Jump to content

Photo

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

• Please log in to reply
15769 replies to this topic

#7481 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23444 posts

Posted 14 December 2010 - 01:59 AM

Od Princeske mi je samo torba všeč. Tudi mene zanima, koliko je bila?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7482 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 December 2010 - 07:39 AM

Jaz imam isto, dala sem pa 20 ali 25. biggrin.gif Moram po novo, ker jo imam pol leta, pa je uničena že malo (imam samo to).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7483 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17126 posts

Posted 14 December 2010 - 08:16 AM

QUOTE(Anouk @ 12. 12. 2010 - 10:50) View Post

ts ts ts ... ;) s + ta suhi škafec pušča, hehe. slikovno gradivo? smile.gif

Hvala, to mi vedno povzroča probleme ninja.gif
slike bodo ob priložnosti

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7484 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23444 posts

Posted 14 December 2010 - 12:33 PM

QUOTE(Kinky @ 14. 12. 2010 - 7:39) View Post

Jaz imam isto, dala sem pa 20 ali 25. biggrin.gif Moram po novo, ker jo imam pol leta, pa je uničena že malo (imam samo to).

A res a res...lepa mi je. biggrin.gif Saj ne da nujno rabim novo, samo imela bi jo vseeno. ermm.gif No ja, bo še malo počakalo, so drugi stroški bolj nujni.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7485 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 December 2010 - 12:41 PM

2 dni po tem, ko sem jo kupila, sem si s čikom naredila noter luknjo. Mislim, OBUP, kadim 3 krat na leto, in še takrat je vedno neko sranje. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7486 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 14 December 2010 - 01:59 PM

QUOTE(Nincha @ 13. 12. 2010 - 22:59) View Post

Ja če ti prodajo pokvarjeno blago in nimajo več tvoje cifre, ni glih kul, da te "prisilijo", da nekaj drugega pol kupiš tam. če bi jaz 150€ namenila za bundo, ki se potem ne bi zapenjala, mi ne bi blo kul, da moram tam pol 150€ zapravit za nekaj drugega, halo? Sej to ni moja napaka, če je njihovo blago pač z napako. Pa tut npr. jst skoraj ne kupujem v Zari ali H&Mu naprimer, če bi tam našla bundo pač okej, če bi mi dali pa bon za 150€ pa nimam pojma, za kaj bi zapravila, da ne bi bile same bedarije. Plus še nekje drugje bi SPET mogla dat 100+€ za bundo. hmm.gif

Vsaka trgovina ti MORA vrniti denar, tudi če ne gre za reklamacijo, ampak blago preprosto vrneš. Razlogov ti ni treba pojasnjevati. Neko nepisano pravilo je, da to velja v roku 8 dni, a dejansko lahko preteče tudi dalj časa. Znanki npr. so vrnili denar za škornje, za katere je preteklo leto in pol odkar jih je kupila. Potrošniki se ne zavedamo lastnih pravic in zato nas seveda poskušajo prenesti okoli, noben prodajalec ti tega ne bo povedal sam od sebe. Dovolj je, da pri blagajni poveš, da se zavedaš svojih pravic in da boš v nasprotnem primeru poklicala inšpekcijo.

Jaz sem neko zadevo vrnila samo enkrat in sicer v Modiani. Najprej sem poklicala po telefonu in so seveda rekli, da naj kar prinesem nazaj (nenazadnje bi jaz lahko bila inšpektor). Ko pa sem prišla tja in so videli, da sem samo ena 'smrklja', je njihova poslovodkinja imela ful ponižujoč in vzvišen odnos in me je poslala iz trgovine. Poklicala sem odvetnika, se pozanimala o svojih pravicah in javila v Modiano, da jih bom prijavila inšpekciji. Še isti dan sem prejela klic te poslovodkinje, ki me je v joku prosila, naj ne počnem tega, ker ji grozijo z odpovedjo službe, dobila sem pa tudi klic z opravičilom iz samega vrha. Tako da niso nori, dobro se zavedajo, kaj je njihova dolžnost in kolikšno škodo jim lahko narediš.

• 0

#7487 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18634 posts

Posted 14 December 2010 - 02:05 PM

Prav denar ali lahko tudi v obliko bonov? Tega pa nisem vedela, res. hmm.gif Aja, pa drugi odstavek ohmy.gif ZAnimivo, res!
  • 0

After all this time?

Always.

#7488 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2010 - 02:10 PM

Men so tud vrnli že denar, na splošno se mi zdi, da vedno dobim kar zahetvam, vedno mi grejo na roko, ne komplicirajo, pa sem frklja, se ne oblačim lepo, ne izpadem dama, ki bi se me lahko bali al pa mel rešpekt.
Pač, kr rata.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7489 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 December 2010 - 03:00 PM

QUOTE(rea @ 14. 12. 2010 - 0:42) View Post

Kok pa je ta bunda, princeska? Pa torba? Ful je lepa.

Bunda 100€, torbica 30€.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7490 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 14 December 2010 - 03:51 PM

Dvostranske prekrivne žabe - na eni strani rdeče, na drugi bordo woot.gif, Polzela.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 14 December 2010 - 04:00 PM

Moj bog! ohmy.gif I want, I need !
  • 0

#7492 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2010 - 04:04 PM

Michelle thumbup.gif
Tisto s škornji mi je pa malo tak-tak. Jih vrniti po enem letu in pol?! O.o

Jinadaze, u, to pa mora dobro izgledati.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7493 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 14 December 2010 - 04:22 PM

Fajn, res. Imaš v bistvu dvoje žabe za isti denar (manj kot 8 €, zdaj je popust). -) Imajo še kombinacije v modri, sivi, zeleni.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 14 December 2010 - 04:28 PM

Kje si jih pa nabavila?

• 0

#7495 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 14 December 2010 - 04:31 PM

Na Miklošičevi, prav v njihovi trgovini.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 14 December 2010 - 04:37 PM

Aha, hvala! (Saj ne, da sem rabila ene pet minut, da sem se spomnila, kje je Polzela na Miklošičevi) biggrin.gif
  • 0

#7497 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 14 December 2010 - 04:46 PM

biggrin.gif Nizakej!
  • 0

― V. Van Gogh

#7498 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2010 - 04:53 PM

Hm, bi imeli kaj takšnega v kakšni Calzedoniji ali pa Fabianiju?
Najbrž samo v njihovih trgovinah, a ne ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7499 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86647 posts

Posted 14 December 2010 - 04:57 PM

V Calzedonii jih nisem videla, v Fabianiju pa mogoče. Ampak sem pri Polzeli prvič videla take žabe. Drugače pa verjetno povsod, kjer imajo njihove nogavice.
Si predstavljam dvostranske gate. :s laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#7500 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4303 posts

Posted 14 December 2010 - 05:21 PM

QUOTE(Michelle @ 14. 12. 2010 - 13:59) View Post

Vsaka trgovina ti MORA vrniti denar, tudi če ne gre za reklamacijo, ampak blago preprosto vrneš. Razlogov ti ni treba pojasnjevati. Neko nepisano pravilo je, da to velja v roku 8 dni, a dejansko lahko preteče tudi dalj časa. Znanki npr. so vrnili denar za škornje, za katere je preteklo leto in pol odkar jih je kupila. Potrošniki se ne zavedamo lastnih pravic in zato nas seveda poskušajo prenesti okoli, noben prodajalec ti tega ne bo povedal sam od sebe. Dovolj je, da pri blagajni poveš, da se zavedaš svojih pravic in da boš v nasprotnem primeru poklicala inšpekcijo.

Jaz sem neko zadevo vrnila samo enkrat in sicer v Modiani. Najprej sem poklicala po telefonu in so seveda rekli, da naj kar prinesem nazaj (nenazadnje bi jaz lahko bila inšpektor). Ko pa sem prišla tja in so videli, da sem samo ena 'smrklja', je njihova poslovodkinja imela ful ponižujoč in vzvišen odnos in me je poslala iz trgovine. Poklicala sem odvetnika, se pozanimala o svojih pravicah in javila v Modiano, da jih bom prijavila inšpekciji. Še isti dan sem prejela klic te poslovodkinje, ki me je v joku prosila, naj ne počnem tega, ker ji grozijo z odpovedjo službe, dobila sem pa tudi klic z opravičilom iz samega vrha. Tako da niso nori, dobro se zavedajo, kaj je njihova dolžnost in kolikšno škodo jim lahko narediš.

Michelle ni glih tak. Včasih je blo, potem pa se je Zakon o varstvu potrošnikov spremenil. Torej če blago nima stvarne napake je zgolj od dobre volje prodajalcev oz. njihove politike poslovanja odvisno, da ti menjajo blago ali ti dajo bone oz vrnejo denar. To govorim o fizičnih trgovinah (kjer ti prideš k njim) in ne spletnih nakupih ali prodaji na domu. V teh zadnjih primerih so pravice potrošnikov večje pri vrnitvi blaga. V kolikor pa gre za napako na blagu so pa pravice točno določene z zakonom, kot tudi roki za njihovo uveljavljanje. Tak da jaz se nebi preveč bunla, da vam ne vrnejo denarja ampak vam zgolj ponudijo menjavo oz bone, ker ste imeli možnost blago fizično videt in poskusit pred samim nakupom, zato je zakon glede tega pač takšen. Zdaj če pa grožnja z inšpektorjem pomaga potem pa kr grozite, ampak zakonsko nimate podlage.

OTji se pišejo z MALO PISAVO!!!

EDIT: Se opravičujem, ampak sem imela toliko tem odprtih, da nisem vedela v akteri temi pišem. Bom drugič bolj pozorna.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users