Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7401 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 December 2008 - 02:34 PM

Kr fajn zgleda:)
  • 0

#7402 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 December 2008 - 05:46 PM

tenks, luci. sej dons sm že ok, sam rahlo tečna - verjetno pms. smile.gif upam, da dobim menstro še ta teden, da se mi nau treba še s tem jajcat na potovanju.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7403 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 01 December 2008 - 06:34 PM

učit se morm pa se mi ne da, tak da se grem kr lepo kopat....
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#7404 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29871 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 December 2008 - 08:45 PM

K. mi je ponudil, da bi si lahko za moj RD malo privoščila in prenočila v kakem hotelu na nivoju, laugh.gif (sicer bova low budget, hostel pa to), samo se mi zdi brezveze dat xkrat več keša, če mi rabi samo pojstla pa topla voda. že to, da dejansko greva, mi je dost veliko in pomembno darilo. (pridna mami, ki me je učila skromnosti! laugh.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7405 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4256 posts

Posted 01 December 2008 - 09:03 PM

Preklinjam naliv, ki me je dobil danes v mestu. Jaz pa seveda brez dežnika verymad.gif
  • 0

#7406 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 December 2008 - 09:25 PM

Jaz pa preklinjam jutranji naliv! verymad.gif Seveda sem šla peš v šolo in takrat se je najbolj uscalo (pa še bliskat in grmet se je začelo ohmy.gif ). Bla potem cel dan v šoli mokra do kolen. down.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#7407 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 December 2008 - 10:49 PM

Jutri bom špricala šolo in ostala doma.
Ne zmorem več.
  • 0
Viens, reste ici!

#7408 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17067 posts

Posted 01 December 2008 - 11:04 PM

V soboto, ko sva se ga z kolegico malo nacukale, sma imele take globoke izpovedi in vse. Prvič u življenju da sm potočla par solzic zaradi poba. huh.gif rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#7409 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 December 2008 - 11:53 PM

QUOTE(tašika @ 1. 12. 2008 - 23:04) View Post

V soboto, ko sva se ga z kolegico malo nacukale, sma imele take globoke izpovedi in vse. Prvič u življenju da sm potočla par solzic zaradi poba. huh.gif rolleyes.gif biggrin.gif

Oh ja, alkohol včasih terja svoje emocionalne žrtve.
  • 0

#7410 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 December 2008 - 11:54 PM

Jst bom popizdila, nč nimam za delat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#7411 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 01 December 2008 - 11:56 PM

grozn mi je ker vem, da bivsi trpi sad.gif

Crna, jst tud popizdeva, pocutim se totalno nekoristno
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7412 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 02 December 2008 - 12:01 AM

No, sva že dve.

Sem vidla na FB kaj je blo. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#7413 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 02 December 2008 - 12:11 AM

jah,..kaj naj recem?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7414 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 02 December 2008 - 01:07 AM

Kok sm jst NEUMNA mad.gif Že od četrtka vem, da jutr sprašuje francoščino. Dobil smo tut 30 vprašanj, na katere bomo pač odgovarjal. Ampak NEEEE. Jst sm se že skos tolažla s tem da mormo najprej še teste dobit nazaj in narest popravo, za kar bo zihr šla cela ura. In da ta profesorca itak tok na dolgo sprašuje da vpraša glih 2 v celi uri. In da pač je še dost časa da bom to že nardila (nevem sicer kdaj ermm.gif ). Dokler nisem ob 23h zvedla da jih je v enem razredu dons vprašala 9. Jupii. In sem začela rešvt vprašanja. Do zdele. Da bi se jih naučila bi trajal verjetno vsaj še enkrat tok. Poleg tega jih ene par še nisem rešla, pač neznam, neda se mi zdej s tem tok poglobljeno ukvarjat, ampak vem da če bom vprašana bom dobila direkt te k jih nimam rolleyes.gif Najraj bi tut jst ostala doma. AAAAAAA rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7415 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 02 December 2008 - 09:35 AM

S tipom sva se spizdila že navsezgodaj, nič te ne zbudi kot dober prepir woot.gif ...in to brez veze, ker se dela da ve nekaj, v bistvu pa nima pojma.

Brezveze. dry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7416 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 02 December 2008 - 10:03 AM

Midva sva se včeri tud skor spičla zarad brezvezne zadeve... Nameravam kupit nov telefon, ker mi ga zdajšnji serje v 3pm. No in ker sem podpisala pogodbo za 2 leti (ki še nista minili), moram doplačat 40€.

In jst njemu rečem, da bom vzela tistega za 1 € in bom pač plačala 41€. In on vpraša, če "nimajo cenejšega". In potem sem porabila 5 minut za to, da sem mu razložila, da moram v vsakem primeru "kazensko" plačati tistih 40€ in to nima nobene veze z osnovno ceno telefona. ....

Men...
  • 0

#7417 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 December 2008 - 10:15 AM

smile.gif

Vem kako je. Enako tukaj, me je razjezil, in potem sem postala žleht. oops.gif

Mi je očital tudi, da sem obsedena s kozmetiko, jaz ne vem, no.....da pred mano ni poznal besede maskara. BOGI!!! dry.gif Mislim, kje živi, a sem jaz kriva, da je nepodučen? Pa da nič ne kupim za NAJU, samo zase....ne vem kdo je plačal za mjuzikl, pa za hostel v Londonu.

Let me tell you - božiček že ni!!! woot.gif verymad.gif dry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#7418 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26154 posts

Posted 02 December 2008 - 10:29 AM

Sej samo vidijo, koliko so sami naredili...me smo pa "nič". Primer: v nedeljo sem postorila naslednje: naredila tiramisu, dala prat posodo, dala cunje sušit, posesala in pomila po tleh, pobrisala prah, spucala kopalnico. On je pa samo videl: kako mu NISEM pomagala kosila naredit laugh.gif

Samo skuhal je pa fenomenalno.... laugh.gif
  • 0

#7419 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 02 December 2008 - 10:33 AM

laugh.gif

Mah kaj češ...moj je tudi v nedeljo skuhal in potem to novico obelodanil na Facebooku, ponosen kot petelin na kupu gnoja, oz. s takim ponosom, kot bi neko revolucionarno zdravilo odkril.

Majo podobne fore, hja, kaj čmo. wink.gif
  • 0

#7420 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 02 December 2008 - 12:48 PM

Jaz dans nisem mogla spat kako me je želodec bolel down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users