LUSH
Posted 03 July 2007 - 10:24 AM

Posted 03 July 2007 - 01:32 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 July 2007 - 01:33 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 July 2007 - 02:49 PM
Posted 03 July 2007 - 02:56 PM
Posted 03 July 2007 - 04:39 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 July 2007 - 05:16 PM

Posted 03 July 2007 - 08:38 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 03 July 2007 - 08:47 PM
Večina je navajenih pač na to penjenje. Jaz sem npr. mela od Welede 2 zobni pasti (si moram tisto ta rumeno, ki ima okus po bronhi cukrih, spet kupiti), pa se nista nič penili - sprva mi je blo res malo čudno, kasneje pa postalo zelo všeč. Tak kot je npr. večini občutek večje spucanosti to, če bodo meli čimbolj trdo in agresivno zobno ščetko... kar je seveda zgrešeno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 July 2007 - 08:51 PM
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 03 July 2007 - 08:53 PM
Kje se kupi, cena, zakaj je dobra? =)
Čist možno, da si mi že na to odgovarjal, če si jo že hvalil. /blush/
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 July 2007 - 08:59 PM
V Muellerju jo imajo za 1,46 EUR. Dobra je pa za umivanje zob (logiš), ker je majhna pakunga, ker je naravna, poceni, ... Ima mogoče mičkeno čuden okus, a se ga privadiš po tretji uporabi.
Ni za kaj!
Posted 03 July 2007 - 09:07 PM
Najlepše hvala! Ziher preverim ob naslednjem obisku Müllerja!
Posted 03 July 2007 - 10:20 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 July 2007 - 10:16 AM
Meni Lush enostavno ni všeč. Razorantium -opevan Razorantium mi je biu čisti poden. Mam še ene 2mila-ga imaš lahko lih za 2x. Njihove kreme se mi ne vpijajo. Vse kar mi je bilo do sedaj všeč je bil šampon za lase-mensezdi da se Jungle imenuje, ki je res božanski. Tudi vazelini mi niso baš neki. Za tak denar pričakujem več. That's all.

Posted 17 July 2007 - 11:45 AM

Posted 17 July 2007 - 12:32 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 July 2007 - 01:56 PM
Se strinjam z Hsulom glede tele paste. sem imela občutljive zobe, zdaj pa ni ne duha ne sluha o njih. super in poceni.
Zakaj a si jih zgubila?

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 24 July 2007 - 07:36 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users