Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#721 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 October 2007 - 03:33 PM

V Avstriji se dobi Differin brez recepta ?

Kako pa vpliva na ogrce ?
  • 0

#722 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 October 2007 - 03:37 PM

Meni je na splošno full prepucal kožo, res ono wau, ampak moraš vštet, da tud drugače nimam ful problematične kože, tak da ne vem, kako se obnese pri tistih bolj globokih in tazaresnih mozoljih/aknah. Pa polt mi je zlo polepšal, poenotil, uglavnem super. Mi je pa prepucal tudi ogrce, brez problema sem iztisnila tiste že od prej nastale (nekak ven jih je potisnil) in tudi novi niso več nastajali, res sem imela noro kožo, ful, ful lepo, še nikdar tako. Tudi s kakšnim luščenjem kože nisem imela pretiranih problemov, če se prav spomnim, se mi je sicer koža začela luščit po ene 14 dnevih vsakodnevne uporabe, ampak je trajalo samo kakšen teden in ni blo prehudo. Uglavnem, če boš imela priložnos kje dobit Differin gel ali kremo (Hrvaška, Austrija) ga pograbi, pa še meni kakšnega prinesi. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#723 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 October 2007 - 03:41 PM

Ah cry.gif

No, bom videla zdaj kako se mi bo Skinoren obnesel. Uporabljam ga 1x na dan, ob nedeljah 2x, ker sem celi dan doma ponavadi. Zdaj pred kakima 2 dnevoma mi ga pa koža spet nekaj serje verymad.gif
  • 0

#724 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 03:43 PM

Kok dolgo pa ga že uporabljaš? Js sm včeri prvič nanesla in prej naredila temeljiti, ampak nežen piling (Alverde marelični piling) in me je malenkost zbadalo ob nanosu, samo ne prehudo. Mi je pa všeč, ker se ful lepo maže in ga zadostuje majhna količina. Držim pesti, da ne bo kakšnega izbruha mozoljev, ker pol me bo kap. blink.gif laugh.gif Se pa mažem po T predelu, po ličkih ne, ker imam tam skos ful lepo kožo. Upam, da mi bo porihtalo brado, ki so mi jo tak fino zjebale KT.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#725 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 October 2007 - 03:50 PM

Uporabljam ga že približno 3 tedne (mogoče malo več ali pa malo manj oops.gif ). Mene tudi malo peče ob nanosu, ampak potem to izgine - hvala bogu. Ja, tudi jaz ga mažem po T predelu in bradi, lička pa pustim pri miru.

Na začetku se mi zdi, da mi je fino pomagal pri mozoljih, pred 2 dnevoma pa sem spet dobila neke izbruhe huh.gif Za ogrce pa ne morem nič rečt, ker se mi zdi, da jih je še vedno isto. No, mogoče lahko nekatere malo lažje stisnem, ampak še vedno jih je preveč ohmy.gif Se mi zdi, da bi mogli bit po takem času že vidni neki rezultati (sploh, ker si mažem vsak dan) vendar je približno isto, kot prej. Mozoljev je res majn samo pri ogrcih pa ni nekega učinka - vsaj trenutno ne rolleyes.gif
  • 0

#726 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 03:52 PM

Jaz mislim, da trije tedni niso tako dolga doba. Treba bo vztrajat vsaj ene dva meseca, preden boš lahko podala kakšno sodbo.
  • 0

#727 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 October 2007 - 03:55 PM

Sej za mozolje mi niti ne skrbi toliko, ker je še ful krem, ki jih lahko odpravijo. Z ogrci bo pa malo težje I guess.
  • 0

#728 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 31 October 2007 - 06:02 PM

Js bi tudi uni 2% gel smile.gif zato če bo kera naročala štejte še mene zravn.
  • 0

#729 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 October 2007 - 06:08 PM

QUOTE(Baby @ 31. 10. 2007 - 18:02) View Post

Js bi tudi uni 2% gel smile.gif zato če bo kera naročala štejte še mene zravn.

Mene tudi oops.gif proooosiiiiim =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#730 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 October 2007 - 06:11 PM

huh.gif Vse bi nekaj imele, pa sploh nimamo nobene, da bi nam naročila.
  • 0

#731 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 October 2007 - 06:18 PM

A se tole plača normalno s kartico? Ni nobene čudne fore kot na ebayu? Ne me vzet za besedo, bom pa prašala fanta, če bi založil k ma mastercard.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#732 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2007 - 06:19 PM

Urška, poglej si link ki sem ga dala, malo postov nazaj. Jaz sem malo iskala pa sem našla da je možno plačat z bančnim transferjem ali s kartico. Ne vem pa katero kartico moraš imet, nisem nikoli tega delala. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#733 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 31 October 2007 - 06:24 PM

Ja s kreditno kartico se da povsod preko interneta plačat.smile.gif Povsod ponavadi sprejmejo Mastercard, Viso in American Express. Js si že dolgo časa želim met kreditno sam rabiš mesečne prilive.:/
  • 0

#734 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 October 2007 - 06:47 PM

Jina, kok časa že ješ alge? Ko res piše da je možen izburh mozoljev zarad pucanja kože. Jaz jih jem slab mesec (tam, ene 22 dni) pa so se mi po 1 tednu res spustili mozoli povsod tam, kjer sm jih že mela in sm misla, da sm si ga ok stisnla, pa še jih mam, sam se vid, da ratuje bolš!

Dilema- a si se ti z differinom po celem obrazu mazala?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#735 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 06:48 PM

Rea, po T predelu (čelo, nos, brada). Po ličkih še nikol v življenju nism mela nobenga mozolja.
  • 0

#736 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 October 2007 - 06:56 PM

Pa sam na mozol-lojnico, ogrc, al si lepo razmazala kot navadno kremco?

Jz mam zdj full enih bunkic sicer zlo malih, so pa take bele barve pa težko se jih stisne, sam se ne vid niti če kdo na en meter stoji z mano, jz pa vidm in mi res niso všeč.
A so to lojnice al kaj? Ker ne vem če je to ogrc ker jz nimam takih ogrcev, pa te bunkice male sm že povsod po obrazu našla, medtem ko ogrce vidm sam na nosu.
  • 0

#737 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 06:57 PM

To se ne daje nikoli samo na mozolj, ampak na celotni problematični predel, drugače absolutno ni haska.

Ja, to maš zamašene lojnice, take bolj trde male bunkice kožne barve, ki se jih ne da stisnt in sploh noooočejo stran. Tega sem se jaz popolnoma znebila z Differinom, zdej so mi pa po ene dveh letih spet mal nastale in upam, da bo tudi Skinoren enako pomagal.
  • 0

#738 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 31 October 2007 - 07:05 PM

Jaz sem tu nekje prebrala da si ena daje samo na mozol ta skinoren (al diferin še ko je bil) gor!
In jaz sem tudi tako delala, da sem si samo na mozol dala skinoren, tud zdravnica mi je tko rekla
  • 0

#739 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 October 2007 - 07:08 PM

Ja pa ni to prav in je tudi totalno brezveze. Ker Skinoren ne deluje kratkoročno, ampak dolgoročno in tudi preprečuje nadaljno nastajanje mozoljev. In je logično, da mažeš po celem predelu, da si pač ornk spucaš tisti celotni problematični predel, ne samo tiste, že nastale mozolje. Uglavnem, ti antibiotiki že v osnovi NISO namenjeni zdravljenju posameznih mozoljev, ampak problematičnih predelov. To kar ti je zdravnica rekla, je pa do konca blesavo. Potem si raje kupi Garnier SOS svinčnik in maži samo na mozolj, da ti ga bo ta zadeva z visoko vsebnostjo alkohola in malo salicilne kisline izsušila - za to res ne rabiš Skinorena.
  • 0

#740 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 31 October 2007 - 11:33 PM

QUOTE(rea @ 31. 10. 2007 - 18:47) View Post

Jina, kok časa že ješ alge? Ko res piše da je možen izburh mozoljev zarad pucanja kože. Jaz jih jem slab mesec (tam, ene 22 dni) pa so se mi po 1 tednu res spustili mozoli povsod tam, kjer sm jih že mela in sm misla, da sm si ga ok stisnla, pa še jih mam, sam se vid, da ratuje bolš!

Kok na dan pa jiv vzamete? Ker tam na spletni strani je razpon jemanja ful velik. Kok jih je pa v eni škatlici?

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users