Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#721 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 March 2007 - 04:28 PM

Da se je naša Cvetka pobarvala na blond in postrigla nekje do ramen.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#722 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 March 2007 - 04:37 PM

Hohohoh ne pa nisi!?! biggrin.gif Huda. happy.gif

Jt sem pa sanjala da se s svojim pobom lupčkam. Bilo je, hm, zelo, .. realistično. smile.gif

Limeta, enkrat sem neki brala, da parfum simbolizira zapeljevanje. Sam nevem čist v kakem kontekstu. Jst se spomnem da sem enkrat v sanjah prav vohala moški parfum. Je blo neki v zvezi z zapeljevanjem, tkda vrjamem v to, pa nasploh v te sanjske simbole. smile.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#723 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 April 2007 - 11:24 AM

Jst sm (že spet) sanjala da sem noseča sleep.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#724 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 April 2007 - 11:54 AM

Brokoli! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#725 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 01 April 2007 - 12:02 PM

Da smo kao ful vadli pred kontrolno nalogo- (k bi res)
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#726 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 April 2007 - 12:05 PM

Bla sem Lynette iz Gospodinj, tista njena dva vraga pa sta me zaprla v pralni stroj in ga vključla. Jaz pa sem se drla in drla in probala ven blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#727 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 April 2007 - 01:05 PM

hahahaha laugh.gif

Jaz pa sem sanjala, da je moj lubi pri meni spal, pol pa se je zjutraj zbudil brez frizure. (Ker ma vedno z želejom naredo, sam zdaj ni mel) pa sem se ga vstrašla & ga nagnala. blink.gif rolleyes.gif
  • 0

#728 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 01 April 2007 - 02:45 PM

QUOTE(TASH @ 1. 4. 2007 - 12:54) View Post

Brokoli! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Aj nou! Ful je kripi blink.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#729 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 April 2007 - 02:48 PM

Jaz zadnje čase sanjam, da že imam otročka, fantka. In me tak hecno gleda z modrimi očmi in puhasto glavco. Potem, ko ga objamem pa čutim neko močno vez, nakar se zbudim.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#730 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 01 April 2007 - 04:52 PM

Zadnje čase sanjam bivšiga in "zdajšnega". Meša se mi že blink.gif .
  • 0

#731 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 April 2007 - 06:49 PM

Sanjala sm, da je fant šel z mano in mojimi sestrami na počitnice, in da smo meli nek plitev blaten bazenček (tipo uno naj bi bil naš apartma), ampak da je mogu vedno nekdo vozit avtobus po bazenčku. In moj fantiček je šol vozit avtobus in je zbil enega otroka, in potem smo hotli klicat rešilce, ampak nismo vedli številke, kr smo bli menda na hrvaškem in bi mogli vedet številko, ki se ji je reklo Rdeča VITA številka, ampak tko al tko noben ni vedu, kaj to je, tako da smo samo delali paniko.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#732 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 02 April 2007 - 06:52 PM

zjutrej sm se se ful spomnila, zdejle vem pa samo se to, da sm mela v rokah enga dojencka s plavimi ucki. cukr smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#733 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 02 April 2007 - 06:59 PM

Sanjala sem, da smo pisal slovenščino (kak kruto d to sranje še sanjam) in nisem mela pojma, k je blo vse skp kr neki. Pol se je pa naenkat pojavla moja mami, pogledala kontrolno in rekla, naj kar pustim, pa nej greva raj mal po trgovinah laugh.gif -se ne bi branila
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

• Guests

Posted 09 April 2007 - 01:09 PM

Čista groza! Danes sem sanjala, da je umrl en moj full dober prijatelj, ki mi je kot brat. cry.gif Sanj kar ni in ni bilo konec. Da ne govorim o tem, kako sem potem še v sanjah klicala na njegov mobitel, pa se je oglasil en mulo in rekel, da je res, da je moj "bratec" umrl in da so že vse njegovo premoženje prodali (WTF? blink.gif ) in da je on pač kupil njegov mobitel, s SIM kartico vred. Najhujši je bil pa občutek, da ga res ni več. Sem bila tako žalostna, da sploh ne znam opisat, nekaj ogromnega je kar naenkrat izginilo iz mojega življanja. Mislim ... višek, kaj vse se človeku ne sanja!

Ko sem se zbudila, sem ga takoj klicala (absolutno prezgodaj zanj, vem oops.gif ) in je še spal. Še vedno ne dojamem povsem, da je še vedno živ ...
  • 0

#735 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 April 2007 - 02:21 PM

da se mi je ful začel majat prednji zob, in mi je tudi izpadel...in sem se ful sekirala
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#736 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 09 April 2007 - 05:27 PM

D je učitelj spraševal slovenščino in sm jaz res vse znala. Pa je bil ful zadovoljen-še preveč in me je začel neki poljubljati pa objemati. Si ne želim, d se bi to zgodlo, k sm bla tud ful vesela, k sm se zbudila. Učitel star približno petdeset, z velikanskim nosom in trebuhom, res ni ravno sanjski moški. laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#737 Rozi

Rozi

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 10 April 2007 - 01:31 PM

Heh, v soboto sva z mojim barvala pirhe,pa niso ratal ravno najlepsi,( razen enega ki je bil res luskan) - bla cist nesrecna in se mi sanja iz sob na ned da je prisla moja bodoca tasca do moje kosare s pirhi in z enim od njenih pirhov uzgala po mojem ta lepem,da se je razpocil, in se je zraven prav nesramno rezala biggrin.gif kao,da ne bos mislila da je tvoj pirh lepsi od mojega smile.gif
  • 0

#738 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 April 2007 - 01:52 PM

čudne sanje danes...da sem fanta varala laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#739 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 10 April 2007 - 04:03 PM

ni blo ravno včeraj, je pa bilo pred kakimi tremi dnevi: bil je miren dan, cela familija je bila na kosilu, ko je fant rekel, da gre samo v trgovino inje šel, potem pa je kar naenkrat izbruhnila vojna in v gozdu so se streljali, po cestah so se vozili tanki,... Mene pa je grabila panika, ker nisem imela novic o fantu, ki je bil v trgovini. Hotela sem ga it iskat, pa me niso pustili, ker je bilo kao prenevarno. Res so ble mučne sanje.
  • 0

#740 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 11 April 2007 - 02:00 PM

zacuda je blo celo nekej lepga, morje pa fajn druzba pa use, ampak po tok tumastem dnevu je, jasno, slo vse v pozabo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users