Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7461 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 05 December 2008 - 10:48 PM

Dobila Cd od Bohemov! woot.gif Se že rola...cool.gif
Hjoooj, pa komej čakam novo leto!
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7462 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 December 2008 - 11:38 PM

QUOTE(Špela @ 5. 12. 2008 - 18:50) View Post

kok je men lepo .... prav žvižga se mi že za vse .... smile.gif

Koook dobr! wub.gif ful lepo!
Men tud! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7463 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 December 2008 - 01:50 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 5. 12. 2008 - 20:41) View Post

Si mal falila temo? biggrin.gif

Nep, nisem falila teme.
  • 0
Viens, reste ici!

#7464 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 06 December 2008 - 07:33 AM

Grem delat in delam do 21 sad.gif
Celo noč sem se zbujala in se psihirala zaradi tega. Naj samo mine!
  • 0

#7465 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 06 December 2008 - 10:16 AM

Nagravžnega mačka mam. ninja.gif
  • 0

#7466 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 December 2008 - 10:24 AM

Jaz mam sam še ene 47 kil.pomoje.Se nimam niti volje stehtat. Apetita nimam nobenega. Okrog oči so se mi naredile živo rdeče lise,ki ful pečejo, leč ne morem nosit,ker mi solze kar ven lijejo ob najbolj neprimernih trenutkih. Ko se pogledam v ogledalo vidim eno samo grozo. Prav sama sebi se gnusim. Čist sem posušena...Jest ne morem sploh nič,prej ob zajtrku se mi je želodec okol obračal ampak sem šla pa pojedla pač...Blo je pa tako kot da bi si plastiko tlačila v usta,nobenega filinga,samo da morem pojest če nočem da je še slabše.
Mogla bi pospravit štuk pa sploh nimam volje,čeprav na koncu bom,da se zamotim...Doma se mi meša,šla bi k fantu pa me je strah da me bo v takem stanju samo nazaj poslal,nočem mu uničit dneva pa vsega...najraje bi to sama s sabo opravila/opravljala pa navzven igrala,da je itak vse v redu...Ampak ne znam,igrat pa res ne.
Ta teden bom poskusla bit čimveč od doma,čimveč na faksu...da se zamotim pač. Dokler me ne bo ta občutek spustil in bom vidla da ni vse tok črno kokr jst mislim da je.
Spala nisem nič,ob sedmih sem začela lutat po sobi,reševala naloge za kolokvij....kar mi ni šlo glih,ekr nisem bla pri stvari...V ponedeljek mam kolokvij pa mi je čist vseeno. Naredim,ne naredim..saj ni važno. In ta "sej mi je vseeno"občutek traja zdej že kar dolgo so pa stvari ki ga samo še potencirajo...
Nekje se moram spovedat ane in če je že tole spovednica,zakaj ne bi tu napisala ene gore teksta.Saj je vseeno a kdo prebere a nihče, važno je da dam to iz sebe. In vem da se 99% ljudi na obličju te zemlje zdim sebična, da se jim zdi nedopustno da delam tako dramo zaradi živali,ki itak ni enaka človeku (ob tej izjavi se moram svojega komentarja vzdržat) in da pač ne razmišljam v naprej kakšne posledice bi to lahko pustilo na človeku, ampak samo VEDNO IN POVSOD napihnem situacijo,jo očrnim in razmišljam pesimistično. Taka sem,kot bi fant reku..."Vedno misliš na najslabše in najslabše,nikol ne pogledaš s pozitivnega konca in tega kako slabše bi še lahko blo." In prav ima. Kot ima prav da sem čisto preveč čustvena,da preveč pustim da stvari vplivajo name,tudi tiste za ktere je boljš da ne bi.
Še ena stvar ki me je zdajle prešinla,pa je čist brezpredmetna in neprimerna...Ampak sošolka išče cimro v LJ in dejansko bi se kar k njej preselila. Da malo zamenjam okolje. unsure.gif sad.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7467 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 06 December 2008 - 12:03 PM

Sally, res ti želim, da se bi stvari obrnile v pozitivno smer in da se boš čimprej počutila bolje. console.gif
  • 0

#7468 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 December 2008 - 12:09 PM

Sally, za vsakim dežjem posije sonce in tako je tudi v življenju. Ne obupat, slej ko prej se bo vse obrnilo na bolje, boš videla. Upam, da čimprej.

Jaz se spovedujem, da sem predolgo spala, da se mi ob takem gnilem vremenu ne da niti mignit z mezinčkom na nogi za faks.
  • 0

#7469 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 December 2008 - 01:19 PM

Punce,hvala... Sem že boljše mal...
Poskusla si bom življenje mal drugače zasukat,si našla kakšno delo...
Nekaj da ne bom vse dneve presedela doma in mešala zrak. Mogoče se bo potem tudi ostalo izboljšalo in ne bom več imela toliko časa razmišljat o stvareh,o katerih je bolje da ne.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#7470 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6797 posts

Posted 06 December 2008 - 01:42 PM

Ful sem žalostna, ker kljub temu, da se je nekaj izteklo po najboljši možni verziji, vseen ne bo iz moje dolgo pričakovane želje nič . Ful sem razočarana. Saj vem, da ni noben kriv, ampak preveč sem stavila na to, zdaj je pa razočaranje preprosto preveliko. Sploh glede na to kaj se dogaja z nama, z mano in mojimi čustvi.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7471 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 06 December 2008 - 01:44 PM

pocutje nihajoce, sovrazim to!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

• Guests

Posted 06 December 2008 - 02:34 PM

Nič se mi ne da delat... po tem tednu si to kar zaslužim, tko da se niti ne sekiram.
  • 0

#7473 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 06 December 2008 - 06:20 PM

S tipom se praktično nič ne vidiva. Najbolj zaskrbljujoče pa je to, da meni to čisto ustreza. In da moja čustva niso takšna, kot bi morala biti. Res je, da sva komaj začela... ampak ravno zato bi vse moglo bit super - kolikor toliko. Saj mi je ful všeč (on), ampak ni pa tistega wau filinga... ki sem ga imela, kadar sem bila zares zaljubljena. Se mi je dogajalo, da se mi je kar zameglilo pred očmi oz. me je sredi stopnic skoraj zmanjkalo, ko sem ga vidla. Pri temu fantu tega žal ni... bi si želela, da bi ga ful pogrešala in da bi bila totalno srečna, ko bi ga po enem tednu spet videla, pa mi je v bistvu zgolj navadno. Grem se sedaj tisto 'igrco' sej mogoče bom pa čez čas postala nora nanj, ampak... Ne bi pa želela zveze končati, ker bi ga s tem ful potrla, poleg tega je tu še strah, da ne bom dobila tega, ki bi me sprejemal takšno, kot sem in bi me imel rad kot me ima sedanji.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7474 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 December 2008 - 06:36 PM

QUOTE(Sally @ 6. 12. 2008 - 13:19) View Post

Punce,hvala... Sem že boljše mal...
Poskusla si bom življenje mal drugače zasukat,si našla kakšno delo...
Nekaj da ne bom vse dneve presedela doma in mešala zrak. Mogoče se bo potem tudi ostalo izboljšalo in ne bom več imela toliko časa razmišljat o stvareh,o katerih je bolje da ne.

Točno to mi je na pamet prišlo, Sally. Kaj pa če bi si vzela kakšen abonma, pa bi hodila še v gledališče. Upam, da nism dobila pravega vtisa, ampak, kot da nimaš kaj za delat, razen da se učiš. Kaj te še veseli? Me tud mal skrbi tvoja teža...
  • 0

#7475 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 December 2008 - 06:55 PM

Denar mi je čist preveč šel down.gif . Kok to sovražim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7476 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 06 December 2008 - 06:57 PM

Sally, minilo bo.prej ko slej.
sama imam taka orng depresivna obdobja v letu(vsako leto približno trikrat), samo mi potem enkrat v glavi klikne in grem naprej normalno.
priporočam ti, da si čimveč v družbi oz delaš produktivne stvari.
lahko bi šla k fantu.saj te ima valda rad in, če bi mu zaupala bi bilo morda lažje.
zato pa je tvoj fant.da te tolaži, ko imaš gnila obdobja, te podpira, in je s tabo.
ali pa vsaj kaka dobra prijateljica.je veliko bolje, ko nekdo ve kaj je narobe in ti poskuša pomagati.
že sam poskus, da ti nekdo pomaga je vreden zlata.
ne obupaj!!!! smile.gif

EDIT:čist pozabila na mojo spoved smile.gif

čiiist preveč jem.
zapravila sem vees denar.
za šolo niti pomignem ne.
malo sem f kurrrcu.
  • 0
mačka figa.

#7477 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 December 2008 - 07:52 PM

Ja, jst tud preveč jem rolleyes.gif
Upam, da bo ta teden hitrej minil, pol bo pa mal boljš.
Dons ponoč sem mojo mačko pomotoma brcnla in je padla s pojstle, sam nisem mela ponoč moči, da bi jo vzela nazaj, ker sem bla čist koma, sam sej zjutri je bla spet lepo na pojstli huh.gif
  • 0

#7478 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15247 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 December 2008 - 08:32 PM

QUOTE(koki @ 6. 12. 2008 - 19:52) View Post

Upam, da bo ta teden hitrej minil, pol bo pa mal boljš.

Iak da bo, more!!! smile.gif

Bogi mačkonar, men se je tud že to zgodilo oops.gif

Jst sm malo tečnobica pa nekak ne delam kej dosti za ponedeljkov studio. Juhej. ermm.gif Bom zdjle šla risat mal.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7479 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 07 December 2008 - 08:13 AM

ok, budala sm največja kar obstaja.
2 mesca uzdihujem za tipom kok je oh in sploh in kok bi ga mela, ko pa me praša pa rečem ne. blink.gif cry.gif
samo sebe presenečam. ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7480 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12163 posts

Posted 07 December 2008 - 08:24 AM

blink.gif 155, ti si pa res nekaj posebnega biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users