Ja no. Mislila sem brez doplačila. Za doplačila se valda da skoraj vse. 
Pomoje imaš prav ja in se brez doplačila ne da več, ko opraviš online check in.
You can change a booking after you’ve checked-in, up to 4 hours before your scheduled flight departure time, but you can’t make the change online.
To change a booking once you’ve checked-in you will need to contact our call centre. A member of our team will need to reverse your check-in and make the requested change.
Charges apply to changes, these are calculated per one way flight/per person and vary season to season. For more information on these charges please see our Table of Fees.
Jaz imam tale kovček: http://www.koffer-ar...55-cm-1716.html Če samo tisti sprednji del poravnam, pride širina, skupaj s kolesci, 22 cm. Če pa še malo stisnem, pride tudi 20 cm. Bi to šlo skozi?
V dilemi sem tudi glede tiste druge torbe, ki jo lahko pri Ryanairu vzameš na letalo (35x20x20 cm) zastonj. Imava iz iste serije tudi mehko kozmetično torbo, ki ima mere 31x25x17 cm, lahko jo na vrhu potlačim za 3 do 5 cm, ampak ne vem, če to šteje. A je važno, da pač uspeš spraviti v tisto kovinsko kletko, tudi če potlačiš (recimo nahrbtnik, ki ga lahko itak ful stlačiš), ali ti prav merijo? Kaj pa torbico lahko imaš kot tale drugi zastonj kos ročne prtljage? Se opravičujem, če sprašujem neumnosti, ampak nisem še nikoli letela in res nimam izkušenj.