Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#721 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 July 2010 - 11:57 AM

Izabela, kaj zaj, so kaki rezultati? smile.gif Pa Kinky?
  • 0
Memento mori.

#722 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 12:00 PM

Jst opažam blazne rezultate. Sicer celulit še imam, ampak pomoje 50% manj. Šport, tekočina, valjček za masiranje, vsak večer anticelulitna krema na kritična področja, občasno uporaba anticelulitnih hlačk.
Ne morem verjet, res ne, jst sm bila res obupan primer, ker so mi tabletke + slaba prehrana + premalo rekreacije čez SŠ naredile ogromno celulita. Tok, da sm se že jokala. Grozno, kaj ti to naredi na samopodobi. In zdej sem odločena, da tko nadaljujem naprej in se v bodoče odločim še za kak anticelulitni tretma. Da bom naslednje leto brez celulita tongue.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#723 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2010 - 12:05 PM

Jaz bom šla še po homeopatska zdravila proti stranskim učinkom KT. thumbup.gif

Princeska, ker valjček maš to?
  • 0

#724 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 12:07 PM

Kakšna so pa to?

Tak valjček, ki ma take kapljice ven, ki se muvajo in s tem si masiram, ker se mi ne da z roko oz. se z roko hitreje naveličam. Želim si pa nekoč elekrtrčnega.

Obstajajo tudi neke kapsule proti celulitu, v lekarni sem videla, samo nisem kupila... Te: http://www.moja-leka...-60-kapsul.aspx
  • 0

#725 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 06 July 2010 - 12:17 PM

Princeska suppper smile.gif ! Sem zelo vesela. Ti si dober primer, kaj vse se da dosečt z voljo. Ker ti si pa res vidim trdno odločena da se boš rešla tega.. in ti res privoščim da je trud poplačan.

Malo povej kaj vse si spremenila, kolk se rekreiraš in s čem se ukvarjaš? A to sam v fitnes hodiš al kak? Pa kje se ta masažni valjček dobi?

Jaz se drugač ful izogibam vseh kapsul in zdravil, nikol ne vzamem niti lekadola al pa aspirina. Ker verjamem da se s športom, masažo in pravilno prehrano lahko vse doseže.

Res me še Kinky pa izabela zanimata. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#726 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 12:39 PM

Ja, tudi mene zanima, kaj bodo druge dodale.

Meni se je življenje res spremenilo v enem letu. Lani na morju mi je kliknlo, pol k sm pa domov prišla in vidla svoje slike v kopalkah... no comment. Ful celulita, neoblikovano telo, grdo sem se držala-puklasto pa še psihično sm mela težave-tesnobe in to.
Pol pa šport, kot totalna neljubiteljica športa sem začela počasi... 2x tedensko plavanje& skoraj vsak dan domači orbitrek, ki sem si ga kupila. Potem še TNZ 1x-2x tedensko v sklopu fakultete.
Ko sem dobila težave z glivicami zaradi bazena, sem mogla plavanje ukint in mislit v drugi smeri. Začela sem tudi s tekom, ta je meni postal eden izmed največjih užitkov. Začetek februarja sem se vpisala v bližnji fitnes na less mills programe. Zdej najraje hodim na attack in step, kombiniram s pumpom. Predvsem slednji mi je pomagal pri drži in se brez težav držim ful lepo, zravnano, prej sem se držala k ena mama ermm.gif Drugač pa zdrava prehrana, veliko piti (samo voda&zeleni čaj, včasih dl naravnega soka), nič junk fooda, me včasih odnese kak off obrok npr. piškoti, a če se le da posegam po PZ oz. če že hočem kako sladkarijo, včasih pojem hy pro tablico, ki ma vseeno bistveno več beljakovin in manj sladkorja kot ostale ala frutabela in te. Koža se mi je ful popravila, psihično sm ful v redu, premagujem vse strahove, persena nisem vzela že 100 let, na izpitih nisem živčna, za faks se ne sekiram več tok. Več enegrije mam.

Tko sami plusi. Je pa res, da je pa celulit dolgotrajnejša stvar. Glede na to kok časa sem ga 'pridelovala' s svojim slabim načinom življenja, niti ne pričakujem sprememb čez noč. Bodo pa. Nekega dne sigurno, ker bom pridna smile.gif
  • 0

#727 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2010 - 12:40 PM

Princeska je res lahko vsem za vzor.
Aja, sem mislila, da maš električnega. Jaz mam zaenkrat tako masažno krtačo od L'Occitane pa bi tud rada kej na baterije. laugh.gif

Uf, o homeopatiji je pa najboljš, da si mal na netu prebereš, je ogromno stvari. Mi to kar dost uporabljamo.
  • 0

#728 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 12:43 PM

Ja vem, moj brat se je pozdravil s pomočjo homeopatinje pa mu medicina ne vem kok let ni znala pomagat, mel je hude dermatitise, zdej je že 10 let ok! Bom prečekirala malo!

Glede elektičnega pa gledam, samo nisem še nikjer zasledila, baje je imel Philips nekaj?
  • 0

#729 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17276 posts

Posted 06 July 2010 - 01:47 PM

Homeopatija deluje dokler verjameš vanjo, zato ne priporočam branja kaj to je twisted.gif

Princeska, super je brat koliko pozitivnih učinkov je imela sprememba življenjskega sloga nate thumbup.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#730 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 July 2010 - 01:52 PM

QUOTE(Podgana @ 6. 7. 2010 - 14:47) View Post

Homeopatija deluje dokler verjameš vanjo, zato ne priporočam branja kaj to je twisted.gif

Oh rly, a živali (še rastline biggrin.gif ) pa mali otroci pa dojenčki tud verjamejo v to? laugh.gif To ni placebo drgač, mal branja očitno vseen ne bi škodilo. wink.gif
  • 0

#731 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 01:55 PM

Ja, moj bratec je bil 5 let star, ko mu je to pomagalo. Mel je pa tak dermatitis, da mami kr začne jokat, ko se spomne. K mumija so ga mogl celega povijat v povoje sad.gif tudi ko je šel v vrtec, čeprav neki let sploh ni mogel sad.gif
  • 0

#732 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 06 July 2010 - 02:01 PM

Princeska, navdih si, resnično. Dobra stvar v mojem primeru je da se mi je celulit pojavil komaj v preteklem letu pa še to zaenkrat minimalno po ritki in malo pod ritjo na stegnih (krivim KT v kombinaciji s pomanjkanjem gibanja). Jem jaz že zdaj ful zdravo pa pijem tud. Samo šport je tisti s katerim vedno obupam. Sem to pomlad začela tekat pa PRISEŽEM da po treh minutah dihat nisem mogla.. sopihala sem ko vlak. Kaj to je normalno al kaj, pri taki mladi punci? ohmy.gif

Plavala jaz nebi, zarad kože (klor), fitnes me odbija ker so drugi ljudje tam in mi ni to okej, nisem sproščena. Najbolš so mi zadeve v naravi-kolesarjenje, sprehodi, odbojka na mivki, tenis - same take stvari ki združujejo druženje,zabavo in gibanje, ampak to pride v poštev izključno poleti sad.gif Kaj bi mi predlagala Princeska? Kaj če bi vsak dan kake pol ure na Orbiju bla je to dovol? Mislim nevem jas sem taka velika zmeda ko pride do športa. Pa zanima me če poznaš kake dobre vaje za rito? Počepi?

EDIT: aja pa za ono masažno zadevo me zanima kje si jo nabavla tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#733 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 06 July 2010 - 02:11 PM

QUOTE(nutella` @ 6. 7. 2010 - 15:01) View Post

Sem to pomlad začela tekat pa PRISEŽEM da po treh minutah dihat nisem mogla.. sopihala sem ko vlak. Kaj to je normalno al kaj, pri taki mladi punci? ohmy.gif

Pomojem ni glih normalno, ampak sem pa sama ista. ISTA. Sicer sem par let starejša od tebe, ampak sej je vseeno. jst sem cooperja odtekla v 11min (kar je ful slabo), potem sem se pa dobesedno zgrudila na tla in samo solze so mi začele tečt, ker nisem mogla dihat in sem mela dobesedno cleo telo v nekakšnem krču. Res SKERI, po faking 10min teka blink.gif

Sej zato mi je tok težko katerikoli šport začet, ker se tok kmalu utrudim in se niti ogrejem ne dobro, ko že ne morem več. Sem bila pa jst v prvem letniku fuul športnica, kuperja sem tekla okrog 8 min, zdej v treh letih sem pa največji les na celem svetu. Prov sram me je, res. ermm.gif

A aerobike pa ne bi? Jst sem tut najprej mislila, da me bo sram, ker je dosti ljudi pa to, ampak če najdeš pravega učitelja je zakon smile.gif

• 0

After all this time?

Always.

#734 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19137 posts

Posted 06 July 2010 - 02:13 PM

Počepi so za noge. smile.gif za rit pa se vleži na hrbet, pokrči noge in dvigni rito. Pol pa jo iz tega dvignjenega položaja še bolj dvigaj, tak da se ti mišice napnejo. smile.gif upam da je razumljivo.

Za masirat mam pa jaz Relax&tone, je ful vredu, ma več nastavkov, enga tud za trdo kožo s stopal odstranjevat.
  • 0

#735 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 06 July 2010 - 02:16 PM

Relax&Tone imamo tudi pri nas doma, ga pa zaenkrat uporablja samo mami. Je zelo zadovoljna. Jaz sicer že odkar smo ga kupili trobim, da ga bom tudi jaz uporabljala, pa mi še ni uspelo, lol. Se ne spravim.
  • 0

#736 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 July 2010 - 02:41 PM

Nutella, začni laufat.

Najprej delaj izmenično - tek in hoja...kolikor boš lahko. In boš napredovala, počasi...
Mislim da boš prvič za đabe tekla pol ure je BV.

Zame je tek alfa in omega in vse ostalo je daleč zadaj. Nekaj je še rolanja, drugače pa teeeek teeeek teeeek.

Vaj za mišice se mi pa ne da delat, sme poskušala, večkrat, pač sovražim, ne morem pomagat...globoko v sebi mi gre na k.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#737 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 06 July 2010 - 03:21 PM

QUOTE(Sally @ 6. 7. 2010 - 15:41) View Post

Mislim da boš prvič za đabe tekla pol ure je BV.

Tega stavka edino ne razumem, pomoč? oops.gif

Sej vem da maš prav. S tekom krepiš vse mišice, pljuča, kardio je, pa na kondiciji pridobivaš. Začet je valda najtežje...ampak se bom res probala spravit zraven. Kr vsiii pol po nekaj časa rečejo kak je fajn. Kaj pozimi tudi lahko tečeš al ni vredu za grlo? Je kaka razlika tek zunaj pa tekoči trak?

Nincha, te popolnoma razumem. Jaz sem ista. Že če badmintom igram se po 10 minutah ful utrudim, pa ne delam se norca smile.gif Zadnič sem po dolg časa igrala odbojko pa me je ceu naslednji dan celi ramenski obroč taak hudo bolel. Prejšni teden sem šla peški od bolnice do tezna pa nazaj pa so me pol še tri dni ritne mišice bolele tak da se mi je mešalo. NAVADNI LES SEM. Na aerobiko grem tu in tam (od oktobra do marca mamo na naši šoli vsako sredo 1h in pol, zastonj pa je ful vredu) vsepovsod drugje pa se mi je zamerlo ker ko sem bla enkrat v neki toti ko je pač tak organizirano pa je za plačat se nama je ona učitlca prav norcca delala zakaj sma midve prišli če pa sma tak mladi, JA IN?? In pol je skos nekaj gušla pa se prav smejala če sma kaj narobe delali in valda da te mine.

• 0
Memento mori.

#738 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 03:26 PM

Nutella, hvala za lep kompliment. Zihr je ful športov, ki bi te potegnl. Začni z orbitrekom, zakaj pa ne? Mogoče maš v glavi to, da ne maraš športa. Jst sm se mogla sprva z orbitrekom prov prisilt... pol sm pa komaj čakala večer, da grem gor pa še zdej mi je čez zimo orbi super stvar. Mogoče si kupi še kak steper in delaj kombinacijo (sploh ko je slabo vreme/zima) orbi-steper-tek. Ker je fajn kombinirat športe za različne točke, delujejo torej različne mišice, brezveze bi bilo tumbat skoz eno in isto. Mogoče si kupi tudi kako gumico in z njo krepi mišice ali pa kak DVD vaj pa zraven delaj, če ti to sede (npr. orbitrek pol, pa še take vaje).
Namig: http://www.bodyrock.tv/ in http://tracyandersonmethod.com/
Zdej, poleti, maš pa itak polno vsega: rolanje, kolesarjenje, nordijska hoja (tudi to zelo pohvalijo, sploh tisti, ki ne marajo športa). Itak vsi ne marajo dvoranskih športov. Jst sm se pa glih v tistih našla-s kombinacijo individualnih, zunanjih, ker vaditelj motivira, ker spoznam vedno koga, ker je fajn vzdušje. Ampak vsakemu pa to ne paše.
Masažno stvar sem kupila v Douglasu.

• 0

#739 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 06 July 2010 - 03:34 PM

Princeska, problem z orbitreki pa steperji je v tem, da nimamo vsi hiše ali kakšne prazne sobe, kamor bi se to dalo stlačit. Jst sem ga imela nekaj časa v sobi, pa mi je šel takooo na živce, skos mi je bil v napoto, pa pol sobe je zasedel down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#740 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 July 2010 - 03:36 PM

Ne, sej to vem, sam nutella je rekla, da ga ma, zato sem ji predlagala.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users