Posted 29 August 2011 - 08:52 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 29 August 2011 - 11:18 AM

Imeti otroka pomeni imeti vse. Otrok polepšuje življenje, je tisto kar te razveseljuje, ko si žalosten in te nasmeji ko jočeš. Daje smisel življenju!! Kadar ne vidiš izhoda, je kapljica vode v puščavi, to malo bitje zna ljubiti in biti močan bolj kot kdorkoli!!!
ČE IMAŠ ANGELA, VREDNEJŠEGA OD ZLATA SI TO KOPIRAJ V STATUS IN GA IMEJ BREZMEJNO RAD!!!!!♥
Posted 29 August 2011 - 11:21 AM

Posted 29 August 2011 - 01:07 PM
Še ena, srce parajoča misel za našo zbirko:
Moški:fantje so močnejši od deklet.Ženska:Oprostite?Ali lahko nosite svojega otroka od 3 kg v trebuhu devet mesecev?Lahko kuhate,čistite, in govorite po telefonu ob istem času?
Ali se lahko opečete na čelo z likalnikom za lase in se ne pritožujete?Lahko hodite cel dan v petah od12 cm?Lahko jokate celo noč,nato pa se zbudite zjutraj,kot da je vse v redu?Ne pozabite,fantje,ženske so nemočne le tako dolgo,dokler se ne posuši lak za nohte.Kopiranj in nalepi na svoj zid,če si ponosna,da si ženska.

Tega sem prišla nalepit.

svojega otroka od 3kg ..
opečete na čelo

v petah od 12cm
KDO JE TO PISAL?

Posted 29 August 2011 - 02:46 PM

Posted 29 August 2011 - 04:52 PM
To pa še res presega vse meje, kaj se je ljudem čisto zmešalo???!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 August 2011 - 04:58 PM
A ima katera probleme s prikazom sporočil (Inbox) na telefonu? Meni kaže nazadnje od tedna nazaj, dečku tudi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2011 - 05:03 PM
Nekaj so spet prenavljali in sem zasledila neke novice o starih in novih podatkih, nisem se pa poglabljala v to ...
morda je v tem problem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 August 2011 - 05:05 PM
Ja, odkar so sporočila združena, je FB na telefonu neuporaben. Čestitam jim.
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2011 - 05:11 PM
To pa ne vem, ne spremljam FBja preko gsma.
Posted 29 August 2011 - 05:13 PM
Jaz sem prvi dan tudi obupala ko nisem znala, ampak potem sem pogruntala. A ne znaš poslat sporočila, ali je kaj drugega?
Aja, zdaj vidim. Ne, jaz nimam tega problema. Normalno prejemam & pošiljam, kot prej. Imam pa jaz to že nekaj časa, 2 meseca pomoje ziher.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 August 2011 - 05:16 PM
Pošiljam lahko normalno.
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2011 - 05:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 August 2011 - 05:25 PM
Še celo vidi se začetek novega prejetega sporočila, ko 'klikneš', kot na kompu, odpre pa stara.
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2011 - 09:00 PM
Očitno je nekdo tisto zgoraj zelo spretno prevedel.

Posted 29 August 2011 - 09:05 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 August 2011 - 09:06 PM

Posted 29 August 2011 - 10:29 PM
Z mojim bivsim si? Ma lepo! Evo glih jem sendvic, zelis se te ostanke?!

Posted 30 August 2011 - 06:19 AM

Meni se vse te fore zdijo osnovnošolske, ali pa prihajajo od - se opravičujem - neizobraženega folka, ki ni v življenju še ene knjige prebral. Ampak FB so pa odkrili in ga veselo uporabljajo in pišejo, kako nosijo otroka od treh kilogramov in pijejo gosti sok s smetano.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 August 2011 - 09:11 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users