Celulit
Posted 06 July 2010 - 11:57 AM

Posted 06 July 2010 - 12:00 PM
Ne morem verjet, res ne, jst sm bila res obupan primer, ker so mi tabletke + slaba prehrana + premalo rekreacije čez SŠ naredile ogromno celulita. Tok, da sm se že jokala. Grozno, kaj ti to naredi na samopodobi. In zdej sem odločena, da tko nadaljujem naprej in se v bodoče odločim še za kak anticelulitni tretma. Da bom naslednje leto brez celulita

Posted 06 July 2010 - 12:05 PM

Princeska, ker valjček maš to?
Posted 06 July 2010 - 12:07 PM
Tak valjček, ki ma take kapljice ven, ki se muvajo in s tem si masiram, ker se mi ne da z roko oz. se z roko hitreje naveličam. Želim si pa nekoč elekrtrčnega.
Obstajajo tudi neke kapsule proti celulitu, v lekarni sem videla, samo nisem kupila... Te: http://www.moja-leka...-60-kapsul.aspx
Posted 06 July 2010 - 12:17 PM

Malo povej kaj vse si spremenila, kolk se rekreiraš in s čem se ukvarjaš? A to sam v fitnes hodiš al kak? Pa kje se ta masažni valjček dobi?
Jaz se drugač ful izogibam vseh kapsul in zdravil, nikol ne vzamem niti lekadola al pa aspirina. Ker verjamem da se s športom, masažo in pravilno prehrano lahko vse doseže.
Res me še Kinky pa izabela zanimata.

Posted 06 July 2010 - 12:39 PM
Meni se je življenje res spremenilo v enem letu. Lani na morju mi je kliknlo, pol k sm pa domov prišla in vidla svoje slike v kopalkah... no comment. Ful celulita, neoblikovano telo, grdo sem se držala-puklasto pa še psihično sm mela težave-tesnobe in to.
Pol pa šport, kot totalna neljubiteljica športa sem začela počasi... 2x tedensko plavanje& skoraj vsak dan domači orbitrek, ki sem si ga kupila. Potem še TNZ 1x-2x tedensko v sklopu fakultete.
Ko sem dobila težave z glivicami zaradi bazena, sem mogla plavanje ukint in mislit v drugi smeri. Začela sem tudi s tekom, ta je meni postal eden izmed največjih užitkov. Začetek februarja sem se vpisala v bližnji fitnes na less mills programe. Zdej najraje hodim na attack in step, kombiniram s pumpom. Predvsem slednji mi je pomagal pri drži in se brez težav držim ful lepo, zravnano, prej sem se držala k ena mama

Tko sami plusi. Je pa res, da je pa celulit dolgotrajnejša stvar. Glede na to kok časa sem ga 'pridelovala' s svojim slabim načinom življenja, niti ne pričakujem sprememb čez noč. Bodo pa. Nekega dne sigurno, ker bom pridna

Posted 06 July 2010 - 12:40 PM
Aja, sem mislila, da maš električnega. Jaz mam zaenkrat tako masažno krtačo od L'Occitane pa bi tud rada kej na baterije.

Uf, o homeopatiji je pa najboljš, da si mal na netu prebereš, je ogromno stvari. Mi to kar dost uporabljamo.
Posted 06 July 2010 - 12:43 PM
Glede elektičnega pa gledam, samo nisem še nikjer zasledila, baje je imel Philips nekaj?
Posted 06 July 2010 - 01:47 PM

Princeska, super je brat koliko pozitivnih učinkov je imela sprememba življenjskega sloga nate

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 July 2010 - 01:55 PM

Posted 06 July 2010 - 02:01 PM

Plavala jaz nebi, zarad kože (klor), fitnes me odbija ker so drugi ljudje tam in mi ni to okej, nisem sproščena. Najbolš so mi zadeve v naravi-kolesarjenje, sprehodi, odbojka na mivki, tenis - same take stvari ki združujejo druženje,zabavo in gibanje, ampak to pride v poštev izključno poleti

EDIT: aja pa za ono masažno zadevo me zanima kje si jo nabavla

Posted 06 July 2010 - 02:11 PM
Sem to pomlad začela tekat pa PRISEŽEM da po treh minutah dihat nisem mogla.. sopihala sem ko vlak. Kaj to je normalno al kaj, pri taki mladi punci?

Pomojem ni glih normalno, ampak sem pa sama ista. ISTA. Sicer sem par let starejša od tebe, ampak sej je vseeno. jst sem cooperja odtekla v 11min (kar je ful slabo), potem sem se pa dobesedno zgrudila na tla in samo solze so mi začele tečt, ker nisem mogla dihat in sem mela dobesedno cleo telo v nekakšnem krču. Res SKERI, po faking 10min teka

Sej zato mi je tok težko katerikoli šport začet, ker se tok kmalu utrudim in se niti ogrejem ne dobro, ko že ne morem več. Sem bila pa jst v prvem letniku fuul športnica, kuperja sem tekla okrog 8 min, zdej v treh letih sem pa največji les na celem svetu. Prov sram me je, res.

A aerobike pa ne bi? Jst sem tut najprej mislila, da me bo sram, ker je dosti ljudi pa to, ampak če najdeš pravega učitelja je zakon

After all this time?
Always.
Posted 06 July 2010 - 02:13 PM

Za masirat mam pa jaz Relax&tone, je ful vredu, ma več nastavkov, enga tud za trdo kožo s stopal odstranjevat.
Posted 06 July 2010 - 02:16 PM
Posted 06 July 2010 - 02:41 PM
Najprej delaj izmenično - tek in hoja...kolikor boš lahko. In boš napredovala, počasi...
Mislim da boš prvič za đabe tekla pol ure je BV.
Zame je tek alfa in omega in vse ostalo je daleč zadaj. Nekaj je še rolanja, drugače pa teeeek teeeek teeeek.
Vaj za mišice se mi pa ne da delat, sme poskušala, večkrat, pač sovražim, ne morem pomagat...globoko v sebi mi gre na k.
Posted 06 July 2010 - 03:21 PM
Mislim da boš prvič za đabe tekla pol ure je BV.
Tega stavka edino ne razumem, pomoč?

Sej vem da maš prav. S tekom krepiš vse mišice, pljuča, kardio je, pa na kondiciji pridobivaš. Začet je valda najtežje...ampak se bom res probala spravit zraven. Kr vsiii pol po nekaj časa rečejo kak je fajn. Kaj pozimi tudi lahko tečeš al ni vredu za grlo? Je kaka razlika tek zunaj pa tekoči trak?
Nincha, te popolnoma razumem. Jaz sem ista. Že če badmintom igram se po 10 minutah ful utrudim, pa ne delam se norca

Posted 06 July 2010 - 03:26 PM
Namig: http://www.bodyrock.tv/ in http://tracyandersonmethod.com/
Zdej, poleti, maš pa itak polno vsega: rolanje, kolesarjenje, nordijska hoja (tudi to zelo pohvalijo, sploh tisti, ki ne marajo športa). Itak vsi ne marajo dvoranskih športov. Jst sm se pa glih v tistih našla-s kombinacijo individualnih, zunanjih, ker vaditelj motivira, ker spoznam vedno koga, ker je fajn vzdušje. Ampak vsakemu pa to ne paše.
Masažno stvar sem kupila v Douglasu.
Posted 06 July 2010 - 03:34 PM

After all this time?
Always.
Posted 06 July 2010 - 03:36 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users