Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#721 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 August 2007 - 03:45 PM

Probaj od Lancome - Hypnose, če si pripravljena dati tolko. Meni je kar se tiče volumna zakon, kot vidim ti je pomembno bolj to, kot pa npr podaljšanje, ane?
Drugeače od cenejših je meni ful uredu tudi MF - 2000Calorie, pa naprimer L'oreal tista ki ima tudi belo stran,..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#722 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 17 August 2007 - 03:56 PM

Punce so hvalile tudi Dior-Maximeyes, mnde je zlo v redu, cena je pa okol 25€. Jst je sicer nisem mela, ampak mende je zlo fajn. Drgač pa še od Make up factory-All in one mascara al pa seveda Rimmel volume flash mascara, ki se jo dobi le v tujini (sosednje države). Meni je ta res najboljša. Jo je pa treba na začetku dobro posušit, ker je sicer precej mokra. Pa še draga ni. Si lahko ocene prebereš v ustrezni temi. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#723 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 August 2007 - 03:57 PM

Maximeyes je res enkratna, vredna vsakega evra.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#724 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 17 August 2007 - 04:54 PM

Tole sem tud jaz mela od Diorja, čez te je res ni. Pa od MUF mi je tud v redu, če ti je Dior predrag, ti bo pomoje tud MUF odgovarjala.
  • 0

#725 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 19 August 2007 - 06:33 PM

Hvala vam za odgovore. Me ni blo za vikend, pa nisem mogla odpisat. Bom probala od Dior, dam mal več pa mam kvaliteto, ker prej je blo pa pr men tk tk in seveda je bila maskara tut pol slaba.

Thx vsem. smile.gif
  • 0

#726 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 20 August 2007 - 09:23 PM

Katera je bolš za volumen od Diorja al od MUF?
  • 0

#727 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 November 2007 - 02:49 PM

Laverina maskara za volumen je precej povprečna - z enim nanosom samo obarva trepke, z dvema so že malo bolj poudarjene, ampak o volumnu ni ne duha ne sluha. Je pa zelo lepe, res črne barve, krtačka je običajna, se da lepo nanašat, brez grudic, ampak šepa pri efektu. Za dnevni MU mogoče bi šlo. Meni je sicer dokaj OK, ker nisem bogve kako zahtevna, ampak za profi mazačice bo pa čist brezveze. Tko, da, DiLeMa, ti ne priporočam, da jo kupiš. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#728 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 24 November 2007 - 03:30 PM

Hvala za info, Špela. Sem tudi pričakovala nekaj takega, zato tudi ne kupujem naravne dekorative, samo negovalno kozmetiko. No, ampak za dnevni look verjamem da je čisto dobra (in zdravju prijazna) opcija, samo zame ne bo, ker se itak ne mažem vsak dan, ampak bolj za večerne izhode, takrat pa hočem ornk poudarjene trepalnice.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#729 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 November 2007 - 03:43 PM

Punce, če mate šanso kupite kako MACovo maskaro, so izredno kvalitetne, lepo povdarijo trepalnice (podaljšajo, ne lepijo, volumen je tudi pravi), ob nakupu niso premokre.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#730 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 24 November 2007 - 06:07 PM

Se strinjam (ob priliki probam še kašno drugo), ampak jst si ful želim Sisleyevo Ultra Phtyo Volume, men je fenomenalna, sam 40€ sad.gif Tok lepo loči, poudari, zaviha trepalnice, sam zakaj je tok draga. ermm.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#731 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 20 December 2007 - 08:48 PM

je katera mogoče že probala? smile.gif
www.nivea.si/highlights/local_highlight/iPS_NBT_doubleblackdesigner
  • 0

#732 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 21 December 2007 - 10:02 PM

Ma ktera izkušnje z Artdecovomi maskarami?
  • 0

#733 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 December 2007 - 12:56 AM

Niso ne vem kaj. Če hočeš volumen ne priporočam.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#734 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 09:14 AM

Punce, katera maskara trepalnice ful odebeli, tko da so res opazne, če me zastopite? oops.gif
  • 0

#735 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 December 2007 - 09:21 AM

Ravno en tak pogovor je potekal v temi Iščem.

Odvisno od tega kakšne trepalnice imaš, in koliko od njih pričakouješ. Lahko ti bo ustrezala Rimmel VF. Potem imaš pa še nekaj možnosti pri tistih dražjih...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 22 December 2007 - 10:25 AM

Glih zdele mi je mami prnesla Rimmel VF, pa se psihično pripravljam, da jo probam. Strah me je, da bom razočarana, in da bom mogla potem kupit Lancome Hypnose (al kaj je že), ker se mi zdi, glede na slike ostalih punc, da lepo priviha trepke. Sam k je toook draga.
Ehh, sej bo VF upravičila svoj sloves, anede? wink.gif
  • 0

#737 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 December 2007 - 10:33 AM

Meni je pustila mešan vtis: najprej ko sem jo uporabla mokro mi je bla ql, ampak če sem jo nanesla v več slojih mi je zlepljala trepalnice. Potem sem jo sušila, in od takrat naprej mi je bla pa katastrofa. Sploh ni več drsela skozi trepalnice (to imam ful rada), ampak jih je "zapajkala". Tak, da nevem...čeprav se je pri drugih obnašala ravno drugače.

Na Hypnose pa še čakam...jo Božiček prinese biggrin.gif Baje da je na istem principu kot Lorealova Arhitect (ki je meni osebno nardila še najboljši volumen, ampak je kar packarija z njo), da dosežeš maksimalen učinek jo moraš pa v ful slojih nanest (sem prebrala na strani Lancome, da priporočaja Make up artisti).
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#738 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 10:33 AM

Ciara, meni je VF fenomenalna, ampak na začetku je malo premokra in jst sm jo pustila odprto kaki 2 urci, da se je čisto malo posušila. Potem, ko jo nekej časa že uporabljaš, je meni super. thumbup.gif

Eli, nisem gledala v tisto temo. oops.gif Rimmel je itak že moja stalnica, samo me je zanimalo še za kakšno drugo. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 22 December 2007 - 10:48 AM

Jaz sem kupila že posušeno, tko da se bo mogla že ta prvič pokazat smile.gif Ok, ne bom že prvič pričakovala ne vem kaj, ker vsaka ščetka rabi mal vaje. Če bo dobra, bom naročila sosedi, da mi prinese še ene 2 komada iz Bosne. Tole je bila super prilika, da jo sprobam, preden si naredim zalogo. Pa še plačala je nisem drago.
  • 0

#740 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 09 January 2008 - 11:52 AM

Mogoče kater ve kako se obnese nova maskara Nivea Double Black Designer, ki ima 2 krtački; eno za volumen in eno za podaljšanje. Me zelo mika tongue.gif .

Dvostranska krtačka za oblikovanje čudovitih črno obarvanih trepalnic.

* elegantna dolžina in ločenost
* glamurozen volumen
* lahko uporabite le eno stran, za izjemen učinek pa
* uporabite obe strani

Čudovite črno obarvane trepalnice za vsako priložnost! Zagotovite si rezultate, ki jih želite: ena stran zagotavlja elegantno dolžino in ločljivost, druga pa glamurozen volumen. Ustvarite videz z maskaro, ki vam nudi številne možnosti oblikovanja trepalnic. Uporabite samo eno stran, če pa želite povečati učinek uporabite obe strani.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users