Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7501 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 09 December 2008 - 07:04 AM

Adriane, vesela sem zate wink.gif
  • 0

#7502 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 December 2008 - 09:37 AM

smile.gif

Jaz se pa spovedujem, da sem se malo prej na parkirišču rahlo rahlo dotaknila enega avta. oops.gif Na njegovem ni bilo skoraj nič poznati, na mojem tudi zelo malo, nič.

Pa pismo prej ko sem imela 15 let star avto se mi to ni nikoli zgodilo, danes sem pač bila zaparkirana, ma fak no.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7503 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 December 2008 - 12:10 PM

Kaj sta nazaj skupaj Adriane?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7504 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 09 December 2008 - 01:22 PM

spovedujem se, da sem zguba
.
  • 0

#7505 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 09 December 2008 - 02:08 PM

totalno sem razp*, kaj se to grejo na našem faksu z obvestili. najprej se gospod doktor dekan spomni, da bomo pisal 1. dan v novih prostorih (ker se je faks pač selil na 2. lokacijo), nobenega obvestila nikjer kdaj in kje pišemo, na urniku mamo predmet šele v sredo. in se mr. naslika v ponedeljek ob 1ih (ko jih je precej sploh že šlo domov!) in nam da za pisat ...

se zmenimo za izpit, včeraj ša na oglasni deski objavijo obestilo, da je decembrski izpitni rok prestavljen na januar. okej, pustim bukve za agrarno ekonomiko pr mir in se grem učit strojništvo. in zdajle zvem, da kao to ne velja za nas ampak za ne-vem-koga-že in zdej se grem vsa penasta in nervozna učit ekonomijo. mater jim, da ne morjo napisat enga obvestila tko k treba!!! do zadnjega bi vse postavla pred zid, majkemi.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7506 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 09 December 2008 - 02:56 PM

QUOTE(Melaina @ 9. 12. 2008 - 13:22) View Post

spovedujem se, da sem zguba
.

+1

nism šla u šolo dons.
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7507 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 December 2008 - 05:55 PM

Svoji "skupini" za seminar, sm poslala jezen mail z nič kaj lepo vsebino- da so ignorantski in da se delajo, kot da se jih ne tiče to, oni pa bojo na račun drugih dobil lepo oceno!
Mislm, kako se lahk tko obnašajo???? Ne odgovarjajo na maile. Enga prosiš da naredi prezentacijo in s epri tem takoooo "potrudi", da da samo copy-paste... Ignoratnski kozli so!!
  • 0

#7508 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 09 December 2008 - 07:11 PM

^ Oo, tole je pa tud men precej znano ja. Mi mamo skoz ene skupne projekte in seminarje in je včas prav bedno, ker se znajdemo v skupini takšni, ki mamo popolnoma različne interese in ambicije. rolleyes.gif
  • 0

#7509 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 10 December 2008 - 01:46 AM

Jaaa, vem, res groozno... Jst zato najraje samostojno delam seminarske, ker se mi ne da ubadat s folkom pa jim razlagat kako kaj naredit in ponavadi imajo eni tako butaste ideje da bi jim najraje rekla naj grejo v osnovno šolo s tem nivojem razmišljanja... Skratka, butasto se mi zdi delat seminarske naloge v skupinah... Je pa res, da hočjo tko vzpodbudit timsko delo...

Spovednica: bluzim, spet... in moram se streznit, preden zabluzim faks spet... Letos MORAM nardit, in moram dat vse od sebe!
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#7510 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 10 December 2008 - 08:36 AM

spet se spodvedujem,da sem zguba
čist vse zaj****
  • 0

#7511 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 10 December 2008 - 08:50 AM

nas je 5 v skupini,vsakič bi mogu en narest poročilo,pa ga zmeri jst. Mene boli k*. Jst bi jih delala tud tko,ne glede na to da kao vsakič edn nardi. Ker se s tem naučim predmeta dost in mi bo ful naži na kolokviju k je pa sestavlen iz samih nalog k smo jih delal na vajah...
In tko prvič k se nismo nč menl,on k bi mogu prnest poročil ga sploh s sabo ni mel,tko da če ga neb jst prnesla ga sploh ne bi mel! Jao...
No sej to je ta poročil k sm 9 dobila...Pa še vsi ostali na moj račun.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7512 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 10 December 2008 - 10:33 AM

Ja, na tem svetu ni pravice... to dejstvo lahko mene zelo potre in edino s cimer se potem potolazim je to, da jamram nad tem. rolleyes.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#7513 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 December 2008 - 11:12 AM

QUOTE(sade @ 9. 12. 2008 - 12:10) View Post

Kaj sta nazaj skupaj Adriane?
Ne, a čutima, da še nekdaj boma. Če seveda jaz vmes boljšega na najdem, v kar močno dvomim. Z njegove strani pa je to itak nemogoče! twisted.gif

Skrbi me finančno stanje. ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7514 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 10 December 2008 - 01:12 PM

QUOTE(ananas @ 9. 12. 2008 - 17:55) View Post

Enga prosiš da naredi prezentacijo in s epri tem takoooo "potrudi", da da samo copy-paste... Ignoratnski kozli so!!

Na začetku, ko oblikujete skupine, reč, da če kdo ne bo naredil svojega dela, ga ne boste podpisali pod seminarsko.
  • 0

#7515 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18517 posts

Posted 10 December 2008 - 01:17 PM

Nažrtkan sem. oops.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#7516 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20003 posts

Posted 10 December 2008 - 01:32 PM

HAHAHAHAHA, ena je klicala za neko blezplačno predstavitev na domu danes, za gospo *moj priimek* in sem na koncu rekla, da ne bi, ker nimam teh pa teh težav, pa me vpraša, koliko sem stara in rečem 40 laugh.gif . In mi potem še naprej razlaga, pa čeprav mam jst res precej opazno mlad glas laugh.gif ... Pa v vsakem stavku je ajmanj dvakrat beseda gospa uporabila. laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7517 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 10 December 2008 - 05:31 PM

Mal me skrbi kaj bo v nedeljo, ker bom spoznala vso njegovo žlahto in ponavadi mi taka srečanja niso revano ful všeč :/
  • 0

#7518 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29872 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2008 - 07:55 PM

skenslali so nama let iz trsta, mamicu jim! rpg.gif je K. sicer našel nadomestni let iz Benetk (v biznis klasi laugh.gif), kamor brziva jutri zgodaj popoldne, ampak vseeno - ne pošlje se ti smsa takorekoč dan in pol pred načrtovanim letom .... rolleyes.gif nisem doma povedala, ker se mi je mami itak zjokala, ker grem. bova pa se pritožila in dobila povrnjene stroške. plus najti bo treba prenočišče v Rimu - to bo še zabavno .....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7519 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 10 December 2008 - 08:16 PM

Naučila sem se z ročno obračat po snegu. prejle me je namreč te vragolije nauču ati smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7520 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 11 December 2008 - 07:16 AM

QUOTE(Špela @ 10. 12. 2008 - 19:55) View Post

skenslali so nama let iz trsta, mamicu jim! rpg.gif je K. sicer našel nadomestni let iz Benetk (v biznis klasi laugh.gif), kamor brziva jutri zgodaj popoldne, ampak vseeno - ne pošlje se ti smsa takorekoč dan in pol pred načrtovanim letom .... rolleyes.gif nisem doma povedala, ker se mi je mami itak zjokala, ker grem. bova pa se pritožila in dobila povrnjene stroške. plus najti bo treba prenočišče v Rimu - to bo še zabavno .....

Nam so let na Japonsko prestavili manj kot 12 ur prej, sem slučajno prebrala ob 5h zjutraj mail, ob 12h pa naj bi kao že vzleteli. Moja kolegica je šla brezveze do Benetk na letališče. Blesavi so.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)