L'occitane
Posted 16 January 2007 - 05:30 PM
Posted 16 January 2007 - 05:52 PM
* medeni peneči gel za telo in lase je full nežen, jaz ga imam tudi za umivanje obraza. hitro in bogato se speni in temeljito očisti in da ne omenjam prekrasnega vonja. jaz sem navdušena.
Enako je pri meni!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 January 2007 - 03:56 PM
Posted 17 January 2007 - 04:28 PM
Veste da imajo popuste????????

HIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaz sem si kupila od Magnolije mleko pa malo toaletno, pa imajo ful dišečih svečk pa stvari za dom, še bom šla.....
Posted 21 January 2007 - 08:00 PM
Jutri grem končno prvič v L'Occitane. Ker me verjetno potem še dolgo ne bo tja (daaaaaaaleeč), se bom jutri z vsemi štirimi borila za testerje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 January 2007 - 08:03 PM

sva šle z mami in je ena prodajalka stranki pred nama dala tri testerje, potem je ta prodajalka šla in prišla ena druga, ki nama pa ni dala testerjev pfff

Posted 21 January 2007 - 08:08 PM
Hmm, verjetno se bom mogla v City Parku še posebej slinasto delat. Ampak to zame ni problem, take reči obladam!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 January 2007 - 08:10 PM

sicer pa jaz nisem ravno nevem kako prispevala k pridobitvi testerjev, ker L'occitane ne poznam dobroin bi spet kake neumesne prodajalkah naprej metala, kot sem to že enkrat v Limoniju počela

sva se s prodajalko skoraj skregale, katera ima prav

Posted 21 January 2007 - 08:23 PM
Bojda je tam eni prav tečen blondinec... No, če tega dobim za vrat, bom pomoje še najbolj uspešna! Zakaj?
Tip ti menda pol ure razlaga kako in kaj, jaz se bom delala extra nevedno in nebogljeno, in sigurno me bo hotel prepričati v kakšen blesav nakup. Bom še malo navrgla, da sem prvič v trgovini in da bi tako rada sprobala kaj... blabla
Haha, a mi bo ratal?

Bill Bullard
Posted 21 January 2007 - 08:25 PM

Posted 21 January 2007 - 08:37 PM
Ahaha, ar ju đoking !!? Anglo še tanajmanj!!!

OT
Bill Bullard
Posted 22 January 2007 - 08:48 AM

Za vse skupaj sem plačala 50€ ( peeling 23€, parfum 12€, sveča 15€).
Glede na to, da peeling plača mami, sem še dobro čez pršla

Posted 23 January 2007 - 08:21 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 January 2007 - 09:26 AM
Zjutraj, zaspano omotičen, sem v omari našel flaško z gelom za tuširanje Hyssop. Hehehe, kako lepo dišim.

ta vonj je legendaren, mi je prav žal, da ga ni več - k sreči imam parfum ...

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 January 2007 - 03:18 PM
Poročanje s prvega obiska L'Occitane! (City Park)
Torej, nisem ravno pretirano navdušena, vendar k temu verjetno pripomore dejstvo, da ravno tiste stvari, po katero sem prišla, niso imeli!

Prišla sem noter v skoraj prazno trgovino (samo prodajalci in verjetno kaka ženščina) in najprej me nihče ni opazil (aja pa trgovina noro diši) =). Jaz vsa zmedena pogledujem okoli, nevedna, kje je kaj, ko me končno opazi simpatična prodajalka. Pač povedala sem ji, da iščem sivkin tonik za nečisto kožo (samo zato sem v bistvu prišla!) pa mi pove, da ga trenutno nimajo in še čakajo na pošiljko. Za jokat. Mi je pa potem hitro priporočila oljčnega, jaz pa v dilemi, a naj ga vzamem ali ne. Vprašala sem še za sivkino linijo, gledala Sivkin Mat Fluid in zopet bila v dilemi - kupiti ali ne? Mah kurc, sem si rekla pa ga kar vzela. Ko mi je losjon spravila v vrečko, sem še lepo vljudno vprašala za testerje "A se da dobit tud testerje" Ona meni "Seveda" Odprla poln predal (res je bilo testerjev notri ko dreka, vendar pa kolikor sem lahko pošpegala, niso imeli nobenih pametnih, haha). Naj povem, da bi mi verjetno dala samo testerje za Amande mleko, pa sem jo uspela prepričat, da mi da še testerje za Olivno kremo in da mi ne bo premastna.

Trgovina mi je kar všeč, tudi lepe embalaže, nor vonj in fina postavitev so me očarali. Tak da v City Parku se mi niso (zaenkrat še nič) zamerili.
Glede Sivkinega Losjončka - zvečer sem ga malo stestirala na bradi in sem ful prijetno presenečena. Je take malo bolj tekoče (nekaj srednjega) konsistence, bele barve in lepo mazljiv. Vpija se tam kakšno minutko, ko pa se, je koža popolnoma matirana in gladka. Krasen efekt! Upam, da mi tudi v prihodnje ne bo žal, da sem ga vzela.
MLadoLetNa, hmm, nekaj me zanima. Te je prodajalka vikala?

Meni je nonstop nekaj vam, vi... Mi je bilo kar nerodno. Pa zdaj ne vem, ali MORAJO nujno vikat vsakega, ki zgleda starejši od petih let ali pa sem se ji res zdela malo starejša(kar dvomim)?

Ker veliko ljubše mi je, če se mene, navadnega mulca v bistvu, vika, ker pogovor ni tako čudno uraden.
Bill Bullard
Posted 23 January 2007 - 05:20 PM
Glede Sivkinega Losjončka - zvečer sem ga malo stestirala na bradi in sem ful prijetno presenečena. Je take malo bolj tekoče (nekaj srednjega) konsistence, bele barve in lepo mazljiv. Vpija se tam kakšno minutko, ko pa se, je koža popolnoma matirana in gladka. Krasen efekt! Upam, da mi tudi v prihodnje ne bo žal, da sem ga vzela.
Ne bo ti žal. Ga imam kakšne pol leta in sem še vedno noro navdušena nad njim.
Posted 23 January 2007 - 06:58 PM
Posted 23 January 2007 - 07:50 PM
Sivkin Mat Fluid/Losjon - drag pa je ko žafran. Piškavih 30 mL stane kar 19, 07 €

Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users