Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#721 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 February 2009 - 06:00 PM

Koliko pa stane?
  • 0

#722 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 17 February 2009 - 06:10 PM

Mi smo to naročil preko enga kolega, ki ima porihatne te kreditne kartice, ker je blo to treba iz Nemčije naročit. Tako, da jaz sem dala za svojo 15 eur, en kolega pa za svojo 40. Sam je razlika v njih ta, da so pri kolegovi polja na katerih stopamo levo, desno, gor, dol, bolj nafilana s peno in boljše kvalitete je. Čeprav moja je čist vredu, se pač nekaj podloži, da bolj čutiš kje stopaš.
Smotano je to, da se ne da v Sloveniji to dobit. Vidim pa da trenutno povrpaševanje pri nas po njih kr narašča sad.gif .
  • 0

#723 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 February 2009 - 06:27 PM

Hm, mogoče si bom nabavla nekoč. smile.gif
  • 0

#724 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 17 February 2009 - 10:26 PM

Aaaa, to smo mi špilali na enem avtomatu na morju. Zakon zadeva, pa si si lahko naštimal na več kategorij, in si se red dobro zašvical zravn. biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#725 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 February 2009 - 11:03 PM

OOOO, ful zabavno. Mi smo to enkrat z enimi otročki špilal in čist not padejo biggrin.gif takoooj bi mela.

Jst sm mela čist športen vikend-plavanje, hitra hoja, tek. Pa pol še orbi včeraj in 2h telovadbe z invalidi na rehabilitaciji soča-ampak ni tok v izi kot se sliš, se kr natekaš pa namatraš tud roke biggrin.gif
Dans sm se pa na rojstnem dnevu, k sm ga animirala, tok zmatrala, da no go, da grem na orbi. Sem se pa vpisala za ta semester na jogo pa občasno bomo s sošolkami hodile plavat.Doma bom pa na orbiju pa tečt se spravljat.

Jem pa manj, ampak še zmeri nezdravo. Jaooo, ta faks, kr ne morem se upret hrani po tako dolgem dnevu. Na bone jest je pa itak šit :S
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#726 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 February 2009 - 03:43 PM

Jz pa trenutno v postelji bolna, samo žrla bi, gibam se itak ne ker počivam pa to, tako da moje nadaljnje hujšanje prestavljam na nedeljo oz. ponedeljek. oops.gif
  • 0

#727 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 18 February 2009 - 05:18 PM

Sinnaia, v eni temi sem videla, da si pisala o tem, da si ves čas bolna. Mogoče si preveč zagnana s športom in glede na to koliko poješ preveč mučiš telo. Saj sta sadje in zelenjava zelo zdrava, ampak za tvojo stopnjo aktivnosti bi potrebovala več sestavljenih ogljikovih hidratov. Sicer ne vem koliko časa se ti to že ponavlja, ampak pretirana izmučenost telesa ruši imunski sistem smile.gif. Tako da, najprej se lepo pocajtaj, potem pa novim zmagam naproti ;)
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#728 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 February 2009 - 05:59 PM

Jaz stalno zbolevam že veliko dalj časa, kot pa takole redno telovadim wink.gif ...

Tudi ko sem veliko več jedla, bolj kompleksno hrano pa to, je bilo popolnoma isto, žal.
  • 0

#729 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 11 March 2009 - 09:23 PM

S kolegico sma se zmenle da boma hodle vsako sredo joggat u park. Doma bom pa mal trebušnjakov pa počepov delala. smile.gif
Pa mal bol bo treba na prehrano pogledat, kr zadnje dni je bilo obupno prehranjevanje.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#730 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 11 March 2009 - 11:09 PM

Jz se pa morm pohvalt da ne jem več v meku pa kebaba tut skor ne, pa sladkarije doma sem skor opustila. biggrin.gif Pojem pa vsak dan v šoli en baunty tongue.gif Probam mal pazt drugač pri prehrani no. Pa tut tko količinsko zmanjšat, ker jst se kr nažiram... Pa aerobika zdej 2-3x tedensko pa mažem se z oljem proti celulitu (dejansko pomaga, koža je ful mehka gladka napeta pa celulit ase posledično malenkost manj opaz). Upam da bojo do poletja kšni rezultati biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#731 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 March 2009 - 01:13 PM

Huh, jz pa v pondelk nadaljujem s hujšanjem, do maturantskega plesa (20. aprila) si želim izgubiti ene 3 kg, pa potem do konca junija še ene 3, pa bom perfect.
  • 0

#732 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 14 March 2009 - 01:42 PM

kakšne pa so ble tvoje mere/so zdaj, in do česa bi rada prišla?
Držim pesti, da ti uspe do maturanca ;)
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#733 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 March 2009 - 01:02 PM

Mer točno ne vem, pa po pravici povedano se mi tudi ne da meriti it zdaj oops.gif .
Sem pa velika 164 cm pa mam 60 kil, če ti to kaj pove. smile.gif
Shujšala bi pa rada v boke, rit in noge (ne preveč, okvirno nekje 5 kg, ampak bom sproti videla, lahko da bo za moj okus potrebno celo manj), drugam ne rabim (trebuh mam raven).
Za maturanca sem se pa glihkar spomnila, da imam itak tako obleko, da tudi če shujšam se itak ne bo kej dosti videlo, tko da se lohk s tem tolažim, hahaha. Ne, sej bom vztrajna, res.
Hvala za vzpodbudo. smile.gif

Sicer pa me nekaj zanima, pa nisem točno vedela, v katero temo napisati, pa bom kar sem:
Ali je katera že poizkusila s hujšanjem in oblikovanjem telesa v salonih Linea snella? Me zanimajo izkušnje ter dejanski rezultati, hvala.
  • 0

#734 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 22 March 2009 - 02:43 PM

Moja mami je šla na Linea Snella. Sicer je res shujšala (in se nazaj zredila), ampak NI bilo vredno tistih 500-600€
  • 0

#735 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 March 2009 - 07:33 PM

Kaj pa pozna kdo VibroGym vadbo??

IPB Image

• 0

#736 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 March 2009 - 07:53 PM

A je to to, k stojiš/sediš gor, pa te trese?
  • 0

#737 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 March 2009 - 08:59 PM

Ja. 10min vadba naj bi bila enaka 60 min vadbi na klasičnih napravah.
  • 0

#738 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 March 2009 - 10:29 PM

Hm, to se mi sliši rahlo dvomljivo.
Je pa res, da jz to zadevo uporabljam samo v sedečem položaju, ker se mi zdi, da zmanjšuje celulit (pač prešejka mi direkt rit pa zgornji zadnji del stegen). Mogoče bi v stoječem položaju bil dejansko efekt igubljene teže, ampak res ne vem, kot sm že rekla...mal dvomim. ermm.gif
  • 0

#739 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 23 March 2009 - 09:48 AM

A to imaš doma ali kje uporabljaš?
  • 0

#740 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 March 2009 - 06:44 PM

QUOTE(Sinnaia @ 22. 3. 2009 - 13:02) View Post

Mer točno ne vem, pa po pravici povedano se mi tudi ne da meriti it zdaj oops.gif .
Sem pa velika 164 cm pa mam 60 kil, če ti to kaj pove. smile.gif
Shujšala bi pa rada v boke, rit in noge (ne preveč, okvirno nekje 5 kg, ampak bom sproti videla, lahko da bo za moj okus potrebno celo manj), drugam ne rabim (trebuh mam raven).
Za maturanca sem se pa glihkar spomnila, da imam itak tako obleko, da tudi če shujšam se itak ne bo kej dosti videlo, tko da se lohk s tem tolažim, hahaha. Ne, sej bom vztrajna, res.
Hvala za vzpodbudo. smile.gif
Sicer pa me nekaj zanima, pa nisem točno vedela, v katero temo napisati, pa bom kar sem:
Ali je katera že poizkusila s hujšanjem in oblikovanjem telesa v salonih Linea snella? Me zanimajo izkušnje ter dejanski rezultati, hvala.

Jaz imam enake mere smile.gif
Imam pa drugače dokaj vredu razporejeno maščobo..(s tem mislim pač da ni nekje več kot drugje), čeprav če bi imela trebuh popolnoma raven bi bila presrečna.
V noge drugače če 3 tedne vsak dam vadim po pol ure na sobnem telesu takoj shujšam..v trebuh..NULA rolleyes.gif

Imam pa namen do poletja shujšati vsaj na 50 kil pa bi bila srečna blush1.gif
Se pa zadnje čase bolj zdravo prehranjujem, tud že kakšen mesec nise bila v meku, v šoli se izogibam da bi med pavzo šla v kakšno bližnjo pekarno ipd. ..tak da ja biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users