Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#721 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 26 August 2008 - 07:14 PM

Ne spomnim se točnega imena Sahara - notri je vanilijev sladoled in še eden, na sredini so vroče višnje, na vrhu pa smetana, čist enostaven. Jest mam tega najrajši, ker pojem do konca in mi je precej osvežilen, ker jih je velik takih, ko so tako nasitni, da bi kar bruhal, če celga poješ smile.gif
  • 0

#722 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 26 August 2008 - 07:17 PM

Mislim, da se temu reče vroča ljubezen
  • 0

#723 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 26 August 2008 - 07:23 PM

Ne, v Cacou ne. ZIher.
  • 0

#724 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 August 2008 - 07:25 PM

ok, hvala. poročam....
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#725 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2008 - 07:27 PM

QUOTE(Coco* @ 26. 8. 2008 - 19:54) View Post

Pa ful imajo drago. Enkrat nas je bilo par na drinku, pa smo pustili 32€ tam. blink.gif

Cacao je the best. biggrin.gif Sicer že fuul časa nisem bila tam, ampak ponavadi so sami neki dobri kelnarčki. tongue.gif biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#726 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 August 2008 - 10:21 PM

Ja, Cacao je moja velika ljubezen. ;-)
Imajo tudi sladoled Jabolčna pita, lol, enkraten je.
Sicer pa sta mi pri njih najboljša jagoda in borovnica, ki ju načeloma sploh ne maram pri sladoledih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#727 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 September 2008 - 05:17 PM

Moja izkušnja s Cacotom tako tako. Sladoledna kupa Formula 1 zmaga - vanilija in čokolada sladoled, jafa keksi, zdrobljeni piškoti pa čokoladni preliv - prevelka porcija, definitivno in ta nej bi bil za otroke. smile.gif Obupen pa je bil Long Islad Ice Tea, sicer moj priljubljen koktejl - pa lahko bi se naučili, v kakšne kozarce sodijo posamezni koktejli. Sem fina rit, pa mi blesav kozarc lahko pokvari uživanje koktejla. Osebje prijazno, dost hitro postrežejo pa lokacija mi je super.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#728 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2008 - 05:53 PM

V Cacaota se ne hodi na koktajle, ampak stvari, ki so povezane s sladoledom, svežim sadjem, itd. smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#729 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 September 2008 - 05:59 PM

Al pa v Bachusu (!) k dobiš martini (!) v navadnemu kozarcu za sok! rolleyes.gif
  • 0

#730 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 September 2008 - 06:01 PM

uau, to je pa nezaslišano, da si fensišmensi Bakus to privošči! ;-)
Jaz sem si enkrat v eni gostilni naročila gintonik, pa sem dobila v enem malem kozarcu gin, poleg pa flašo tonika, lol.

• 0

#731 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 06 September 2008 - 06:19 PM

Eh, to ni nič! tongue.gif Jaz sem dobla enkrat tequilo v visokem ozkem kozarcu z ledom in slamico blink.gif Seveda brez limone ali soli.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#732 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 September 2008 - 06:29 PM

V Bachusu so fine riti, ki se tam zabavajo do dopoldanskih ur, pokradle večino dobrih kozarcev. Poznam ljudi, ki so do nedavna delalai tam. Pa verjamem, da ni samo Bachus na udaru. Pa da ne omenjam, koliko kozarcev se razbija a ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#733 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 September 2008 - 06:32 PM

Js moram pa skritizirat restavracijo Vegadrom v Šiški. Hrana je tako-tako, nič posebnega, vsaj zame ne. Ambient kr neki, zunanji vrt pa rajši sploh ne komentiram,... Prav neurejeno in zastarelo je. Najhujša je pa postrežba. Imajo eno zelo antipatično, počasno in nesposobno kelnarco.
Preden sva s kolegom sploh naročila (pijačo) in dobila jedilni list sva čakala več kot 20 min, na hrano pa še več kot 30 min, pa še to ni bilo servirano vse hkrati vse, ampak sva dobila najprej nekaj, potem čez čas pa še ostalo.

Ne vem, mogoče ni vedno tako samo name, ki sem bila prvič tam so naredili zelo slab vtis (pa nisem neki zahtevna, prej obratno) in verjetno k njim ne bom več šla.
  • 0

#734 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 September 2008 - 09:17 PM

Je bil že kdo na bonih v Gostilni Mrak v Ljubljani?
  • 0

#735 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 September 2008 - 12:01 PM

Kolegice so silno zadovoljne smile.gif , jaz imam tudi bon in nameravam v kratkem it. Je pa to bolj gostilna starega kova, z bolj tradicionalnim jedilnikom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#736 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 September 2008 - 12:06 PM

Ja, saj drugače sem že bila, samo ne na bonih smile.gif. Pa je dosti menijev za izbirat, če mogoče veš?

Hvala thumbup.gif
  • 0

• Guests

Posted 08 September 2008 - 12:19 PM

Kje pa je tale Mrak? hmm.gif
  • 0

#738 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 September 2008 - 01:46 PM

Mene tudi to zanima? A lahko kej več poveste o tej restavraciji, kako hrano tm strežejo ipd...?
  • 0

#739 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 08 September 2008 - 02:05 PM

Gostilna pri Mraku na Rimski v neposredni bliži la Pettit caffeja:

http://www.daj-dam.s...ak/mrakmain.htm

• 0

#740 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 September 2008 - 02:38 PM

Joj, ta slika, ko je notranjost gostilne gor, je pa kar malo klavstrofobična.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users