Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#721 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 May 2007 - 10:25 AM

Men je tut zoprna tak, da mi bolj neb mogla bit. Totalna krohotajoča kokoška, nezanimiva butara...
Pa če verjamete al pa ne, v obraz mi je brez pretiravanja GRDA kot smrtn greh in, če bi bila sama takšna bi bila iternali nesrečna. Pa ne, nisem naštevala svojih lastnosti, niti ji tudi slučajno nisem podobna v nobenem pogledu.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#722 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:27 AM

Hja, Dragica, taka si sama... fejs it!
Pa še ljubosumna si povrhu!

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#723 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 May 2007 - 10:33 AM

A zato sem dobila že toliko ponudb za slikanje v Playboju. hmm.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#724 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 07 May 2007 - 10:34 AM

^ joj sam ene res pretiravate... sem se hotla zadržat glede komentarja ampak ne gre...k misllte, da ste res duhovite ane, kr neki frajarte skoz down.gif
  • 0

#725 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 10:35 AM

Še zdaleč to ni duhovito vse skupaj, ampak žalostno - ker se skos kakšen samooklicati psiholog vtakne v negativne komentarje... še rajši pa v negativne komentarje določenih oseb.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#726 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 May 2007 - 10:39 AM

Res nisem hotela duhovičit, prsežem, sam ona je men nikakršna, njeno obnašanje, vse skupi. Njen brezvezn smeh in še in še... utelešenje vsega, kar preziram. Mislim, da je v Sloveniji mnogo, mnogo zanimivih punc, katerim Nina niti do kolen ne seže. I rest my case.
  • 0

#727 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2007 - 10:45 AM

QUOTE(piko*biko @ 6. 5. 2007 - 17:23) View Post

ja ustnico ji vlece, pa njeno levo obrv tut

evo en filmcek, js sm umrla biggrin.gif

Kočija je najboljša hrana za plin, hahahaha, umiram!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Meni je res smešno, kao da si ti tisto, česar ne maraš na drugih. Torej moram imet jaz po tej logiki rada hudobijo, omejenost, foušarijo in zahrbtnost pri drugih, če nočem sama bit taka? laugh.gif Ker če vse te lastnosti sovražim, potem so zihr odsev mene same ... joooooj, to ni res. tongue.gif

Drugače pa meni tudi ni všeč Nina. Sicer ne bom rekla, da je dejansko grda v polnem pomenu besede, vsebakor mi pa ni simpatična, pa tudi lepotica niti od daleč ni, pa tudi nikoli ne bo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#728 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 May 2007 - 11:41 AM

Zakaj je Alen nominiran ? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#729 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 11:49 AM

Baje da je postal hinavski in hudoben. Aja, kazensko pa je nominiran zato, ker je tekmovalcem izdajal, kaj ga je BB spraševal v spovednici. :-)

• 0

• Guests

Posted 07 May 2007 - 12:37 PM

Sam men se zdi to ful nepošteno. Jasmina je tud Tjaši povedala koga je nominirala in Tjaša Jasmini enako. pffffffffffffffffffffff
  • 0

#731 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 07 May 2007 - 12:49 PM

Toliko koliko spremljam preko interneta in preko tega foruma se mi zdi, da si kar sproti zmišljujejo pravila in jih prilagajajo tako kot pač njim paše.
  • 0

#732 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 May 2007 - 12:55 PM

Jaz mislim, da ima Tina protekcijo BB. Ona je njihova favoritka.
Če bi bilo vse po pravilih, bi morala biti Tina že 2x kazensko nominirana!

Pa če se kdo spomni, kakšen izpad je imela Nina, ko je ugotovila, da sta s Sonjo zaje*ali plesno nalogo...
ozmerjala je celo ekipo BBja, da so amaterji in ne vem kaj še!
Pa je bila nominirana? Ne! Je dobila opozorilo? Ne! BB jim je celo priznal nalogo!

Toliko o dvojnih merilih..... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#733 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 01:52 PM

Saj bi tudi Jasmina mogla bit kazensko nominirana ali pa bi jo celo BB moral vrečt ven takrat, ko se je drla v spovednici, da bo ubila Sonjo - tudi to je sovražni govor, mar ne? In kaj se je zgodilo? Nič.

• 0

#734 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 May 2007 - 02:07 PM

tisto je blo pa res kruto. Žal mi je za punco. Toliko enega pritiska nosi v sebi, ki ga spušča ven preko napačnih ventilov. :s
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#735 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 03:54 PM

Ali je pa zgolj attention whore oz. drama queen.

• 0

#736 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 07 May 2007 - 04:50 PM

Po teh njenih izpadih se mi zdi punca čist čustveno nezrela. Samoobvladovanje na višku.

Kar se pa tiče Tine, je pa kura in folk jo je ful hvalil, ko je bila na Filipinih, kako je prijazna in oh in sploh, ampak mislim, da bi bil vsak, ki bi bil na njenem mestu, prijazen in super krasen. Noben se ne bi ravno pizdil in bil tečen, če bi se cel teden vrtel okrog tebe, bil zasut s pozornostjo, dobro hrano, svežim tropskim sadjem itd itd.
  • 0

#737 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 May 2007 - 06:31 PM

jenna, meni je čisto vseeno kaj je res pa kaj ni, kdo je peder in zakaj. zdelo se mi je samo, da si narobe razumela, kar je pinga napisala in sem razložla.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#738 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2007 - 07:28 PM

Brez skrbi, zelo dobro sem razumela, razlaga ni bila potrebna (pa ni bila pinga, ampak izabela). Očitno ti nisi razumela moje reakcije.
  • 0

#739 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 May 2007 - 08:10 PM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Kle je bla gostja v tlp neki nedelj nazaj ne vem točno. Lušna mi je bla kle
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#740 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 May 2007 - 08:28 PM

Kakšno roko ma na prvi sliki, shit, no. ohmy.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users