Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#721 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2005 - 01:21 PM

Sej se nihče ne prepira ... gre za čisto vljudno izmenjavo mnenj. biggrin.gif wink.gif

Kar se pa samega Bara tiče ... ga ne bom pogrešala. Po pravici povedano nisem zares gledala niti enega samega dela, ampak mi je o vsem poročala sestra ... edino ene par vročih stolov sem si pa res ogledala. Pa mogoče mi je malo žal da nisem gledala tega zadnjega vročega stola med Andrejem in Mišotom.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#722 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 December 2005 - 02:01 PM

QUOTE(DiLeMa)
Pa mogoče mi je malo žal da nisem gledala tega zadnjega vročega stola med Andrejem in Mišotom.

men pa prou nič ni žal, da tega nism vidla. biggrin.gif prosm lepo, moja mami je priznala, da je gledala finale, ko so razglasili zmagovalca, vmes, ko sem pa jaz kdaj gledala bar, me je pa zajebavala, da kaj gledam ta drek. oh, well, zdej vem njen soft spot. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#723 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 18 December 2005 - 02:50 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Samo nekaj bi vprašala ...

če je katera glasovala za Mišota...jaz sem probala poslat sms in je vedno pisalo da številka ne obstaja itd...krnekaj ermm.gif .

.......
ps. brezveze se mi je tu nekaj prepirat, ker se meni še vseeno zdi, da je Andrej eno zahinavljeno bitje. jaz mam pač tako mnenje.
Jaz sem glasovala čist na začetku (takoj ko je voditelj povedal številke) pa je vse normalno šlo. Glasovala pa sem prek Mobitela.
  • 0

#724 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 December 2005 - 04:13 PM

full sm vesela, da je andrej zmagu...

men je biu mišo full bedn, no sej vsi so mi šli na živce (razn andreja in jasne), sploh pa ažbe in alma... en bolj butast kot drug biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#725 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 December 2005 - 04:30 PM

Js sm tud ful vesela za Andreja, čeprav nism prej niti enkrat gledala bara- sm bla na tekočem, ker sm vse izvedela iz te strani ;)

Drugače sm pa gledala fnale... in moje mnenje:

Alma- ok, ona je tako plehka, naduta in tega se niti NE zaveda, kar je pa tud najbolj žalostno

Ažbe- on je tud smotan, kr neki je pametoval... kolk je on sploh star... pa še očka bo

Boris- smejal se je k pečen maček... no, men je bil kr fajn

Mišo- joj, kok mi je šel na živce k je skoz kazal s prsti št. dve, češ- kličte!!! pa zanjega sm dobila še največji feeling, da je igral, ker je preveč izbiral besede... no, ne vem točn kako razložit to...

Andrej- bil je ful umirjen, vesel... ful mi je blo hudo, ker se je sam smeju, ko je cel bar skandiral- Mišo...!!! Ni se nič zmrdoval...

Sanja, Janja al karkol že- punca se mi je prov smilila, ko jo je Ažbe "napadu"... je mela prov, da se hoče z Andrejem zment pol po odaji..

Moje skromno mnenje... ;)
  • 0

#726 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 December 2005 - 04:42 PM

QUOTE(Princeska)
sploh pa ažbe in alma... en bolj butast kot drug biggrin.gif

True true....

Vazn pa, da so z unim glasovanjem pokasiral ok. 40 miljonov sam ucer ane. smile.gif
  • 0

#727 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2005 - 04:43 PM

Sanja, Janja al karkol že- punca se mi je prov smilila, ko jo je Ažbe \"napadu\"... je mela prov, da se hoče z Andrejem zment pol po odaji..

Jasna biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#728 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 December 2005 - 04:49 PM

QUOTE(*pikica*)
Sanja, Janja al karkol že- punca se mi je prov smilila, ko jo je Ažbe \"napadu\"... je mela prov, da se hoče z Andrejem zment pol po odaji..

Jasna biggrin.gif

biggrin.gif
no pol pa Jasna... mam ful težave z imeni kot so jasna, janja, sanja... biggrin.gif
  • 0

#729 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 07:40 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sej se nihče ne prepira ... gre za čisto vljudno izmenjavo mnenj. biggrin.gif wink.gif

Ok ok. IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#730 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 December 2005 - 07:51 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Samo nekaj bi vprašala ...

če je katera glasovala za Mišota...jaz sem probala poslat sms in je vedno pisalo da številka ne obstaja itd...krnekaj ermm.gif .

.......
ps. brezveze se mi je tu nekaj prepirat, ker se meni še vseeno zdi, da je Andrej eno zahinavljeno bitje. jaz mam pač tako mnenje.

A si ziher, da so klicala pravo številko?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#731 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 December 2005 - 07:55 PM

Ma ja. Mogoče zaradi preveč navala?
  • 0
Viens, reste ici!

#732 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 December 2005 - 10:36 PM

QUOTE(Chandra)
natančno 354000 glasov

354.692,00 glasov biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#733 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 18 December 2005 - 10:42 PM

IPB Image

IPB Image

hahahahahaha biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#734 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 19 December 2005 - 10:15 AM

joj. kakšne slike so to. twisted.gif twisted.gif biggrin.gif
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#735 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 December 2005 - 11:48 AM

Ne morem verjet s kakšnimi neumnostmi nam možgane zastrupljajo...mislim, interaktivni resničnostni šov Bar...kaj je blo tuki resničnostnega? Halo?! Res škoda elektrike laugh.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#736 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 December 2005 - 02:29 PM

k je bastjan reku,da je andrej zamgu,sm začela kričat-mišo seksaj v ritko,mišo seksaj v ritko,pa še sama ne vem zakva? blink.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#737 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2005 - 10:23 PM

.

Kako je Boris Mišota zalizal, ahahaha. biggrin.gif:D:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#738 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 December 2005 - 10:27 PM

IPB Image

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#739 urša

urša

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 943 posts

Posted 20 December 2005 - 06:47 PM

ojoj. a to na ta drugi je tud miloš? klovn en. biggrin.gif
  • 0
KDOR HOČE VIDETI, MORA GLEDATI S SRCEM. BISTVO JE OČEM NEVIDNO.
user posted image user posted image

#740 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 20 December 2005 - 06:53 PM

Mišo biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users