Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#721 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 July 2007 - 06:39 AM

QUOTE(Asja87 @ 6. 7. 2007 - 15:20) View Post

ja ma js itak si te kreme dajam samo zvečer in itak sizjutraj omiješ obraz pa gre dol...
samo mene zanima da če si jih dam bo kaj uplivalo na KT...samo to...

zdej ko je sonce si NE mazat. KT bodo že naredile svoje. veš kakšna sem bila jst, zdej imam pa čist uredu kožo. samo treba bo malo počakat. ti pa priporočam čistilni gel od schellerja za občutljivo kožo, zeleni tonik od Garnier in eno lahko kremico (meni zelo všeč od Garnier).
To je dobra naložba za prihodnost tvoje kože. Pa s pravilno nego malo omiliš nastanek možnih brazgotin.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#722 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 09 July 2007 - 07:35 AM

Jes pa sem za mozolje najprej jemala tabletke Geomycin, mazala sem se pa z kremo Differin, pa mi ni nič pomagalo...Pol pa sem dobila Roacuttane tablete in mi je šlo ful na boljše. Zdaj med poletjem pa jih ne jemljem, ker ne bi smela biti nič na soncu. So se mi pa spet malo pojavli ker nism naredla terapije, kr sm jih vmes nehala jemat, ko je šla dermatologinja na bolniško in sm si pozabla it k drugemu po tablete sad.gif

• 0

#723 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 12 July 2007 - 04:59 PM

mene pa full nekaj zanima..js jemljem že 1 teden KT Diane 35...pa sm zdej opazla da pred nekaj dnevi so mi začeli še bolj izpadat lasje kot prej..sej mi zmeraj padajo sm zdej se mi zdi da še več....čeprau tam piše da te tablete se tudi uporabljajo za androgeno plešavostjo...torej tega nebi smele delat..usaj mislim...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#724 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 12 July 2007 - 05:11 PM

aja še nekaj bi vas vpr. js sm zdej spila 9 tabletk od Diane 35 proti mozoljem...in mi močno izpadajo lasi..pomojem je zaradi teh tabletk..kr prej prejšne dn mi niso...še tko imam full malo las kr mi že 1 leto izpadajo in to precej...tko da če gre tko naprej...kaj jih lahko npr. danes neham jemati...in pol čez en mesec al 2 ko dobim spet men. jih spet začnem..da vidim če je res bilo to odvisno...?!
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#725 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 17 August 2007 - 01:57 PM

Dons sm šla h kozmetičarki in mi je VSE mezolje postiskala. cry.gif Auč.
No, zdele se nekak gledam in me bolijo lica, če se nasmejem recimo, alpa čelo če kej migam z njim.

A je to normalno, al je kej narobe? ermm.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#726 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 17 August 2007 - 03:13 PM

To je normalno. Po mrcvarjenju ni čudno, da te boli, sej bo nehal wink.gif
  • 0

#727 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 17 August 2007 - 03:22 PM

Ooooo, da bi ti vedla kolk mi je odleglo, ko sem prebrala tvoj post ... teehee.gif
Hvala za odgovor. smile.gif
  • 0

#728 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 17 August 2007 - 03:25 PM

laugh.gif Ni panike. Sem dala tud jest to parkrat skoz.
  • 0

#729 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 August 2007 - 04:21 PM

A pa je dejansko to mesarjenje z mozolji pri kozmetičarki okej ? Ker sošolka je šla dan pred birmo h kozmetičarki in sem jo tisto popoldne videla in je bla grozna v obraz ..vsee rdeče in pikčasto hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#730 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 18 August 2007 - 04:27 PM

Nimam pojma kolk je to okej. Pomoje ne prav dost. Jaz sem bila dvakrat pri kozmatičarki in me je razmesarila z nohti, potem pa mi naredila še biopiling in je peklo k svinja. Ta rdečina in vse to je normalno, sej hitro zgine. Hvalabogu nimam več mozoljev in kozmetičarki ne bi več pustila, da mi dela take stvari na faci.
  • 0

#731 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 August 2007 - 04:40 PM

Ni dobro. Definitivno. Meni je enkrat ena kozmetičarka stiskala ogrce. Potem se pa lotila enega mozolja, ki se je bil posušil že kar nekaj časa nazaj, ampak je bilo še malo vidno. In ker ga ni mogla stisniti, je brožala po koži z iglo, mi skopala cel krater na koži in od takrat imam flek, ki ne izgine. In to na dveh mestih.
Izogibajte se teh šarlatanov, ki ne vedo, kar delajo. Sama sem jih preizkusila pa ne bi več.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#732 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 18 August 2007 - 08:00 PM

QUOTE(sonchika @ 18. 8. 2007 - 17:40) View Post

In ker ga ni mogla stisniti, je brožala po koži z iglo, mi skopala cel krater na koži in od takrat imam flek, ki ne izgine. In to na dveh mestih.

Omg. cry.gif
Men je skoraj vse mezolje z iglo. cry.gif
Zakaj se lih men to dogaja? cry.gif Pa gledaš druge punce, nimajo tud 1 mezolja ne. cry.gif
  • 0

#733 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 18 August 2007 - 08:35 PM

Zakaj imaš ravno ti mozolje? To je večno vprašanje. Sej se jih boš znebila in boš pol tud ti ena izmed "unih" punc.
  • 0

#734 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 24 August 2007 - 10:09 AM

Frida, smem vprašat ko si napisala da zdaj nimaš več mozoljev a to te je pač minlo al ti je kera krema pomagala ? oops.gif
  • 0
Memento mori.

#735 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 August 2007 - 10:12 AM

A ni Frida uporabljala tiste Lush maske Staff of life ? Se mi zdi, da imam nekak v spominu, da je pisala, da ji je ful pomagala & ščistila kožo. Prvi teden uporabe je dobila mozolje, ker se je koža globinsko čistila in so na vrh prišle vse ''umazanije'', potem pa je bilo tega vedno majn - mozolji so izginili.
  • 0

#736 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11855 posts

Posted 24 August 2007 - 10:16 AM

Lansko leto januarja sem nehala jest tabletke Diane po štirih letih in sem par mesecev zatem kar zacvetela, mozolji so pršli nazaj. Uporabljala sem Diferin 4 mesece, cel čas sem se mazala s kremo Cosmerba, zdej pa že kakšne tri mesece uporabljam kremo Fair&Lovely čez dan, ponoči pa od iste firme kremo Anti marks and blemishes. Tam nekje konec decembra se mi je koža ful umirila in zdej je vse okej. Mogoče je tud ta F&L krema pomagala, ampak mislim, da so se mi pač hormoni uredili. Kaj pa vem. Prehrane nisem spremenila (mesa in kakšnih mastnih stvari pa itak ne jem).

Lala - tisto nisem bla jest. Mogoče je bila Ančka? hmm.gif
  • 0

#737 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 August 2007 - 10:18 AM

oops.gif Ančka, ja biggrin.gif
  • 0

#738 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 24 August 2007 - 10:19 AM

Lala, tisto sem bla jaz biggrin.gif Torej...maska mi je spucala kožo, najdejo se še kakšni ogrci, mozoljev pa ni več.
  • 0

#739 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 24 August 2007 - 10:19 AM

^^ Sem ugotovila potem ja =) oops.gif
  • 0

#740 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 24 August 2007 - 10:55 AM

Frida, F&L ti je torej bolj pomagala kot cosmerba ? Jaz zdaj od začetka aprila cosmerbo uporabljam pa nevem kako naj jo ocenim. Ogrcou je vedno več.. tudi tam kjer drugače NIKOLI nisem mela mozoljev in niti ogrceu, torej tam po licih ampak ne tam pri nosu tut čist po celih licih sem dobila ogrce in posledično tut nekaj mozoljev. Zdaj nevem al je to slučajno tak pač mi prišlo ven al je cosmerba kriva. Vglaunem ogrceu je miljoooon. Čist vsepodvsod, res. Mozolji tut niso zginli. Še vedno so .. ampak mam pa še zmeri dober občutek glede te kreme pa nevem zakaj ..

Ancka na kolk časa si jo uporabljala ?
  • 0
Memento mori.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users