Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2790 replies to this topic

#721 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 08 August 2010 - 08:05 PM

Jaz sem začela gledat Burn notice in ni slab. Govori o bivšemu tajnemu agentu, ki ga je ameriška vlada izbrisala, mu zmrznila vse račune in zdaj ga neki neznanci želijo ubit. On pa se s tem, da bi pač preživel ukvarja z raznimi priložnostnimi deli, ki se mu ponujajo, npr. v enem delu pomaga ostareli ženski najdit lopove, ki so jo okradli itd. Gre pa za smešno serijo, ki na zanimiv način predstavi tehnike tajnih agentov.
  • 0

#722 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 09 August 2010 - 08:32 AM

Bom dala dol. =)
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#723 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 19 August 2010 - 09:45 PM

Js pa gledam sam to Trueblood. Gledam pa 3. sezona, najnovejši del. Drugega pa ne gledam.
  • 0

#724 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 August 2010 - 10:54 PM

zanimivo, podobno kot drugim je tudi mene weeds malo ohladil...Nekak mi gre vse skup že rahlo na k.

zaenkrat lahko rečem, da ENI IN EDINI seriji, ob katerih mi ŠE ni dolgčas sta Dexter in Grey's anatomy.

No pa True blood mi je tudi fajn, čeprav toto serijo dajem v specialni predal.

skratka, komaj čakam nvo sezono dexterja, zadnja sezona je bla res fenomenalna do amena, upam da bo kul še naprej, ker se mi zdi da dobre seriej na koncu vse pokvarijo s preveč sezonami...

Edino GA zaenkrat - me še ni razočaral.

aja pa DH bodo spet, juhuhu, sicer nisem več tak navdušen gledalec, ampak gledam pa še vedno. od prve epizode dalje.

Edino kar me močno moti (verjetno sem sama kriva) pri teh serijah je dejstvo, da do naslednje sezone praktično poazabim, kaj se je dogajalo v prejšnji in potem malo izgubim samo nit dogajanja.... butl.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 20 August 2010 - 07:54 AM

Mene je pa glih Gray's Anatomy zacel ful dolgocasit po 3. sezoni. smile.gif

Trueblood sta bli pa prvi dve sezoni zakon, zdaj pa cakam, da se tretja konca, da pogledam. Sm si obljubila po Lostu, da nobene nadaljevanke ne bom vec tk obsedeno gledla - iz tedna v teden noro cakat, kdaj bo naslednji del in pol takoj vlect diol, takoj pogledat, pa forumi pa spoilerji pa... eh. smile.gif
  • 0

#726 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 August 2010 - 08:07 AM

Men je Grey's anatomy tud ena najljubših, ni mi postala dolgočasna in neizvirna. To so mi bolj postale DH, čeprav pogledam jih še vedno, ampak ni več takšnega užitka, kot npr. ob prvih štirih sezonah.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#727 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 August 2010 - 06:55 PM

Sinnaia: Fluffy, Oz še pride na vrsto. Imam pa 1. sezono že dol potegnjeno.
Mislim, zavlačuješ z nekimi bedarijami, namesto, da bi šla po sladkorček... x(

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#728 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 August 2010 - 06:59 PM

Bo zdaj enkrat kmalu na vrsti, me že matra. ;)
  • 0

#729 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2010 - 10:17 AM

QUOTE(eve @ 20. 8. 2010 - 9:07) View Post

Men je Grey's anatomy tud ena najljubših, ni mi postala dolgočasna in neizvirna. To so mi bolj postale DH, čeprav pogledam jih še vedno, ampak ni več takšnega užitka, kot npr. ob prvih štirih sezonah.

Se ZELO podpišem. DH še vedno rada gledam, ampak sem opazila padec kvalitete, pa malo so se začeli ponavljati. sad.gif wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#730 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 August 2010 - 03:35 PM

Začela sem gledati Persons Unknown. Zadeva obeta, baje, da bodo kar s prvo sezono zaključili,
kar mi je všeč, ako bo seveda razkritje vse poante izvirno in zanimivo.
Notri nastopa tudi ena tipična mlada mamica woot.gif , ki je vizualno in karakterno (vloga) zoprna za
popizditi. Sem malo brskala po forumih (spoilerji, ja, ne morem si pomagati), pa jo vsi omenjajo kot
blazno iritirajočo, haha. Taka tipična, ono, da mora priti do svoje hčerke in brezglavo rine skozi zid,
ima panične izpade, itd. Za to vlogo so res izbrali super fris, vse pohvale.

Loadam si pa tudi vse sezone od Nip/Tuck, kočno se bom spravila zraven. Imam reč že dolgo ''ogledano'',
a se mi nekak nikoli ni uspelo spraviti h gledanju.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#731 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4322 posts

Posted 02 September 2010 - 05:52 PM

Do konca pogledala mini serijo The pillars of the earth. Recimo, da so knjigo dokaj dobro uspeli prenest v gibanje, vendar je zaradi obsežnosti marsikaj izpuščeno. Igralci so bili dobro izbrani, predvsem Jack oz Eddie Redmayne z njegovim naglasom oops.gif

IPB Image
  • 0

#732 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2010 - 06:23 PM

Persons Unknown

sleep.gif laugh.gif

Razočaranje na celi črti! Zadeva je bila zelo obetavna, me je pritegnila, a sem prav čutila, da bodo zajebali.
Seveda sem žal imela prav. Serija ima zgolj 13 delov, zakaj so nehali, ne vem. Najbrž zaradi slabih
rejtingov ali pa preprosto zato, ker niso imeli dovolj domišljije za odgovore. Namreč, vsak lahko zastavi
neko zgodbo, ki vsebuje misteriozne elemente in zaplete, da koncu pa ne ponudi NOBENIH odgovorov. Tukaj
so nas nategnili na suho na veliko. Glavne poante, zakaj, kako, čemu, niso razkrili niti približno. Sploh
ne vem, zakaj bi to kdo gledal?! Škoda časa. Če bi nadaljevali z drugo sezono, bi bil konec smiselni, ampak
da končajo dobesedno na sredini, je pa nesprejemljivo. Podobno, kot Lost, ampak pri Lostu so nategovali
precej dlje, sicer ponudili nek bogi konec, a tudi tam ni bilo odgovorov na zelo pomembna vprašanja. Tu pa
ni bilo odgovorov sploh! Aaa, sem huda! >.<

• 0

#733 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 04 September 2010 - 06:04 PM

gledala sem Lie to me (idejo sem seveda dobila tukaj. hvala biggrin.gif ) in mi je ful všeč. komej čakam 3.sezono
zj bi pa še kej da dočakam Dexterja. kakšni predlogi?kakšni Weeds, Gray's Anathomy mi niso všeč
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#734 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2010 - 06:25 PM

House, Nip/Tuck, Breaking Bad je baje tudi super.
  • 0

#735 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 04 September 2010 - 07:36 PM

Housa sm gledala, Breaking Bad tut, oboje sem žez neki časa nehala (House 4, BB 2.), Nip/Tuck sm pa parkrat gledala ko je blo po Tv, pa me ni neki prtegnil. sem pa pogledala celga My name's Earl pa tista 2 zgorej kar je pač posneto. kej na tak način. hvala drgač za predloge ;)
  • 0

IPB Image

• Guests

Posted 04 September 2010 - 07:39 PM

Meni je bil kul (malo blesav) Malcolm in the middle.
  • 0

#737 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2010 - 10:54 PM

sahara, kaj pa Fringe ali pa Damages?
Nisem gledala ne enega in ne drugega (oziroma Fringe sem pogledala par delov, pa nehala, ampak nameravam
sigurno pogledati vse, imam zloadano), ampak bojda še zdaleč ni švoh.

• 0

#738 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 05 September 2010 - 12:00 PM

Malcoma sem gledala kar je po tv, kul za včasih, ne bi gledala cele serije. Damages sem gledala parkrat pa mi ni. za Fringe pa še nisem slišala, tko da že loadam biggrin.gif aja, Supernatural sem tut večino pogledala, tko da ja, so mi všeč take zadeve. hvala! smile.gif
  • 0

IPB Image

• Guests

Posted 05 September 2010 - 12:04 PM

Kaj pa How I met your mother?
  • 0

#740 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip