Joj, ja! Jaz ne vprašam pa, če se svet podre! :EMeni grejo na jetra statusi, ki so krneki. Npr. : (
WTF?! In potem se seveda najdejo kreteni, ki vgriznejo in začnejo spraševat, kaj
je narobe, itd. Tista oseba pa nekaj v šifrah potem nazaj piše.

Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 16 January 2013 - 02:12 PM
Posted 16 January 2013 - 03:49 PM
Haha ja, imam eno tako kolegico, ki skoz v nekih šifrah piše, prav nalašč ignoriram njene poste. Bmk, če bo kaj takega boš že povedala. Ne da se mi it nekih igric ugibanja. Pa ne štekam folka, ko povsod kjer so pišejo na fb, na zabavah, koncertih, gledališču..., povsoooood Pol se že nimaš tak super, mega, kul, oh in sploh, če moraš po fb-ju bluzit.
Posted 16 January 2013 - 03:55 PM
Jaz se navadno check-in-am na facebooku, ko ostanem sama (ker gre npr. spremstvo na wc ali me zaradi kateregakoli drugega vzroka začasno zapusti) in brskam po telefonu/facebooku, da ne stojim/sedim v gostilni/kinu/na vlaku/kjerkolidrugje kot kup nesreče.
Posted 19 January 2013 - 08:07 PM
Slovenski "modni" blogi v angleščini.
Posted 19 January 2013 - 08:10 PM
Ampak če bi bili v slo, jih noben ne bi bral, angleško pa razumejo vsi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 January 2013 - 08:11 PM
Saj vem, ampak izpadejo pa tako žalostno smešni, da jih gledat ne morem.
Posted 20 January 2013 - 10:35 AM
Slovenski "modni" blogi v angleščini.
Meni ne gre na živce to, da so v angleščini, ampak da je ta angleščina res pomanjkljiva, poleg tega jih večina piše v stilu kot da že 20 let živijo v getu.
Posted 20 January 2013 - 11:27 AM
kot da že 20 let živijo v getu.
Se strinjam, en nivo jezika mora biti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 January 2013 - 12:58 PM
Meni je všeč, ker imajo nekatere (sicer redke) napisane v slo in ang.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 January 2013 - 12:06 PM
Konstantno poudarjanje staršev kako so enakovredni do naju z bratom ker to pač ni res... Zadnjič pride bratec mimo ko z mami pospravljava kuhno po čudežu še clo vpraša če je kej za pomagat in mu mami reče ne ti kr pejt na računalnik. In jo jaz pogledam ja a nebi mogu pospravt pribora iz pomivalca in dobim nazaj odgovor da bo že pospravlal ko bo mel svoje stanovanje. Jaz sem pa lahko njihova osebna sužnja to me pa to zjeza da adijo
Posted 24 January 2013 - 12:27 PM
da bo že pospravlal ko bo mel svoje stanovanje.
Kaka butasta logika. Isto kot tisto, ko ženske mislijo, da se bo moški spremenil, ko bosta enkrat poročena.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 25 January 2013 - 07:54 PM
Ljudje, ki podivjano sodelujejo v vsaki nagradni igri, ki jim pride pred nos.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 January 2013 - 08:05 PM
Ja, in posiljevanje s tem po FB.
Posted 25 January 2013 - 08:07 PM
JA!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 January 2013 - 08:19 PM
Narodnozabavna glasba. Vedno bolj. Včasih mi ni bilo mar, zdaj pa mi prav najeda. V naših koncih se mi to ne zdi tako razširjeno sploh, na Štajerskem je pa za bruhat. Ne gre mi v glavo, da mladi dejansko zares to poslušajo. V študentskem domu se je pogosto od kje slišalo to muziko, ali pa je kdo v živo igral harmoniko, zdaj celo na študentskih feštah/brucovanjih na Štuku igrajo Modrijani in mladi dejansko plešejo na to in je v glavnem cel žur. Modrijani in Gadi al kaj so že, so pa itak kao največji carji. A ste stari 20, 30 let ali 70, da to poslušate??! Fantova starša tudi ob večerih na TV obvezno gledata Na zdravje ali pa kakšen drug kanal, kjer gonijo to muziko. Enkrat je njegov oče glede enega sosedovega mulca komentiral, da škoda, da mu toliko časa vzamejo treningi smučanja in da nima več časa za harmoniko.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 January 2013 - 08:23 PM
Haha, ja. Glede tega imam jaz veliko srečo, da starša tega NE poslušata in imata o tej muziki enako mnenje kot jaz. Smo pa zato deležni porcij narodnozabavne muzike vsakič, ko gremo k noni in nonotu .
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 January 2013 - 08:27 PM
Mi smo imeli v OS eno leto enega precej znanega harmonikasa (Tomaz something?) za ucitelja, je bil fajn (in nikoli ni igral narodnozabavne). Mene bolj kot 4-akordne melodije brez domisljije (ceprav tudi) iritirajo glupa besedila. Ne razumem, kako lahko take skupine same sebe resno jemljejo :/
Posted 25 January 2013 - 08:28 PM
Meni gre tudi ekstremno na živce! Temu dodaj, da je soseda pri mami igrala harmnoniko, imamo pa vrstno hišo. V eni fazi si je celo zamislila, da bi imela glasbeno šolo. Over my dead body, je bil moj odgovor. Od fanata mama ima včasih prižagno tv golico za zvočno kuliso in fanta zdaj že sam od sebe zamenja kanal, ko prideva k njej
Na živce mi pa gre, da ker je to kao "naša" glasba jo je treba povsod tolerirati. Veselice poleti, ki trajajo dolgo v noč so ne samo sprejemljive, ampak celo normalne, me pa zanima, če bi imeli enak odnos ob rock ali rave glasbi. Močno dvomim.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 January 2013 - 08:37 PM
Ja, melodije so itak vedno iste in predvidljive, besedila so pa tudi višek ustvarjalne domišljije. Ne pokažejo nekega pretiranega talenta no. Ok, razumem, da to poslušajo babice, ampak ne pa ljudje, stari 20-30 let. Pa kako so eni ponosni, ker se njihov otrok, vnuk uči igrat harmoniko. Saj je res najlažji način zaslužka - vzameš harmoniko in še enega na sintesajzerju zraven, sploh ne rabiš bit nekaj dober in že lahko igraš na veselicah in ohcetih. Višek kariere pa je, ko prideš v Na zdravje! Tako mi gre že na bruhanje ta muzika, da jaz svojemu otroku ne bi pustila, da bi se to učil.
Enkrat je fant svojega malega bratranca vprašal, če že kaj rock posluša in se je takoj oglasil fantov oče, "ahhh, kaj bo rock, domača glasba je taprava". :AJEBEŠ:
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 25 January 2013 - 08:40 PM
Rozanec se pise, zdaj sem se spomnila. Res je faca. (desni na sliki)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users