Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7441 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 January 2013 - 08:40 PM

Bratranec je v glasbeni šoli baje želel izbrat harmoniko, pa mu njegova mama tega ni dovolila. :ph34r: :lol: Ne vem, kak epilog je potem dobila zadeva.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7442 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23440 posts

Posted 25 January 2013 - 08:44 PM

Anouk, tega sem tudi jaz mislila. Ga večkrat kažejo na tv. To je nekaj čisto drugega in jih ne mečem v isti koš, kot tiste, ki igrajo narodnozabavno. Pa tudi sicer mi ima klavirska harmonika veli lepši glas.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7443 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46148 posts

Posted 25 January 2013 - 10:59 PM

Meni pa je prav kul, ko slišm da se kje vrti Golica ali katera od Avsenikovih klasik. Par njihovih domačih imam celo na računalniku. :oops:

Se pa strinjam s predhodnicami, da je večina te glasbe res rubbish in jo tudi jaz težko poslušam.

• 0

#7444 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 25 January 2013 - 11:11 PM

Na živce mi gre,ko eni znanki pohvališ njeno obleko/hlače/majico, ti poleg hvala še omeni, da je Guessa/ AJ/ bašmebriga in da je stala 250 €. Pa kdo te je kaj vprašal po firmi in koliko je stala? In to non stop počne! Ne rečem, da si privoščiš enkrat na leto kako drago zadevo in se pohvališ, ampak, glede na to, da si skor vsak mesec kupi nekaj dragega.. ja v redu, dojela sem, ima se može se. 

• 0

#7445 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17699 posts

Posted 26 January 2013 - 12:32 AM

Nehaj ji hvaliti stvari :P

Ena banalna :lol: , ampak mi gre blazno na živce: ko se kakav nikakor noče cel raztopiti v mleku in ostanejo koščki!

Npr kakav v prahu iz Hofra (podobno se je dogajalo z enim bio kakavom).

kw36neu29241kakavvprahu5.jpg

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7446 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 26 January 2013 - 12:50 AM

Sej ji ne več:D

O ja, tak kakav je res nadležen. Vedno moram z žlico lovit te koščke in jih pritiskat ob steno skodelice, da se zmrcvarijo :D

• 0

#7447 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32649 posts

Posted 26 January 2013 - 10:05 AM

Meni je pa narodnozabavna glasba nekaj čist navadnega, ker sem odraščala ob očetu, ki igra harmoniko in mi ta glasba nikoli ni bila odveč. To nikakor ne pomeni, da jo poslušam po svoji želji, ampak ne gre mi na živce, nikoli. Če jo npr. zaslišim na radiu, ko se peljem kam, nikoli ne premaknem postaje zaradi tega, po TV pa res nikoli ne gledam teh oddaj. Je pa res, da je fotr igral v glavnem le Slakove pesmi, ostalo pa bolj ne kot ja in tudi jaz dugače gledam na take legende kot pa na te novodobne skupine, sploh Modrijani so ratal kr neki, se mi zdi, čist komercialni. 

Potem je pa še sestra dobila moža glasbenika, ki tudi igra v ansamblu, pa njegov brat je tudi harmonikaš :twisted: ... men je super, ko se dobimo vsi skupaj in je vedno veselo, mal zaigrajo, zapojemo... tak fajn občutek imam ob tem.

• 0

#7448 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26045 posts

Posted 26 January 2013 - 10:11 AM

Ena spletna trgovina se dejansko imenuje Mai Bani. *facepalm*

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7449 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 26 January 2013 - 10:32 AM

A ste stari 20, 30 let ali 70, da to poslušate??! 

Res močen argument ja, ko pa so nas vse že od malega učili, da lahko začneš govejo muzko poslušat komaj po dopolnjenem 70em letu. :D Jaz je sicer tudi ne maram, ampak veliko lažje razumem, da kdo posluša to kot pa npr. Jana Plestenjaka. Je pa na Štajerskem res popularna, jaz se sicer vedno ful branim, ko me kolegice hočejo na kako tako fešto zvlečt, pol mi je pa vedno ful fajn. Če pa kdo igra kak inštrument mi je pa nasploh kul, tudi če je to harmonika (mimogrede, na njo se da še veliko kaj drugega zaigrat kot pa samo domačo glasbo), rada poslušam, ko kdo vadi ali pa ko kakšnemu sosedu pridejo za rojstni dan zaigrat, mi je kar toplo pri srcu. 

• 2

#7450 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 January 2013 - 10:50 AM

Ena spletna trgovina se dejansko imenuje Mai Bani. *facepalm*

:lol:

http://www.mai-bani.si/

Mene ime sploh ne moti, kadar gre za takšne vrste trgovino s takšnimi izdelki. ;)

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7451 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26045 posts

Posted 26 January 2013 - 10:54 AM

Mnja, saj vem, saj bi jim zelo rada pogledala skozi prste, ampak se mi zdi tako popacevanje res trapasto. Se spomnim 3. razreda OS, preden smo dobili anglescino, da je bila ena sosolka cela ponosna, ker ji je starejsi brat na tak nacin napisal besedilo pesmi My heart will go on, ker pac mi se nismo znal anglesko brat :D 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7452 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 January 2013 - 11:42 AM

:D

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7453 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 January 2013 - 12:22 PM

Meni gre pa na živce če kdo je in istočasno govori. Torej govori s polnimi usti. Nevljudno je, pa še ogabno. Plus je, pa da mu še kaj prileti iz gobca. 

Drugače sem pa tudi jaz 'alergična' na narodnozabavno muziko. Pa Slaki in Avseniki so res - recimo temu - kakšen razred nad ostalimi 'skupinami, temu ne oporekam.

Ampak kaj, ko je ogromno tiste slabe, 3 akordi, idiotska besedila in podebiljene face, ko izvajajo.  :evilgrin: Sicer tudi sama pravim: vsako tele ima svoje vesele. ;)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7454 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15258 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 26 January 2013 - 12:35 PM

Nevljuden cimer, ki me za zacetek dneva nahruli (napako je pa naredil on, jaz sem ga popravila in je cisto popi*dil)

In na zivce si grem sama, ker se ne znam sfajtat za svoj prav. Ali pa ker se mi preprosto ne ljubi.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#7455 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 January 2013 - 03:41 PM

Meni gre pa na živce če kdo je in istočasno govori. Torej govori s polnimi usti. Nevljudno je, pa še ogabno. Plus je, pa da mu še kaj prileti iz gobca. 

JA! Kar živčna postanem.

• 0

#7456 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 January 2013 - 02:31 PM

Rozanec se pise, zdaj sem se spomnila. Res je faca. (desni na sliki)

Musicans_web.JPG

:yes: Pa Miha poleg tudi. Sicer tudi jaz nisem oboževalka narodnozabavne glasbe (ja, kje najdejo besedila?! :wacko:), ampak njuna harmonika je dejansko nekaj čisto drugega. Ali pa Galliano recimo. :wub2: Ni vsega za metat v isti koš.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7457 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 January 2013 - 03:57 PM

Harmonika je drugače čudovit inštrument, če pogledam Čompe, recimo, pa tudi resno glasbo se da nanjo igrat. Prav zlorablja se jo v namene narodnozabavne cugumigu 'glasbe'. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7458 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6760 posts

Posted 27 January 2013 - 05:08 PM

Mja, jaz tudi nisem ljubitelj narodnozabavne, se pa najdejo viže (lol), ki so v redu in prebavljive. Besedila so ena res že žalostno smešna. Harmonika pa je fajn inštrument, posebej klavirska.

• 0

#7459 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2013 - 05:38 PM

Harmonika je drugače čudovit inštruent, če pogledam Čompe, recimo, pa tudi resno glasbo se da nanjo igrat. Prav zlorablja se jo v namene narodnozabavne cugumigu 'glasbe'. :)

:yes:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7460 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 27 January 2013 - 07:07 PM

Harmonika je drugače čudovit inštruent

Jp. Tudi na ulici kdaj slišiš super klasične zadeve, odigrane na harmoniko.

Nerazumljivo se mi zdi, da starš ne pusti otroku igrati harmonike (ena je pisala o tem). O.o
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users