Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7401 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23441 posts

Posted 02 January 2013 - 06:22 PM

Hvala, bom šla pogledat, ker je res nadležno tole.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7402 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 January 2013 - 11:30 AM

Na živce mi grejo zavajajoče ponudbe teh portalov kolektiva, kuponko itd.

Naprimer : klik

Tukaj piše, 299eur za dve osebi. Pa nikjer ne piše zraven plus doplačila. Potem pa greš brat podrobnosti in piše:

Doplačilo za glavno sezono od 23. 12. 2012 do 7. 1. 2013 znaša 180 €/nočitev za 2 osebi, doplačilo od 8. 1. 2013 do 30. 4. 2013 pa 100 €/nočitev za 2 osebi

Torej dejansko ta prva cena aktualna samo od maja do decembra, ko pač ni sezona. Gre se pa za hotel ob smučišču in dejansko razen smučat tam nimaš kaj za delat.

Pa ves čas imajo take finte.

• 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 05 January 2013 - 10:46 PM

Meni gre ful na živce, ko začne folk na fb pisat kar v drugem narečju. Ne moti me pisanje v narečju, dokler človek piše v svojem, ne pa da mi nekdo z dolenjske začne pisat "lohka" ali pa "grem dam"... Ali pa da folk napiše "gdo" namesto "kdo" mi je tudi čist mimo.

• 0

#7404 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2013 - 06:19 PM

Idiotske reklame.

'Oprostite!'

'Joj, kakšne cene, zmešal se mi bo. Hja, kaj  naj rečem, Dipo mi paše!' - itak ti paše, ker si isto cenena kot Dipo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7405 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46148 posts

Posted 11 January 2013 - 06:27 PM

Ti dve Dipo kokoši sta res zoprni.

• 0

#7406 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 January 2013 - 12:48 AM

^Še bolj pa glupa reklama od Rutarja, kjer se ona debela Ana Marija ali kako je že ime tisti igralki nekaj kvazi slači. Brrr.

Drugače pa mi gre ful na živce to novodobno slikanje hrane in vsega vsega. Jaz prisežem da opazujem ljudi po restavracijah in prvo kar nardijo ko dobijo krožnik na mizo je da ga slikajo in najbrž počijo na instagram. :o 

Evo, to :D

• 0
Viens, reste ici!

#7407 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86609 posts

Posted 14 January 2013 - 12:55 AM

Video. :lol:

Se MOČNO strinjam.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7408 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27570 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 January 2013 - 01:00 AM

Joj, se podpišem pod to, meni gre tudi to FUL na živce. Pa ne rečem, če bi na krožniku bilo nekaj res posebnega/eksotičnega/kar ne ješ vsak dan in ti potem predstavlja pravo gurmansko doživetje, ampak ljudje slikarijo faking toast. :wallbash:

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7409 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86609 posts

Posted 14 January 2013 - 01:03 AM

Mene moti tudi to, da zdaj pa že vsak misli, da je super fotograf. Res, boga si za jajca prijel.  :AJEBEŠ:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7410 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 January 2013 - 01:04 AM

Penico na kavici v obliki srčka in to. :lol:

• 0
Viens, reste ici!

#7411 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27570 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 January 2013 - 01:09 AM

Jaaa, itak, vržeš čez instant efekt in si najboljši fotograf daleč naokoli.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7412 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17699 posts

Posted 14 January 2013 - 01:09 AM

+1, se strinjam z vsemi, dodala pa bi v to kategorijo še slike študijskih zapiskov (who da fcuk cares, kot da drugi pa nimajo izpitnega obdobja) in

random sončnih zahodov. Rada pa recimo pogledam slike domačih živali.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7413 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2013 - 01:28 AM

^Še bolj pa glupa reklama od Rutarja, kjer se ona debela Ana Marija ali kako je že ime tisti igralki nekaj kvazi slači. Brrr.

Drugače pa mi gre ful na živce to novodobno slikanje hrane in vsega vsega. Jaz prisežem da opazujem ljudi po restavracijah in prvo kar nardijo ko dobijo krožnik na mizo je da ga slikajo in najbrž počijo na instagram. :o

Ja, za Rutar je bilo namenjeno tisto 'Oprostite'. :s

Haha, to sem jaz ... jaz ful rada slikam hrano, tudi v restavracijah (nisem pa še nobenega videla, ki bi to počel, menda zadnje cajte

premalo ven hodim, heh). :blush:  Samo seveda potem ne instagriram in FBukiram, bolj imam za svoj arhiv. :lol: Zato včasih poslikam

čisto običajne reči, ker mi predstavljajo nek spomin in občutek ... ampak seveda je vse pogojeno s tem, da imam to zase, ne pa za

javnost ... se čist strinjam z vami glede vsega. Ampak sem bolj alergična na 100 slik frocov v različnih pozah in z različno hrano po

obrazu ... na cheap slike razgaljenih babšet ipd. kot pa na hrano.

Video je super. :lol:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 14 January 2013 - 01:17 PM

Meni pa gre na živce, ko bivši sošolec objavi fotko svojega delovnega prostora, pa itak ful knjig zraven naloži, če ima katera kakšen fensi naslov se mora obvezno to videti, aja pa če je angleška knjiga, za povrhu še debela, obvezno mora bit na vrhu, poleg še računalnik z odprtim člankom, pa kakšna knjiga na tisti strani, ki ima največ cifer... mislim prav uno, nastavi zadeve, slika in potem objavi na fb in se pase na komentarjih, namreč obstajajo debili, ki dejansko dol padejo in ga zasujejo s komplimenti. Njegov cilj je dosežen, ego je stopničko višje, bravo, bravo.

Pa ne rečem, da se to zgodi enkrat, ampak je to pri njem že prav stalnica. Saj je res uspešen pa vse, ampak v mojih očeh bi pridobil na spoštovanju, če teh fotk ne bi bilo. Ponavadi napiše "vikendaška rekreacija" ali pa "romantičen petkov večer v družbi znanstvenih raziskav" in spodaj fotka, kakršno sem prej omenjala. Pa da se ne ponavlja preveč, včasih objavi "le" fotko kave in odprtega časopisa Finance. 

• 0

#7415 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 14 January 2013 - 01:22 PM

:lol1:

• 0

#7416 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 14 January 2013 - 02:33 PM

Oh well. :mellow:

Video je zakon! :thumbup:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7417 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26045 posts

Posted 14 January 2013 - 03:45 PM

Haha, to sem jaz ... jaz ful rada slikam hrano, tudi v restavracijah (nisem pa še nobenega videla, ki bi to počel, menda zadnje cajte

premalo ven hodim, heh). :blush:  Samo seveda potem ne instagriram in FBukiram, bolj imam za svoj arhiv. :lol: Zato včasih poslikam

čisto običajne reči, ker mi predstavljajo nek spomin in občutek ... ampak seveda je vse pogojeno s tem, da imam to zase, ne pa za

javnost ... se čist strinjam z vami glede vsega. Ampak sem bolj alergična na 100 slik frocov v različnih pozah in z različno hrano po

obrazu ... na cheap slike razgaljenih babšet ipd. kot pa na hrano.

Video je super. :lol:

Se strinjam ;) Obcasno pa kaj objavim zarad tega, ker mami skos komentira, da izgledam, kot da sem SPET shujsala in ce sploh kej jem :D Ampak navadno itak uploadam fotke v poseben folder, do katerega ima pescica dostop, da ne smetim prevec ;).

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7418 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23441 posts

Posted 15 January 2013 - 07:33 PM

Joj, meni je to tudi ful debilo. Pa seveda mora biti vse v instagramu. Ful neumno mi je tudi to, da se ljudje preko telefona na FB označijo na neki lokaciji. Npr. XY je v tem in tem fitnesu, XY je v nekem lokalu v LJ. Pa daaaaj no, koga to sploh zanima. Ja, zdaj si največji car, ker si šel za vikend v nek lokal v drugem mestu. In ful kvalitetno druženje s prijatelji mora to bit, če so vsi na telefonih in pišejo na Fb, kje se trenutno nahajajo.

Kreteni.

Hrano tudi jaz včasih slikam (v restavracijah nisem še nikoli), ampak to samo doma, ko npr. prvič nekaj skuham/spečem in si potem shranim na računalnik, za arhiv in da občasno na forum prilepim. :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7419 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 January 2013 - 07:35 PM

213123.gif

Meni grejo na jetra statusi, ki so krneki. Npr. : (

WTF?! In potem se seveda najdejo kreteni, ki vgriznejo in začnejo spraševat, kaj

je narobe, itd. Tista oseba pa nekaj v šifrah potem nazaj piše.

• 0

#7420 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 January 2013 - 07:35 PM

Ja, zadnjič sem bila s frendi na pijači, in medtem ko so šli oni na čik, sem ostala sama v lokalu skoraj 15 minut. In so imeli zastonj wi-fi, in vidim, da je ena

od prijateljic, ki je zunaj kadila, istočasno še updejtala status na FB. Ki sem ga jaz potem zanalašč lajkala. :D

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users