Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#721 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2008 - 06:17 PM

Jej, babi je najdla kračo po 4 dneh!!! Je bla v hladilniku, kje pa? laugh.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 10 January 2008 - 06:20 PM

Heheheh Errol. No, si me vsaj malo potolažil. wink.gif
  • 0

#723 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 January 2008 - 06:34 PM

OMG brez hlač! Ta je pa bosa, oz. gola v tvojem primeru laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#724 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 January 2008 - 07:54 PM

Errol, thumbup.gif

Ni enak primer, je bil pa kljub temu smešen. Naš ati je na morju šel v trgovino v gatah, namesto v kopalkah. Šele doma je opazil, kako je oblečen.

HAHA, enkrat pa gledamo TV, pride on iz kleti s teniško torbo, pograbi daljinca, misleč, da je vzel GSM, in reče, da gre on. Na tenis. Mi pa v smeh laugh.gif

Rea
, babi je faca laugh.gif Čeprav verjamem, da njej ni blo nič smešno, ko jo je iskala

Tašika, jaz si na izpitih (kontrolkah...) zmeraj označujem s svinčnikom vrašanja, ki si jih pustim za kasneje. Tudi tista, za kere sem ziher, da so prav. Tak se izognem, da bi jih škla kasneje popravljat.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#725 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 January 2008 - 08:33 PM

Meni s nenormalno pogosto dogaja da zaspim na izpit, ali da zamešam dneve tedna in se ne prikažem, al pa da zamešam ure. Zaradi tega sem, deloma, padla prvi letnik, ker me na ene par izpitov sploh blo ni, pa je bla kasneje prevelika gužva.
Sploh ne slišim budilke včasih no.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#726 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 10 January 2008 - 09:08 PM

Crna just for you- Budilka zate KLIK
  • 0

#727 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 January 2008 - 09:24 PM

Jaz si naštimam radio in ga dam na glas, ki je dovolj daleč stran od postelje, da moram iz nje, če ga hočem ugasnit.

Dobra fora, Belline biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#728 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 January 2008 - 09:40 PM

Danes sm šla na vlak in sm srečala zelo prisrčnega belega goloba, in sm se začela malo pogovarjat z njim (tipo Ooo kakšen lep bel golob si pa ti, kam pa greš, čakaj sej ne rabiš odletet, se bom ustavla da lahko greš mimo, pozdravi družino in prijatelje itd) v dobri veri da sem relativno sama, in nato sm ugotovila, da za mano stoji starejši možak in me čudno gleda. biggrin.gif Upsa. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#729 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2008 - 11:31 PM

Adriane- moja babi pa je pograbla daljinec od tv-ja in šla v trgovino z njim misleč, da ma denarnico v roki, ko je bla pa na vrsti je pa vzela iz torbe daljinca in ga hotla dopret laugh.gif
  • 0

#730 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 January 2008 - 10:42 AM

Hhaha, rea, tvoja babi je pa res modelka thumbup.gif
  • 0

#731 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 11 January 2008 - 11:20 AM

Zadnič mi je babi pravla, da je biu stari ata neki bolan enkrat in so ga mogli z rešilcem peljat v bolnico ona pa panična kokr je bla je popokala fotra in njegovega brata (takrat stara ene 5 let) in šla za njim v bolnico. Tam pa tko po ene pou ure pogruntala da sta mala dva v copatih za po bajti smile.gif

Še prigoda enih znancev. Tip, ki j takrat š živel z mamo je prišel z nočnega dela in šel direkt spat. Sredi dopoldneva, ko je on trdno spau, je biu potres. Njegova mati, ki je bla v spodnje nadstropju, je pograbla čevlje in zbežala iz hiše. Potem, ko je bila že neki časa na varnem, pa se spomni, da je neki pozabla v hiši... sina, ki je tko trdno spau, da ga potres ni zbudu.

em, a sm se sam js zmotla al smo začele v napačno temo pisat?
  • 0

#732 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 January 2008 - 03:45 PM

mami mi je insajdersko sporočila, da v njeni bivši službi iščejo novo delovno silo in da lahko malo vez povleče, če bi me delo tam zanimalo. me happy! yahoo.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#733 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 11 January 2008 - 08:14 PM

Viiiiii Špela, dbest dbest dbest!!!!
  • 0

#734 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 11 January 2008 - 10:17 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 1. 2008 - 19:54) View Post

Errol, thumbup.gif

Ni enak primer, je bil pa kljub temu smešen. Naš ati je na morju šel v trgovino v gatah, namesto v kopalkah. Šele doma je opazil, kako je oblečen.

HAHA, enkrat pa gledamo TV, pride on iz kleti s teniško torbo, pograbi daljinca, misleč, da je vzel GSM, in reče, da gre on. Na tenis. Mi pa v smeh laugh.gif

Rea
, babi je faca laugh.gif Čeprav verjamem, da njej ni blo nič smešno, ko jo je iskala
Tašika, jaz si na izpitih (kontrolkah...) zmeraj označujem s svinčnikom vrašanja, ki si jih pustim za kasneje. Tudi tista, za kere sem ziher, da so prav. Tak se izognem, da bi jih škla kasneje popravljat.

naš isto laugh.gif je pa ugotovil zato, ker ni mel ključev gor privezanih (na kopalkah jih ma). fun blink.gif .
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#735 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2008 - 02:57 PM

Berem spremno besedo Uršule Cetinski v Sacher-Masochovi Platonovi ljubezni in fantu naglas preberem 'Viktorijanska ženska je histerična in frigidna, mazohizem pa oba atributa erotizira kot temeljni obliki ženske krutosti: uničevanje in hlad.' in rečem, da to sem jaz. In reče fant: 'So go fuck somebody else!' pa js rečem: 'You go fuck somebody else, it's me who's frigid here!' laugh.gif lol1.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#736 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 12 January 2008 - 09:43 PM

Mojmu lubmu detetu povedala za tole reč tukajle. smile.gif Verjetno tole zdej bere. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#737 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 13 January 2008 - 04:41 PM

v petek sem šla s S. in L. v savno.bile smo same v finski savni in L. je ratalo vroče, zato se je ogrnila z brisačo in šla na hitro pod tuš se ohladit.pa pride nazaj notri pa si hoče brisačo odvit, pa je bila nekoliko nerodna, zato ji je brisača padla na tla. L. se skloni, da bi jo pobrala, hkrati pa se z nago ritjo nasloni na tiste vroče kamne, ki jih zalivaš z vodo biggrin.gif biggrin.gif je kar zacvrčalo. njo je najbrž orng zapeklo, ampak jaz in S. sva se pa tako nasmejali, da je meni skoraj ušlo biggrin.gif
  • 0
mačka figa.

#738 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 16 January 2008 - 07:33 PM

Sodelavka je kihnila in sm ji rekla 'hvala' namesto 'na zdravje' in ona meni hvala. Čist zmedena...
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#739 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 16 January 2008 - 11:56 PM

Dons ga je babi spet mal sekala... tko ona men pove, da gre v trgovino kr u copatih. Pa jz njej nazaj, veš babi to pa ni lih uredu ker pol plunke prnesš nazaj domov. Pa se pol hitr zmisl eno zgodbico in sicer ona men nazaj, ne, ne, veš... jz grem do glavnih vrat v copatih, pol pa iz torbice uzamm čevle, pa dam copate v torbico pa se obujem, pa grem v trgovino. blink.gif laugh.gif Kaj njim to seka no? Pa k vem (k sm dost tm in hodm z njo vn ) da nč od tega ne izvede, niti najmanj ni res, da hod ven v copatih, še manj pa, da se preobuje v haustoru in da posprav copate v torbo pa da se tm obuje.
  • 0

#740 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 January 2008 - 03:20 PM

^^ biggrin.gif

Kuham zdaj kosilo in si sežgem dlake na roki nad plinom. blink.gif (ko sem še kadila sem si kdaj trepalnice, ajkssssss)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users