Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 14 December 2010 - 05:23 PM
Meni se je zdelo, da je tako, pa sem bila tiho, ker nisem bila prepričana.
V večini trgovin s cunjami je tako, da si moraš izbrat nekaj drugega v tej vrednosti, ali pa ti dajo bone.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 December 2010 - 05:33 PM
Iz ZPS portala:
Zakon o varstvu potrošnikov določa potrošnikove pravice samo, ko gre za napako na izdelku. Če torej izdelek ni brezhiben oziroma ima napako, ima potrošnik pravico, da v dveh mesecih po odkritju napake vloži reklamacijo pri prodajalcu. Pri tem lahko izbira med štirimi zahtevki: vračilo kupnine ali zamenjava za nov brezhiben izdelek ali odprava napake ali sorazmerno znižanje kupnine.
Če pa z izdelkom ni nič narobe, je zgolj od dobre volje posameznega prodajalca oziroma pravil podjetja odvisno, če so pripravljeni vzeti izdelek nazaj in potrošniku omogočiti zamenjavo za kaj drugega (dobropis) oziroma mu celo vrniti kupnino.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 December 2010 - 05:45 PM
6 parov spodnjic
2 modrca
Srajca
2 majici (ena s kratkimi, ena z dolgimi rokavi)
Pred Londonom pa sem pri Asosu naročila še en prstan, ki je prišel danes.
Posted 14 December 2010 - 06:14 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 December 2010 - 06:21 PM
- svetlo modre, rdeče in oranžne nogavice za fanta, FALKE
Posted 14 December 2010 - 06:26 PM
Do kdaj ni poštnine pri Asosu?
Tiste dvostranske žabe pa moram it tudi jaz pogledat...

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 December 2010 - 06:33 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 December 2010 - 06:41 PM
Ja, je tako, kot je Bellini napisala. Sicer se tisto o škornjih, ki jih vrneš po letu in pol in zahtevaš denar nazaj, zdi malo tako tako...
Do kdaj ni poštnine pri Asosu?
Tiste dvostranske žabe pa moram it tudi jaz pogledat...

Uradno imaš eno leto časa, da reklamiraš oblačila in obutev.

Posted 14 December 2010 - 06:47 PM
Se podrazumeva.
Posted 14 December 2010 - 06:47 PM

Sem jih šla danes pogledat. Ful so grde v živo. Številka S pa zgleda tak vlka, da mi 100% ne bi bila prav. Škoda

Posted 14 December 2010 - 06:49 PM
Meni so te gate precej vulgarne. Na negativen način.
Vidim jih na kakšni smrdljivi Ukrajinki.
Niti za posteljne igre jih ne bi imela, tako so mi repulzivne.
Posted 14 December 2010 - 06:50 PM
Posted 14 December 2010 - 06:51 PM
Jaz sem jih tudi včeraj videla, pa so res ful grde. In ogromne mi izgledajo, ima Ana prav.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 December 2010 - 09:22 PM
Meni so te gate precej vulgarne. Na negativen način.
Vidim jih na kakšni smrdljivi Ukrajinki.
Niti za posteljne igre jih ne bi imela, tako so mi repulzivne.
Se podpišem. Ni šans, da bi si jih sploh kupila, ker niso uporabne za siceršnje nošenje, za jih imeti parkrat med seksom se mi pa tudi zdi škoda denarja.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 December 2010 - 12:08 AM

Posted 15 December 2010 - 08:50 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 December 2010 - 10:07 AM

Posted 15 December 2010 - 12:05 PM
River Island

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users