Nanizanke, nadaljevanke
Posted 08 August 2010 - 08:05 PM
Posted 09 August 2010 - 08:32 AM
Posted 19 August 2010 - 09:45 PM
Posted 19 August 2010 - 10:54 PM
zaenkrat lahko rečem, da ENI IN EDINI seriji, ob katerih mi ŠE ni dolgčas sta Dexter in Grey's anatomy.
No pa True blood mi je tudi fajn, čeprav toto serijo dajem v specialni predal.
skratka, komaj čakam nvo sezono dexterja, zadnja sezona je bla res fenomenalna do amena, upam da bo kul še naprej, ker se mi zdi da dobre seriej na koncu vse pokvarijo s preveč sezonami...
Edino GA zaenkrat - me še ni razočaral.
aja pa DH bodo spet, juhuhu, sicer nisem več tak navdušen gledalec, ampak gledam pa še vedno. od prve epizode dalje.
Edino kar me močno moti (verjetno sem sama kriva) pri teh serijah je dejstvo, da do naslednje sezone praktično poazabim, kaj se je dogajalo v prejšnji in potem malo izgubim samo nit dogajanja....

Posted 20 August 2010 - 07:54 AM

Trueblood sta bli pa prvi dve sezoni zakon, zdaj pa cakam, da se tretja konca, da pogledam. Sm si obljubila po Lostu, da nobene nadaljevanke ne bom vec tk obsedeno gledla - iz tedna v teden noro cakat, kdaj bo naslednji del in pol takoj vlect diol, takoj pogledat, pa forumi pa spoilerji pa... eh.

Posted 20 August 2010 - 08:07 AM
Posted 21 August 2010 - 06:55 PM
Sinnaia: Fluffy, Oz še pride na vrsto. Imam pa 1. sezono že dol potegnjeno.
Mislim, zavlačuješ z nekimi bedarijami, namesto, da bi šla po sladkorček... x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 August 2010 - 06:59 PM

Posted 22 August 2010 - 10:17 AM
Men je Grey's anatomy tud ena najljubših, ni mi postala dolgočasna in neizvirna. To so mi bolj postale DH, čeprav pogledam jih še vedno, ampak ni več takšnega užitka, kot npr. ob prvih štirih sezonah.
Se ZELO podpišem. DH še vedno rada gledam, ampak sem opazila padec kvalitete, pa malo so se začeli ponavljati.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 August 2010 - 03:35 PM
Začela sem gledati Persons Unknown. Zadeva obeta, baje, da bodo kar s prvo sezono zaključili,
kar mi je všeč, ako bo seveda razkritje vse poante izvirno in zanimivo.
Notri nastopa tudi ena tipična mlada mamica

popizditi. Sem malo brskala po forumih (spoilerji, ja, ne morem si pomagati), pa jo vsi omenjajo kot
blazno iritirajočo, haha. Taka tipična, ono, da mora priti do svoje hčerke in brezglavo rine skozi zid,
ima panične izpade, itd. Za to vlogo so res izbrali super fris, vse pohvale.
Loadam si pa tudi vse sezone od Nip/Tuck, kočno se bom spravila zraven. Imam reč že dolgo ''ogledano'',
a se mi nekak nikoli ni uspelo spraviti h gledanju.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 September 2010 - 05:52 PM

Posted 02 September 2010 - 06:23 PM
Persons Unknown

Razočaranje na celi črti! Zadeva je bila zelo obetavna, me je pritegnila, a sem prav čutila, da bodo zajebali.
Seveda sem žal imela prav. Serija ima zgolj 13 delov, zakaj so nehali, ne vem. Najbrž zaradi slabih
rejtingov ali pa preprosto zato, ker niso imeli dovolj domišljije za odgovore. Namreč, vsak lahko zastavi
neko zgodbo, ki vsebuje misteriozne elemente in zaplete, da koncu pa ne ponudi NOBENIH odgovorov. Tukaj
so nas nategnili na suho na veliko. Glavne poante, zakaj, kako, čemu, niso razkrili niti približno. Sploh
ne vem, zakaj bi to kdo gledal?! Škoda časa. Če bi nadaljevali z drugo sezono, bi bil konec smiselni, ampak
da končajo dobesedno na sredini, je pa nesprejemljivo. Podobno, kot Lost, ampak pri Lostu so nategovali
precej dlje, sicer ponudili nek bogi konec, a tudi tam ni bilo odgovorov na zelo pomembna vprašanja. Tu pa
ni bilo odgovorov sploh! Aaa, sem huda! >.<
Posted 04 September 2010 - 06:04 PM

zj bi pa še kej da dočakam Dexterja. kakšni predlogi?kakšni Weeds, Gray's Anathomy mi niso všeč

Posted 04 September 2010 - 06:25 PM
House, Nip/Tuck, Breaking Bad je baje tudi super.
Posted 04 September 2010 - 07:36 PM

Posted 04 September 2010 - 07:39 PM
Posted 04 September 2010 - 10:54 PM
sahara, kaj pa Fringe ali pa Damages?
Nisem gledala ne enega in ne drugega (oziroma Fringe sem pogledala par delov, pa nehala, ampak nameravam
sigurno pogledati vse, imam zloadano), ampak bojda še zdaleč ni švoh.
Posted 05 September 2010 - 12:00 PM

Posted 05 September 2010 - 12:04 PM
Posted 05 September 2010 - 12:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users