Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#721 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 July 2006 - 12:10 PM

Ja, Jinadaze ... tale ponudba je full ugodna. wink.gif Meni je tudi ta šampon fenomenalen ... balzam je prav tako kvaliteten.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#722 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 06 July 2006 - 12:13 PM

A sta v akciji v vseh salonih, kjer prodajajo tigi?
  • 0

#723 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 06 July 2006 - 12:17 PM

QUOTE(DiLeMa)
Ja, Jinadaze ... tale ponudba je full ugodna.  :wink: Meni je tudi ta šampon fenomenalen ... balzam je prav tako kvaliteten.

Nisem še vidla tričetrt- litrskega šampona/balzama. blink.gif :scratch:

Hudo ... 8) biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#724 rona

rona

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 149 posts

Posted 06 July 2006 - 12:46 PM

Jaz sem tole akcijo našla na njihovi spletni strani: http://tigi.studioma.si/index.php

Pa še Moisture maniac šampon in balzam imajo po isti ceni in enaki količini.
  • 0

#725 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 06 July 2006 - 12:50 PM

QUOTE(rona)
Pa še Moisture maniac šampon in balzam imajo po isti ceni in enaki količini.

Kakšna pa je razlika med tema dvema kompletoma?
  • 0

#726 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 06 July 2006 - 02:02 PM

Samo ta akcija je za junij. mad.gif ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#727 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 July 2006 - 05:07 PM

a je kera že uporabla tele od tigija body izdelke? zanimajo me namreč izkušnje z izdelki papayarazzi, k sm zanč šnofala pr frizerki piling za telo, p mi je noro dobr dišu, glih tok d se nism pojedla, p se zdej odločam med nakupom pilinga in mleka za telo
  • 0

#728 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 23 July 2006 - 03:58 PM

QUOTE(Sinnaia)
a je kera že uporabla tele od tigija body izdelke? zanimajo me namreč izkušnje z izdelki papayarazzi, k sm zanč šnofala pr frizerki piling za telo, p mi je noro dobr dišu, glih tok d se nism pojedla, p se zdej odločam med nakupom pilinga in mleka za telo

Dišijo fenomenalno, moj namen je kupit Sprej Melon Head Moisturizing Mist, baje navlaži kožo...
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#729 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 July 2006 - 02:18 AM

js sm mela od tigija catwalk oatmeal and honey šampon smile.gif zdej pa sm kupla bed head manipulator ki je bols za moje lase ker je za pogosto umivanje... disi po zvecilnem in je tko lepe modre barve biggrin.gif
  • 0

#730 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 28 July 2006 - 09:04 AM

QUOTE(Baby)
zdej pa sm kupla bed head manipulator ki je bols za moje lase ker je za pogosto umivanje... disi po zvecilnem in je tko lepe modre barve biggrin.gif

Ta je mene čisto navdušil. Diši božansko, lase naredi mehke, dobro jih opere, pa še cena je dosti ugodna za tigi - 2300 sitnih.

IPB Image
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#731 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 July 2006 - 11:02 AM

Js grem pa jutri po tiste Dream Drops in me prav zanima, kako se bodo obnesle. Imam tudi feeling, da bom odnesla še kaj drugega, zdej ko sem pri kešu ... sumim na Oatmeal & Honey šampon in regenerator. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#732 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 31 July 2006 - 01:28 PM

Zdaj ko sem bla na morju pa to sem si ful lase poškodovala, pa bi jih rada popravla nazaj ker so čist skrepani. Sej si bom špice postrigla samo več pa ne mislim ker so mi komaj zrasli ko sem se tolk postrigla. Keri šampon pa balzam bi mi priporočale? Kr za Tigi sem se odločla ker vem kook so njihovi izdelki fini. 8) Masko pa tak bom vzela od Gliss kure total repair.
  • 0
Memento mori.

#733 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 August 2006 - 10:30 AM

dilema, nujno poročaj o dream drops kapljicah! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#734 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 August 2006 - 10:48 AM

[quote=Špela]dilema, nujno poročaj o dream drops kapljicah! biggrin.gif

Bom poročala, zaenkrat še nisem sprobala ... bom menda v petek. wink.gif

* Sem malo prejle sprobala na suhe lase in ne moram reči, da nisem ravno vzhičena. Sicer je zadeva fajn, lase prekrasno zgladi in jih naredi mehke, doda tudi sijaj, vendar ni pa nekega WOW efekta, vse skupaj se mi zdi nekje v rangu Klasovega silikona, ki pa je 4X cenejši. Je res, da zadeva vsebuje še riževe proteine in avokadovo ter jojobino olje, vendar verjetno odstotek teh zadev ni tako visok in gre predvsem za silikon. Embalaža je pač prekrasna, kot se za Tigi spodobi, pa tudi količina je presenetljivo velikodušna, kar 75 mL (Klasovega silikona je občutno manj - 30 mL).

Ne vem, kaj bi rekla ... za ponovni nakup se po vsej verjetnosti ne bi odločila, je Klasova zadeva po efektu ravno tako dobra. Je pa res, da bodo te kapljice verjetno zadostovale za zelo dolgo in ponoven nakup ni nekaj, o čemer bom razmišljala v bližnji prihodnosti.
  • 0

#735 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 08 August 2006 - 04:53 PM

https://www.onlinepr...ea52e324244.jpg

V tole sm čiiiist zalublena, res super!!
Mam pa tud Girl toys za konice in je tud super!
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#736 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 August 2006 - 05:02 PM

After party je meni fenomenalna zadeva.

Girl Toys je pa popolnoma navaden silikon in je veliiiiiko preplačan.
  • 0

#737 laury

laury

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 09 August 2006 - 02:38 PM

Je katera že kaj sprobavala tole novo kolekcijo s factor?

Kaj pa izdelke za telo?
  • 0

#738 laury

laury

sramežljivec

• Člani
  • 40 posts

Posted 09 August 2006 - 02:48 PM

Tale kremica S-factor smoothing lusterizer je na make up alley super pohvaljena:

http://www.makeupall...yling_Products/

upam da link dela
  • 0

#739 *miss_caty*

*miss_caty*

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 11 August 2006 - 12:16 PM

hojla!!! :wave: mene pa zanima če kera ve kje se da dobit tigi izdelke za nego telesa?? :dontknow: Jutr grem kupit šampon za lase od tigija, pa me zanima, če imajo izdelke za telo tudi v frizerijah??? Mogoče katera ve za kakšno frizerijo v bližini železniške postaje v Ljubljani, kjer bi prodajali izdelke za nego telesa??? Čaw Čaw biggrin.gif :help:
  • 0

#740 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 August 2006 - 01:16 PM

nek salon maš na miklošičevi, kjer prodajajo tigi, cobello al kako se imenuje. mislim, da bi moral met tut izdelke za nego telesa, nisem pa ziher. pa bodi pozorna na datum uporabnosti, ker se je že zgodilo, da ma una ženska šampone s pretečenim rokom. rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users