Mi je pa zagotovo polepšala dan super sošolka, ki mi je dala ful lepo in pozorno darilo. Pa polno lepih smsov in vsega, res mam take prjatle, da si jih lahko vsak samo želi, rada jih mam ful.
Spovednica
Posted 11 December 2008 - 12:27 PM
Mi je pa zagotovo polepšala dan super sošolka, ki mi je dala ful lepo in pozorno darilo. Pa polno lepih smsov in vsega, res mam take prjatle, da si jih lahko vsak samo želi, rada jih mam ful.
Posted 11 December 2008 - 01:22 PM
Posted 11 December 2008 - 02:09 PM
Fak of,živet bom šla nekam kjer je ves čas sonce.Magari v avstralijo.
Pa še dan je tako kraket,sonca ni nič..prav depresivno...
Posted 11 December 2008 - 03:03 PM
[Napoleon]
Posted 11 December 2008 - 03:30 PM
Posted 11 December 2008 - 03:53 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 11 December 2008 - 05:15 PM
točno.
sam ko ni možno.
Posted 11 December 2008 - 05:54 PM
Pa ful smsov zgleda, kot da bi onadva bla skupi, oz. take sms-e mu js pošiljam ko se česa ful veselim (npr: jeej novo frizuro mam,...!! Pa on je z mano, in ona to ve. Za piko na i pa gre še njemu razlagat d ji je bedno zarad mene, pa d ji je nerodno, ko me sreča, ker js vem za vse njene pogovore itd.
Ok, sej je res, da je bedna pa otročja, pa da ma očitno kr ene predstave, sam žere me pa vseen.
Posted 11 December 2008 - 06:15 PM
Posted 11 December 2008 - 07:01 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 December 2008 - 08:08 PM
Eh, tole bi moralo it pod vtise današnjega dne... ampak saj je vseeno
Posted 11 December 2008 - 08:17 PM
si kuham večerjo, pa pride oče zraven, tko resno pristopi pa reče: "a te lahko nekaj osebnega vprašam?" js že ratam rahlo živčna, si mislim kdo ve kaj se bo zdej spomnil ... sledi dialog:
"a ti veš, kaj naj bi blo tole?" in maha z nečem rjavim, zavitim v prozoren celofan.
"ja, milo - žajfa pač
mi pomoli tist paketek bližje.
"dej poglej, kaj piše gor."
berem, piše "piškotek". js takoj v smeh, ker opazim odgrižen vogal.
oče: "skor sem umrl. še eno tako darilo pa se odselim, majkemi."
mene je popadel TAK smeh, solze so mi tekle po licih, trebuh me je čist zvil
ampak moram priznat, diši pa res piškotkasto fajn!
Posted 11 December 2008 - 08:24 PM
Posted 11 December 2008 - 08:47 PM
Posted 11 December 2008 - 09:31 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 11 December 2008 - 10:21 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 December 2008 - 10:40 PM
Nemorem se učit angle.. Še dobr da je jutr popoldne..
After all this time?
Always.
Posted 12 December 2008 - 03:54 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 December 2008 - 08:23 AM
zdejle sem se zjokala od smejanja, prisežem!
si kuham večerjo, pa pride oče zraven, tko resno pristopi pa reče: "a te lahko nekaj osebnega vprašam?" js že ratam rahlo živčna, si mislim kdo ve kaj se bo zdej spomnil ... sledi dialog:
"a ti veš, kaj naj bi blo tole?" in maha z nečem rjavim, zavitim v prozoren celofan.
"ja, milo - žajfa pač
mi pomoli tist paketek bližje.
"dej poglej, kaj piše gor."
berem, piše "piškotek". js takoj v smeh, ker opazim odgrižen vogal.
oče: "skor sem umrl. še eno tako darilo pa se odselim, majkemi."
mene je popadel TAK smeh, solze so mi tekle po licih, trebuh me je čist zvil
ampak moram priznat, diši pa res piškotkasto fajn!
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 12 December 2008 - 08:39 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users