Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#721 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 22 April 2006 - 02:33 PM

Jaz sem pa sklenila, da pudra (tekočega drugače uporabljam) ne bom uporabljala do septembra, ker se mi zdi, da imam brez njega (le s korektorjem prekrite nepravilnosti) veliko lepšo kožo. Potem si bom pa kupila Lorealovega Infallible, ker se mi zdi po testerju sodeč zelo dobr.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#722 isabela

isabela

sramežljivec

• Člani
  • 95 posts

Posted 26 April 2006 - 08:45 PM

Jst sm si kupla puder od Loreal paris Infallible....pa mi ni je ful slabo naredu....jst mam v predelu nosa pa brade suho kožo...pa me zanima če je ta puder za suho....k men je rekla ena da je....pa sm ji vrjela...aja pa je obvezno da se pred pudrom namažeš s kremo??? Kr jst če se namažem sm še bolj sijoča pa kt umetna lutka(bljek) ka mi svetujete???

izy.....
  • 0

#723 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 26 April 2006 - 09:11 PM

QUOTE(miss*sixty)
Jst sem dons sprobavala Matte Mousse od Maybeline... nimam blage veze, ker odtenek bi nase navlekla. ermm.gif Men so vsi isti... dobr tanajsvetlejšega in najtemnješega odvzamem, ampak še vedno jih ostane 4. Drgač mi je pa ta penca full všeč.

ja jst sem si kupila "Nude" cifra 021... to je una barva, ki vleče bolj na rumeno kot na rozkasto... na mojo kožo taka bolj paše... tko ko dobivam barvo (kot naprimer zdej, ker se že mal sončim zuni) mi začne na to barvo vlečt... men je fajn biggrin.gif

sem pa s pudro res ZELO zadovoljna... tko ful se lepo nanaša in prekrvnost je super, pa tud porabi se ga ne prav veliko biggrin.gif

• 0
Posted Image

#724 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 April 2006 - 08:39 AM

QUOTE(isabela)
Jst sm si kupla puder od Loreal paris Infallible....pa mi ni je ful slabo naredu....jst mam v predelu nosa pa brade suho kožo...pa me zanima če je ta puder za suho....k men je rekla ena da je....pa sm ji vrjela...aja pa je obvezno da se pred pudrom namažeš s kremo??? Kr jst če se namažem sm še bolj sijoča pa kt umetna lutka(bljek) ka mi svetujete???

izy.....

Če te piči, da ga ne boš več imela ga jaz odkupim biggrin.gif
  • 0

#725 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 April 2006 - 06:40 PM

Loreal TrueMatch, odtenek Ivory:
IPB Image

Če katero zanima, prodam biggrin.gif uporabla sem ga glih 2krat, in mi ful ni fajn, na mojo kožo preprosto ne paše.
In tako kot Verja bom protestno prekinla s ttimi pudri fardamanimi, najbolš je bit frišn in brez smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#726 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 April 2006 - 07:39 PM

Številka pudra je koliko?? Za koliko ga prodaš? Dej napiši mi ZS. Jaz sem sicer sedaj prekinila s tem samo za jesen si pa itak mislim kupit tega.
  • 0

#727 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 28 April 2006 - 04:35 PM

Joj, Verja, veš kaj sm odkrila dans? Da tega pudra sploh ni več v moji omarici, ker ga je sestra vzela in ga zdaj ona uporablja biggrin.gif ..Sam men je pa ta reč res pretekoča, tko da iščem neki bol normalnega smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#728 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 29 April 2006 - 09:52 AM

Ej, ni panike... ga bom pa kupila.
  • 0

#729 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 29 April 2006 - 03:02 PM

Kul:)
  • 0

#730 loris

loris

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts

Posted 30 April 2006 - 07:19 AM

Uporabljam onega no...maxfactor 2 in 1. Sam imena se ne spomnim...in sem full zadovoljna...prej namreč nisem NIKOLI uporablala pudra, ker nisem prenesla fasade na sebi...ta je pa tak, kot ga nebi mela.
Najprej se namažem s tistim belim delom pudra, da se koža zgladi in vse ostalo, potem pa še tanko plast pudrčka gor in je super. Se i zdi, kot da ga tista bela kremca hitro vpije vase in mu da tak, žameten občutek :thumright: Pa kar dobro obstojen je...

Mislim da je Faeless Perfection rolleyes.gif
  • 0

#731 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 30 April 2006 - 10:06 AM

Flawless Perfection
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#732 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 30 April 2006 - 10:11 AM

jaz sem odkrila končno ta pravo barvo pudra ki mi ustreza,torej je enaka barvi kože, mešam pa revlon colortsay in sicer 4 in 8
  • 0

#733 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 02 May 2006 - 12:24 PM

jaz sm pa en tak čudak ki nikoli ne uporablja pudra laugh.gif
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#734 intensive

intensive

sramežljivec

• Člani
  • 51 posts

Posted 03 May 2006 - 12:18 PM

QUOTE(loris)
Uporabljam onega no...maxfactor 2 in 1. Sam imena se ne spomnim...in sem full zadovoljna...prej namreč nisem NIKOLI uporablala pudra, ker nisem prenesla fasade na sebi...ta je pa tak, kot ga nebi mela.
Najprej se namažem s tistim belim delom pudra, da se koža zgladi in vse ostalo, potem pa še tanko plast pudrčka gor in je super. Se i zdi, kot da ga tista bela kremca hitro vpije vase in mu da tak, žameten občutek :thumright: Pa kar dobro obstojen je...

Mislim da je Faeless Perfection rolleyes.gif

Js ga mam namen kupt. Pa ga uporabla oz. ga je uporablala še katera druga? Mela sm sicr tester, in se mi zdi ok, sam kr ne vem,če bi,kr mam z raznimi testerji dost slabe izkušnje in se bojim,da pol ne bo to to.
  • 0
...today isn't about being like me, it’s just about being...

#735 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 03 May 2006 - 03:56 PM

A nima ta Flawless Perfection alkohola notr?
  • 0

#736 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 May 2006 - 05:29 PM

Če želi katera tester od Flawless Perfection, mam enega odveč wink.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#737 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 May 2006 - 09:15 PM

QUOTE(Blondi)
Če želi katera tester od Flawless Perfection, mam enega odveč wink.gif

ja za kok ga pa prodaš biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#738 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 May 2006 - 09:24 PM

QUOTE(LPgirl)
A nima ta Flawless Perfection alkohola notr?

ja tista podlaga ki jo daš najprej, ima mislim da na 3.mestu
  • 0

#739 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 03 May 2006 - 09:36 PM

A pa ta puder lahko uporabljaš tudi brez te podlage? Mislim samo ta obarvano polovico tubice? V čem je že poanta te podlage?
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#740 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2006 - 10:03 PM

Kaj pa MUF pudri, ima katera izkušnje z njimi? En odtenek je res fantastično svetel...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users