Spovednica
Posted 01 December 2008 - 02:34 PM
Posted 01 December 2008 - 05:46 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 December 2008 - 06:34 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 01 December 2008 - 08:45 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 December 2008 - 09:03 PM

Posted 01 December 2008 - 09:25 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 December 2008 - 10:49 PM
Ne zmorem več.
Posted 01 December 2008 - 11:04 PM

[Napoleon]
Posted 01 December 2008 - 11:54 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 December 2008 - 11:56 PM

Crna, jst tud popizdeva, pocutim se totalno nekoristno
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 December 2008 - 12:01 AM
Sem vidla na FB kaj je blo.

vuelvo a vos,
Posted 02 December 2008 - 12:11 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 December 2008 - 01:07 AM

After all this time?
Always.
Posted 02 December 2008 - 09:35 AM

Brezveze.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 December 2008 - 10:03 AM
In jst njemu rečem, da bom vzela tistega za 1 € in bom pač plačala 41€. In on vpraša, če "nimajo cenejšega". In potem sem porabila 5 minut za to, da sem mu razložila, da moram v vsakem primeru "kazensko" plačati tistih 40€ in to nima nobene veze z osnovno ceno telefona. ....
Men...
Posted 02 December 2008 - 10:15 AM

Vem kako je. Enako tukaj, me je razjezil, in potem sem postala žleht.

Mi je očital tudi, da sem obsedena s kozmetiko, jaz ne vem, no.....da pred mano ni poznal besede maskara. BOGI!!!

Let me tell you - božiček že ni!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 December 2008 - 10:29 AM

Samo skuhal je pa fenomenalno....

Posted 02 December 2008 - 10:33 AM

Mah kaj češ...moj je tudi v nedeljo skuhal in potem to novico obelodanil na Facebooku, ponosen kot petelin na kupu gnoja, oz. s takim ponosom, kot bi neko revolucionarno zdravilo odkril.
Majo podobne fore, hja, kaj čmo.

Posted 02 December 2008 - 12:48 PM

vuelvo a vos,
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users