, cela potka je dobesedno poplavljena in ometana z drekom, sem komi prilezla na fax in potem še nazaj do doma. Kavbojke mam usrane do kolen, v šuhih mam vodo, pa spodrsnal mi je in sem se skor zvalila v tisti prekleti drek. Kaj to ne morejo nekak porihtat?! rolleyes.gif Zdle mam pa še ful dela, čaka me izdelava powerpointa, zadnja popravila seminarske, pa čisto na pamet se moram naučit tri polne strani s pisavo 12, same neke bedarije na temo gledališča in podobnega bullshita. Pol pa moram jutri vse to še odpredavat v angleščini in mi res totalno ni. cry.gif

Mi je pa zagotovo polepšala dan super sošolka, ki mi je dala ful lepo in pozorno darilo. Pa polno lepih smsov in vsega, res mam take prjatle, da si jih lahko vsak samo želi, rada jih mam ful.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#7522 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 December 2008 - 01:22 PM

Dougčas mi je tako zelo totalno da že ceu dan spim. A je lahko še bl turobn dan????'
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7523 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 December 2008 - 02:09 PM

Rada bi da bi blo poletje.Sovražim mraz,zimo,sneg,smučanje,petarde,novo leto in podobne pizdarije.
Fak of,živet bom šla nekam kjer je ves čas sonce.Magari v avstralijo.
Pa še dan je tako kraket,sonca ni nič..prav depresivno...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7524 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17071 posts

Posted 11 December 2008 - 03:03 PM

Jezna sem tak da bi se lahko razpočla. Izvedela da visijo ocene za to kaj smo mogli pri ang pisat zraven prof. kabineta. Grem jaz gledat in me je skoraj kap ko sem vidla oceno. 5,33333333333 WTF blink.gif Ma to še pozitivno ni. da ne omenjam dejstva da nem je ocenil en faking kviz, ki ga je dal na predavanju, KI NI OBVEZNO. Uffffffff, zaj bi najraje raztreščla nekaj, pa vse ki so mi že doma gnjavli sem nekaj nalajala.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7525 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 11 December 2008 - 03:30 PM

Nisem šla na faks zaradi smotanga dežja, pa po pravici povedano se mi niti ni dalo. Sovražim tako vreme, ko je vse sivo in hladno.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#7526 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 December 2008 - 03:53 PM

njega biii!!!! kak je smotan dan sad.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#7527 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 11 December 2008 - 05:15 PM

njega biii!!!!

točno. wub.gif
sam ko ni možno.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7528 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 11 December 2008 - 05:54 PM

Js sm pa lubosumna tolk, da me bo razneslo. Pa kaj mu mora cipa ena kr naprej ene sms-e pošilat. Pa zdej grem tja pa zdej sm tm bla, a ne vidi, da očitno ne pali????
Pa ful smsov zgleda, kot da bi onadva bla skupi, oz. take sms-e mu js pošiljam ko se česa ful veselim (npr: jeej novo frizuro mam,...!! Pa on je z mano, in ona to ve. Za piko na i pa gre še njemu razlagat d ji je bedno zarad mene, pa d ji je nerodno, ko me sreča, ker js vem za vse njene pogovore itd.
Ok, sej je res, da je bedna pa otročja, pa da ma očitno kr ene predstave, sam žere me pa vseen.
  • 0

#7529 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5202 posts

Posted 11 December 2008 - 06:15 PM

Totalno na jetra mi gre to, da so vsi kolegi od fanta samski in se obnašajo slabš k 13-letniki. Grow up. rolleyes.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7530 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 11 December 2008 - 07:01 PM

glava me boli ze cel dan verymad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 11 December 2008 - 08:08 PM

Od zjutraj sem bila na faksu... vmes nekaj časa za kosilo in sprehod do mesta (nekaj malega opravkov), ob štirih sem končala, šla na eno kavo, pogledat v Springfielda, če je kaj pametnega (in ni bilo), potem pa ob šestih na plesne. Zdaj sem doma, crknjena, ampak se moram pripravit še na ene vaje za jutri... blaaaah. Za eno poročilo sem dobila devetko. Yay.

Eh, tole bi moralo it pod vtise današnjega dne... ampak saj je vseeno smile.gif
  • 0

#7532 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 11 December 2008 - 08:17 PM

zdejle sem se zjokala od smejanja, prisežem! laugh.gif

si kuham večerjo, pa pride oče zraven, tko resno pristopi pa reče: "a te lahko nekaj osebnega vprašam?" js že ratam rahlo živčna, si mislim kdo ve kaj se bo zdej spomnil ... sledi dialog:

"a ti veš, kaj naj bi blo tole?" in maha z nečem rjavim, zavitim v prozoren celofan.
"ja, milo - žajfa pač biggrin.gif. je mami rekla, da ti je kupila eno dišečo, k hočeš met ti trdo milo na vsak način"

mi pomoli tist paketek bližje.
"dej poglej, kaj piše gor."

berem, piše "piškotek". js takoj v smeh, ker opazim odgrižen vogal.

oče: "skor sem umrl. še eno tako darilo pa se odselim, majkemi."

mene je popadel TAK smeh, solze so mi tekle po licih, trebuh me je čist zvil laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ampak moram priznat, diši pa res piškotkasto fajn! laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7533 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 11 December 2008 - 08:24 PM

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 11 December 2008 - 08:47 PM

laugh.gif Zakon!
  • 0

#7535 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 11 December 2008 - 09:31 PM

haha!!! thumbup.gif lol1.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7536 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15247 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 December 2008 - 10:21 PM

Na živce mi gre en osebek. Men se zdi to eno samo izkoriščanje.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7537 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 11 December 2008 - 10:40 PM

Žalostna sem sad.gif Že tri večere zaporedoma jokam.. Pa nevem čist dobr kaj sam.. Ah cry.gif
Nemorem se učit angle.. Še dobr da je jutr popoldne.. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7538 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 12 December 2008 - 03:54 AM

Da bi se jutri pocutila enako(vem da je ze danes!), svobodno!!!!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7539 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18518 posts

Posted 12 December 2008 - 08:23 AM

QUOTE(nika @ 11. 12. 2008 - 20:17) View Post

zdejle sem se zjokala od smejanja, prisežem! laugh.gif

si kuham večerjo, pa pride oče zraven, tko resno pristopi pa reče: "a te lahko nekaj osebnega vprašam?" js že ratam rahlo živčna, si mislim kdo ve kaj se bo zdej spomnil ... sledi dialog:

"a ti veš, kaj naj bi blo tole?" in maha z nečem rjavim, zavitim v prozoren celofan.
"ja, milo - žajfa pač biggrin.gif. je mami rekla, da ti je kupila eno dišečo, k hočeš met ti trdo milo na vsak način"

mi pomoli tist paketek bližje.
"dej poglej, kaj piše gor."

berem, piše "piškotek". js takoj v smeh, ker opazim odgrižen vogal.

oče: "skor sem umrl. še eno tako darilo pa se odselim, majkemi."

mene je popadel TAK smeh, solze so mi tekle po licih, trebuh me je čist zvil laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ampak moram priznat, diši pa res piškotkasto fajn! laugh.gif

hmm.gif wallbash.gif surrender.gif Am, prosim, naj mi kdo razloži v čem je tle point. Res ne uspem poštekat.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7540 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26155 posts

Posted 12 December 2008 - 08:39 AM

Na zavitku mila je pisalo "piškotek", kar naj bi pomenilo, da ima vonj po piškotku. Ampak njen fotr je mislil, da je tista zadeva dejansko piškot in je ugriznil vanj.
  • 0

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users