ASOS
Posted 09 October 2011 - 01:39 PM
Aja, jaz sem pred leti naročila dve torbi, obe sta prišli čisto pomečkani.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2011 - 01:40 PM

Ja, sem bila pozitivno presenečena.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 October 2011 - 01:57 PM
Zlatolaska, 8 bi ti bila prav. Res pa je, da v vsakem primeru malo tvegaš, ker vemo, kako je s številkami tu...

Splošno gledano bi bila 8 zame ja, ampak jaz sem skoraj 175cm visoka.
Glede na Anin odgovor, se zdaj bolj k 10 nagibam, ker imava podobno postavo. Upam da ne zgrešim.

Jinadaze, tale model pa je res uber čuden.

Posted 09 October 2011 - 02:07 PM
Ne, meni je plašč na Asos strani ful lep (to pelerino bi vzela dol), mislila sem model - žensko na uradni strani. Ajme.
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2011 - 03:20 PM
Posted 09 October 2011 - 03:36 PM
Ja, črnega bi. :/
― V. Van Gogh
Posted 09 October 2011 - 04:04 PM

Jaz sem zdaj spet naročila, kljub temu da sem rekla da en čas ne bom. Če bo vse vredu, potem še tak gre. Eno od tega je bilo darilo za sestro, tako da mi je malo oproščeno. Pa jakno sem naročila, za katero bo plačala mami, bogu hvala. Zase sem pa vzela ene hlače za na plažo (so bile čez poletje ful predrage) in pa obleko.
Sem imela to obleko v 'Saved items' že kar dolgo, pa nikoli ni bilo številke, zdaj pa osvežim minuto preden oddam naročilo in se čudežno pojavi 8, jo ekspresno poknem v košarico in evo, takoj spet not availible. Jaz sicer imam v potrdilu na mailu 8ko, ampak upam da bom to tudi dejansko prejela, glede na to da je tako 'low in stock'.
Jakno sem vzela 10, upam da ne bo kot šotor na meni, ker je ful odvisno od modela.
Posted 09 October 2011 - 04:06 PM
Sem imela to obleko v 'Saved items' že kar dolgo, pa nikoli ni bilo številke, zdaj pa osvežim minuto preden oddam naročilo in se čudežno pojavi 8, jo ekspresno poknem v košarico in evo, takoj spet not availible. Jaz sicer imam v potrdilu na mailu 8ko, ampak upam da bom to tudi dejansko prejela, glede na to da je tako 'low in stock'.
To se jim pogosto dogaja; upam, da ne boš dobila mail, da ni na voljo, meni se je to že 2 krat zgodilo; naročim, plačam, in drugi dan mail, da ni na zalogi. Naročila sem pa lahko.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 October 2011 - 04:07 PM

Posted 09 October 2011 - 08:08 PM
A samo meni TA plašč izgleda črn, ne temno moder? Moder mi izgleda samo ta cape s kapuco zgoraj.
Enako jaz vidim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 October 2011 - 04:43 PM
Posted 10 October 2011 - 04:49 PM
Danes se je začela medsezonska razprodaja.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 October 2011 - 04:51 PM
Pa še eno vprašanje. Jaz bom končno naročila tiste gležnarje. KLIK
Pa me zdaj zanima, katero številko naj vzamem, če imam jaz vse superge/škornje št. 38, sandale pa 37. Po tisti razpredelnici bi mogla potem vzet št. 5. Kaj mislite?
Sj vem, da sem že tečna s tem, sam bi bila vesela še za kakšno mnenje

Posted 10 October 2011 - 05:06 PM
5 ti bo sigurno prav.
― V. Van Gogh
Posted 10 October 2011 - 05:11 PM

Posted 10 October 2011 - 06:53 PM

Posted 10 October 2011 - 08:23 PM
Grr, zdaj pa se še meni luštajo.

Posted 17 October 2011 - 09:11 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users