Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#721 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 07 April 2008 - 03:25 PM

Glede tistih kremic je razlika v ceni pomoje zato ker se Vegacoll nočnega seruma porabi res zelo malo in traja kar dolgo. Druagče pa tudi kreme trajajo zelo dolgo smile.gif

sonchika, čisto mimogrede mogoče veš če je možno da je ta krema Sea buckthorn bolj težka od Rose moskuete? Ne zdi se mi logično ker je prva za mešano do suho kožo, druga pa za suho ampak Roso moskueto mi koža res takoj vsrka, medtem ko mi Sea buckthorn pusti na koži tak čuden občutek ermm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#722 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 07 April 2008 - 03:38 PM

Kreme v 118ml embalažah niso drage. Oziroma je čisto zmerna cena. Ker je treba na količino gledat. smile.gif
Nutella, predenj kako kremo kupiš, poskusi tester. Meni BGA masti kožo.
Kreme lepo dišijo in se super vpijejo, ampak meni so mastne... sad.gif Bom vidla še, kako se sea buckthorn pa rosa mosqueta obnašata na koži.
Edina naravna krema, ki sem jo do zdaj poskusila, pa mi ni dodatno zmastila kože, je bla od Sukí. =)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#723 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 April 2008 - 08:08 PM

Bejbike, jaz imam eno vprašanje oz. potrebujem nasvet.
Moja mami ima ful občutljivo kožo na obrazu, pogosto se ji pojavla dermatitis. Nobena krema ji ni pomagala, ob vsakem večjem stresu so ji lišaji izbruhnili. Zdaj pa že mislim da 1 mesec uporablja L'Occitanov serum karite & bobaž. Ful ji odgovarja res, nobenega lišaja ni dobila od takrat koža pa je gladka in sijoča. Edini problem je, da je seruma količinsko 15ml stane pa 30€. Sej bi še šlo nekak, ampak mami ga porabi v 14 dnevih. Zdaj pa me zanima, če obstaja kaki nadomestek, ki bi bil približno enako dober v sestavinah ampak, da bi bil malo cenejši.
Če ji tisti ne bo vredu bo pač mogla reskirat to, ker ji res ful odgovarja. Any ideas ?
  • 0

#724 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2008 - 07:51 AM

Kaj pa kakšna naravna krema? Alverde morda.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#725 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 April 2008 - 09:02 AM

Alverde marelični se vam zdi, da ni prenežen? Men je ta piling fuuul preveč nežen, tak čist skor nč ga ne čutm.
Pol sm si pa kupla od afrodite nek nov, pa je čist podoben alverdinemu rolleyes.gif
Skratka, če bo ktera našla kakšnga bolj grobga, nej mi pove.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#726 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 April 2008 - 10:02 AM

QUOTE(sonchika @ 8. 4. 2008 - 7:51) View Post

Kaj pa kakšna naravna krema? Alverde morda.

Katero predlagaš, ker jih ima kr nekaj. Sem razmišljala tudi o tistem Alverde serumu... Nevem, morem it malo pogledat v DM, da vidim kaj sploh imajo.

rea, meni je bil tisti marelični ravno prav.
  • 0

#727 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2008 - 11:21 AM

Mislila sem jojobo. Jojoba je berz dišav, konzervansov in alergenov na splošno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#728 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 April 2008 - 11:48 AM

Pomojem ji bo premastna, ker ima po T predelu ful mastno kožo.
  • 0

#729 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 April 2008 - 12:44 PM

Za kaj drugega pa težko rečem. Razen če v lekarni vpraša za Vichy kreme. Sicer niso kvalitetne, imajo pa nekaj izdekov, ki so primerni za dermatitis. Mešajo pa v lekarnah tudi sami kreme za tiste z dermatitisom, samo so mastne.
  • 0

#730 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 April 2008 - 03:46 PM

Kaj pa kreme od Lavere? Mislim da ima lastnik tudi sam dermatitis in so primerne za takšne uporabnike .. v mislih imam predvsem tole: http://www2.cudovita...showtopic=11141

P.S. Sonchi, in vse ostale. smile.gif Jaz sem klicala na Aubrey in se pozanimala glede teh PABA filtrov in mi je zagotovil da so to vitamini in da so se tudi sami za enako stvar pozanimali v tujini preden so začeli dobavljat v Slovenijo. smile.gif

Matilda, škoda da sem zdaj komaj vidla tvoj post - kremo sem že naročila. sad.gif
  • 0
Memento mori.

#731 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 April 2008 - 03:48 PM

Bom ji tudi tega predlagala, samo upam da ne bo pretežek oz. preveč hranljiv.

nutella, IDI SE UČIT biggrin.gif
  • 0

#732 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 April 2008 - 03:49 PM

Preberi si Jennin opis, pa bodo pomojem vsi dvomi izpuhteli. wink.gif

Ja, mami. smile.gif
  • 0
Memento mori.

#733 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 April 2008 - 04:00 PM

Kaj pa ta serum od CadeaVere? http://www2.cudovita...showtopic=12907
  • 0

#734 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 08 April 2008 - 04:46 PM

Nutella, saj ti bo lahko ustrezala, meni pač ni. wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#735 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 09 April 2008 - 03:05 PM

Js bi na njenem mestu od Amandierja kremo probala...men je to rešitev vseh težav biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

#736 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 11 April 2008 - 03:53 PM

ojla...
imam eno vprašanje. Doma imam masko od garniera z kumaricami samo ima kar precej na začetku titanium dioxide,kateri mi maši pore. A bi mi tudi naredil mozolje če jo uporabim glede na to da se jo pol spere?

Hvala
  • 0

#737 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 April 2008 - 06:57 PM

Če gre za masko, verjetno da bi povzročil mozolje. Če pa gre za gel za umivanje, potem pa ne.
  • 0

#738 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 April 2008 - 04:14 PM

QUOTE(nutella` @ 8. 4. 2008 - 16:46) View Post

Kaj pa kreme od Lavere? Mislim da ima lastnik tudi sam dermatitis in so primerne za takšne uporabnike .. v mislih imam predvsem tole: http://www2.cudovita...showtopic=11141

P.S. Sonchi, in vse ostale. smile.gif Jaz sem klicala na Aubrey in se pozanimala glede teh PABA filtrov in mi je zagotovil da so to vitamini in da so se tudi sami za enako stvar pozanimali v tujini preden so začeli dobavljat v Slovenijo. smile.gif

Matilda, škoda da sem zdaj komaj vidla tvoj post - kremo sem že naročila. sad.gif

Torej, mami sem kupila ta fluid in ga je probala pa ji ful ne odgovarja. huh.gif Koža je postala cela rdeča, obraz jo srbi, lišaji so se spet pojavili. Zgleda, da ni nekega nadomestila za tisti L'Occitanov serum in da bo pač mogla reskirat tistega nekaj več denarja. Fluid pa bo zdaj prešel v moje roke. twisted.gif
  • 0

#739 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 April 2008 - 06:30 PM

Kaj pa če ne bi uporabljala ničesar? Samo kakšen tonik. Če ima mastno kožo niti ni potrebe po kremi.
  • 0

#740 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 April 2008 - 07:18 PM

Če ne uporablja ničesa, se ji ful lišaji spustijo. huh.gif Ayway, važno da tisti fluid pomaga. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users