Posted 29 May 2009 - 06:31 PM
Mene je tisti
Sagem Roxy od prvega dne obupno zajebaval, res za popizdit! Velikokrat ni bilo signala, potem nisem mogla dostopat do imenika, ko me je kdo klical, je reklo da sem nedosegljiva, čeprav je bil telefon prižgan, skoooos mi je trokiral, recimo na sredi pisanja smsa je vse zamrznilo in sploh nisem mogla več nič nardit - v tem primeru je pomagalo samo to, da sem ga ugasnila, vzela za par sekund ven baterijo in ga ponovno prižgala. Uglavnem, cela nesrečna sem bla, za nameček pa mi je baterija zdržala maximalno dva dni (pa sploh ne čvekam kej dosti).
Danes pa me fantič preseneti z novim ljubčkom in sicer
Samsung C6620 (temno rdeč).

Sem si ga že enkrat prej ogledovala in mi na slikah res ni bil všeč, v živo pa mi je krasen, tak ko nek šiki kalkulatorček, pa fajn velik in širok ekran ima. Zdle sem ga glih dala polnit, upam, da bom zadovoljna z njim in me ne bo zafrkaval.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.