Jump to content

Photo

Mačke

• Please log in to reply
721 replies to this topic

#721 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12259 posts

Posted 29 August 2025 - 08:33 AM

Oh misek mali, je v stiski, ampak bo slo na boljse in bo super.
  • 0

#722 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24905 posts

Posted Yesterday, 08:45 AM

No evo, samo še par dni bi bila pri nas v varstvu, pa bi šla naprej k mojim .... ampak je imela včeraj nesrečo ...

Medtem, ko sva se ruvali na kavču, je skočila iz njega (iz sedišča) in si zlomila zadnjo tačko. Ker pri tako majhnem mucku ne povijajo oz ne operirajo, se bo menda samo zacelilo. Edino ji moramo onemogočit skakanje. 

In zdaj imamo sredi jedilnice večji pasji boks, da ima v njem svojo "garsonjero" ... ležišče, hrano in WC.

Itak je užaljena na smrt. 

Zvečer, ko smo ugasnili luči in šli spat, je takega počela po rešetkah ... izgledalo je, da ga bo razdejala. Na koncu sem pol noči spala na tleh zraven nje (pod sebe sem dala od D kovter) in se je umirila, ko sem jo čez rešetko malo božala.  Od 23 - 1 sem bila pri njej, potem sem 3 ure spala v postelji in je dala mir, ob 4h pa spet prekladanje, mjavkanje ... in sem še malo oddremala na tleh. 

S tem mačkom je več dela, kot z otrokom, prisežem  :P Dopovedat ji itak ne moreš nič, ona kar afne gunca in nori. 

Vsako jutro dobi še protibolečinsko

Pa včeraj me je pregled prišel 220 eur, pa v ponedeljek predvidevam, da me bo še enkrat toliko, ko je kontrola. In samo upam, da me ne bo še enkrat naročil, ker bom bankrotirala ... 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users