Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7501 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 01 February 2013 - 08:57 AM

:lol: (pozabila si dat presledek pred zadnjo piko :P)

• 0

#7502 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 01 February 2013 - 09:00 AM

(amaterka :P to se dela le pred klicaji !)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7503 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 01 February 2013 - 09:05 AM

(:hmm: zanimivo..a pred vprašaji pa ne ?)

• 0

#7504 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 01 February 2013 - 09:08 AM

(Vidiš, to pa presega tudi moje sposobnosti. Nisem še zapazila tega primerka.)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7505 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 01 February 2013 - 09:21 AM

Jaz vem, da ni presledka pred klicajem, ampak ga dam, kadar hočem klicaj še bolj poudariti. In tudi po več klicajev naenkrat uporabljam, kadar gre za kaj senzacionalnega. :P

• 0

#7506 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26044 posts

Posted 01 February 2013 - 09:22 AM

To zato, ker polpismeni ljudje na visjih polozajih ne sprasujejo, ampak velevajo (doh!) ;).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7507 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24805 posts

Posted 01 February 2013 - 10:13 AM

Druga stvar, vezana na to, je posploševanje FDV-ja in konstantno izpostavljanje, kako je FDV lahek. Na FDV-ju je toliko različnih smeri, ene so težke, druge malo lažje. In prepričana sem, da bi pol teh kritikov imelo veliko težave na kateri od teh težjih smeri. Fakof, če je tako lahko, naj se pač vzporedno vpišejo, druga diploma ti nikoli ne škodi, sploh če je tako lahko pridobljena.

to tudi jaz ponorim, pa nisem FDV.

Ne bom pozabila, kako sva se s Sajkom enkrat pogovarjala o istih predmetih. On je norel za eno piflarijo, jaz pa čez enega "naravoslovnega". Jaz sem naredila "piflarijo" z 9, on bi pa verjetno mojega naravoslovnega rešil v 5 minutah, pa še na WC bi lahko šel vmes.

No na koncu sva seveda naredila oba vse.

Enako je bilo z mojim bivšim .... jaz sem mu pomagala pri piflarskih predmetih, on pa meni pri računskih ... in nobenemu od naju ni šlo v glavo kako drugi tega "ne razume".

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7508 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17475 posts

Posted 05 February 2013 - 05:57 PM

Carpe diem.

Če še kdo to reče... :butl:

Zelo priljubljen je še: Živi in pusti živeti.

To sta 2 življenjska mota 98% svetovne populacije.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7509 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 05 February 2013 - 05:59 PM

Ne ne, carpe diem je zdaj zamenjal YOLO. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#7510 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17475 posts

Posted 05 February 2013 - 06:00 PM

Točno :D

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7511 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23438 posts

Posted 05 February 2013 - 06:10 PM

In kaj to pomeni?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7512 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86588 posts

Posted 05 February 2013 - 06:10 PM

You only live once.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7513 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 05 February 2013 - 06:11 PM

Kaj pa je YOLO?

Edit: že odgovorjeno

To je res tako potrošniško :D Pa tiste izjave " privoščite si" mi gredo tudi na živce

• 0

#7514 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 05 February 2013 - 06:12 PM

Nobena ne posluša Draka, c c c . :D

• 0

After all this time?

Always.

#7515 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 05 February 2013 - 06:16 PM

Kdo je Drake? :D

• 0

#7516 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2013 - 06:21 PM

Yo!

drake.jpg

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7517 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6759 posts

Posted 05 February 2013 - 06:22 PM

^^ :lol: En raper-pevec.

• 0

#7518 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14293 posts

Posted 05 February 2013 - 06:23 PM

Prvič slišim :D Hvala, zdaj sem pametnejša!

• 0

#7519 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23438 posts

Posted 05 February 2013 - 06:25 PM

Ne sledim tem novodobnim izrazom.

Na živce mi grejo izrazi nosečnic in mladih mamic. Nosečka, buši, vozičkanje, se že cartamo, lepo se cartajte....

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7520 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2013 - 06:36 PM

^ Joj, sploh ne govori. :lol:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users