Rožo ali pa kakšno posodo.

Obdarovanje
Posted 13 August 2013 - 10:25 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 August 2013 - 10:30 AM
če veš kakšno kozemtiko uporablja, lahko kaj takega.
Midva sva kupovala taščam: toaster, šalčke za sadno kupo, vazo, pižamo, knjigo z recepti (sladice), kakšno fensi čokolado, eno posebno kavo (iz kavne hiše),....
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 August 2013 - 10:37 AM
Jaz ponavadi kupim knjigo ali kozmetiko (parfum, letos sem od Deborah paletko, maskaro, šminko....)
Posted 13 August 2013 - 10:39 AM
Jaz ji stvari za kuhinjo ne bi kupovala, ker ima ful vsega...
Razmišljala sem, da bi ji letos kupila kakšno lepo denarnico, zraven pa še čokolado / rožo ali kaj podobnega;
druga ideja pa je, da bi kupila nekaj izdelkov L'Occitane: npr. (trdo ali tekoče) milo, kremo za roke in še kaj, da bi naredila en tak nabor izdelkov, primernih njeni uporabi...
Posted 13 August 2013 - 10:45 AM
Mi ponavadi kar vsi skupaj (midva, sestra od mojega z družino in oče) kupimo kaj ali pa ji kar podarimo kuverto in naj si sama kupi kar si želi.
Posted 13 August 2013 - 12:59 PM
Jaz se sploh ne morem spomnit, kaj vse sva ji kupila; vem, da je bila zelo vesela skodelice za čaj, v tem stilu:
Poleg pa še nekaj vrst čaja.
Posted 13 August 2013 - 01:04 PM
U, pa res, zdaj sem se spomnila, da nam kavo vedno postreže v enih starih in vidno obrabljenih skodelicah, pa dvomim, da zato, ker bi ji bile tako zelo všeč, hehe
Bom razmislila o skodelicah za kavo, super
Posted 13 August 2013 - 03:16 PM
Super, sem ravno prisla sem zicat ideje za darilo za tasco Je vceraj prislo vabilo s RSVP in si moram nekaj izmislit v naslednjih 14ih dneh.
Posted 13 August 2013 - 04:06 PM
Mi oz. midva (včasih se pravočasno zmenimo vsi štirje, včasih kupim jaz posebej za naju) smo ji podarili že
bon za optiko, kjer si je potem kupila sončna očala
kopalni plašč + copate
bon za potovalno agencijo (to je bilo enkrat za oba z možem skupaj)
bon za masažo in drugič za pedikuro
Posted 18 August 2013 - 02:35 PM
Posted 18 August 2013 - 02:39 PM
Jaz sem potem kupila denarnico in je je bila vesela, baje jo je tudi potrebovala
Posted 18 August 2013 - 04:12 PM
Posted 19 August 2013 - 02:46 PM
Mislim, da sem se dokončno odličila, kaj mojemu podarit letos za RD.
Naročila mu bom prave angleške pint kozarce (brez logota) in nekaj vrst piva. Kontaktirala sem Pivoljuba, če mi lahko oni zrihtajo take kozarce; če ne jih bom poskušala kupit preko interneta.
Imate še kakšno idejo na koga bi se lahko obrnila glede kozarcev (kdo še uvaža angleško pivo)?
Put A Kilt On It!
Posted 09 September 2013 - 09:23 AM
Punce, kaj kupit fantu za diplomo? V petek diplomira in zvečer ima poslovilno žurko in jaz sem čisto brez idej (+povsem brez keša). Za max 50€, kupila bi mu kaj takšnega, kot spomin name, razmišjala sem npr. o kakšnem lepem Moleskin planerju in da bi mu notri označila obletnico, datume, ko se bova videla itd., AMPAK sem mu planer kupila zdaj že dve leti zaporedoma za božička in mi je maalo bed spet.
Študira dizajn na ALUO & v London gre živet, če ma kakšna uporabno idejo. Kar sem gledala predloge za nazaj je bilo bolj za ženske (boni, masaže itd) ali pa ful predrago (ure..). Aja pa hipster je drugač, če kaj pomaga.
After all this time?
Always.
Posted 09 September 2013 - 09:48 AM
Jaz sem mu mobitel, 2 leti nazaj.
Drugače pa ne vem, enkrat sem mojemu kupila tudi Parker nalivno pero, če to uporablja, se mi zdi lepo darilo. Ali kakšen malo boljši kemik?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 September 2013 - 09:58 AM
Aja pa hipster je drugač, če kaj pomaga.
Trimer za brčice.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 09 September 2013 - 10:13 AM
Ta peresa, kemiki, ipd. se znajo ful hitro zgubit, si nekdo sposodi za trenutek in ne dobiš nazaj, itditd.
Pablo Picasso
Posted 09 September 2013 - 10:15 AM
Za hipsterje pa res ni tezko izbrat necesa. Mi pade na pamet tole dvoje:
Ondu pinhole fotoaparat, brez lece, slovenski izdelek, Elvis Haililovic
ali pa nekaj za iPhone:
iPhone alarm clock
Na kongresnem trgu, na koncu Vegove je tudi Kubustore, ki ima Vitra izdelke, jaz si tam ze celo vecnost ogledujem eno podlago za misko, sicer v obliki slona, malo otrocja.
En drug design store je pa tudi na koncu Trubarjeve, pa se mogoce kaj najde - magari nekaj za dom, vajino 'bodoce' skupno stanovanje, ni nujno, da je samo zanj:
Kozarec Speak:
Na isti princip so tile Sagaform kozarci iz 1000in1 dar:
Cena: 16 eur, pa recimo kupis se en boljsi whiskey za zraven
Mogoce kaj za nov flat v Angliji, nekaj domacega/funky/uporabnega.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 September 2013 - 10:43 AM
Posted 09 September 2013 - 01:15 PM
Drugače pa ne vem, enkrat sem mojemu kupila tudi Parker nalivno pero, če to uporablja, se mi zdi lepo darilo. Ali kakšen malo boljši kemik?
za diplomo tudi meni to pride na misel.
ali pa kakšen kolaž stvari, ki mu veliko pomenijo in bo s seboj lahko odnesel.
Put A Kilt On It!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users